Hírek
Mackófesztivál az állatkertben
Sokan leginkább a tavaszi, nyári hónapokban szeretik felkeresni az állatkerteket, amikor jó idő van. Pedig érdemes valamelyik állatparkba szervezni egy kiadós sétát télen is.
Cápaevő hal a Cápasuliban
Decembertől várja a gyerkőcöket az Állatkert játszóparkjának, a Holnemvolt Várnak új attrakciója, a Cápasuli, ahol a porcos halak, illetve a cápák és a ráják mellett a csontos halak is képviseltetik magukat.
Álommelókkal ismerkedhetnek a pályaválasztás előtt álló gyerekek
Bizony már egészen fiatalon el kell kezdeni a felkészülést a felnőtt életre, hiszen nem mindegy, ki milyen iskolában tanul majd tovább. A Da Vinci TV január 19-én induló, Ha felnövök című új sorozata ebben nyújt segítséget szülőknek, gyerekeknek egyaránt.
Álom, álom, édes álom
A téli álom egyes állatfajoknak (például rovarok, kétéltűek, hüllők és egyes emlősök) – a mérsékelt és a hideg égövön a téli hónapokban kialakuló nyugalmi állapota, amely élettanilag jelentősen eltér a normál éjszakai alvástól. A téli álom kialakulásának elsősorban a táplálék szűkössége az oka, és nem a hideg.
Az év ősmaradványa 2019
Az év ősmaradványa, az „év valamije” választás legfiatalabbik tagja, ebben a kategóriában negyedik alkalommal hirdettek győztest, az év ásványa címmel együtt. Az eseménysorozat nem titkolt célja, hogy a földtudományok két alappillérének, az ősmaradványoknak és az ásványoknak a széles körű megismertetésére hívja fel a figyelmet.
Téli vadetetés
A téli hidegben a madarakhoz hasonlóan az erdők vadjai is számítanak a segítségünkre, jobban mondva az erdészek, vadászok gondoskodására.
A téli szünetben minden nap közlekedik a Gyermekvasút
A téli szünetben minden nap várja utasait a Gyermekvasút, ahol többek közt karácsonyi díszbe öltöztetett személykocsikkal is utazhat a közönség. Az egyedi díszítésű karácsonyi kocsik január 6-ig minden nap közlekednek, általában a menetrendben meghirdetett, óránként induló hagyományos személyvonatokkal együtt.
Állati rémálom: Szilveszter
Ami nekünk szilveszteri csoda, az a házi kedvencek, főként a kutyák számára igazi rémálom. A petárdák, tűzijátékok robbanása, az ezekkel járó zaj és légnyomás oly mértékben elviselhetetlen számukra, hogy pánikba esnek és elkóborolnak.
Túrkeve a baglyok fővárosa
A Nagykunság szívében fekvő településen a téli hónapokban ezernél is több bagoly pihen a fákon. Az Európában fészkelő 13 bagolyfajból 12 Magyarországon is előfordult már, 10 faj költ, és közülük öt rendszeres, helyenként gyakori fészkelője a lakott területeknek.
Mesefigurák a városban
A téli szünet remek lehetőséget teremt egy kis bolyongásra a városban, és aki ilyenkor nyitott szemmel jár, igazi kincsekre bukkanhat.
12345678910
2 / 72 oldal

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Lego kaland 2

amerikai-ausztrál-dán-norvég-kanadai animációs film, 106 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
14:50
Chuggington pályaudvar - IV. évad
angol animációs filmsorozat, Lassíts Kokó!, 2013
14:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 5. rész
14:52
Badanamu Tv Show (Abc)
I. évad, 21. rész: Badanamu Tv Show (Abc) 01
14:57
Badanamu Pop
I. évad, 21. rész: Badanamu Pop 01
15:00
Éljen Julien Király!
II. évad, 23. rész: Moticus kán haragja
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.