Hírek
A téli szünetben minden nap közlekedik a Gyermekvasút
A téli szünetben minden nap várja utasait a Gyermekvasút, ahol többek közt karácsonyi díszbe öltöztetett személykocsikkal is utazhat a közönség. Az egyedi díszítésű karácsonyi kocsik január 6-ig minden nap közlekednek, általában a menetrendben meghirdetett, óránként induló hagyományos személyvonatokkal együtt.
Állati rémálom: Szilveszter
Ami nekünk szilveszteri csoda, az a házi kedvencek, főként a kutyák számára igazi rémálom. A petárdák, tűzijátékok robbanása, az ezekkel járó zaj és légnyomás oly mértékben elviselhetetlen számukra, hogy pánikba esnek és elkóborolnak.
Túrkeve a baglyok fővárosa
A Nagykunság szívében fekvő településen a téli hónapokban ezernél is több bagoly pihen a fákon. Az Európában fészkelő 13 bagolyfajból 12 Magyarországon is előfordult már, 10 faj költ, és közülük öt rendszeres, helyenként gyakori fészkelője a lakott területeknek.
Mesefigurák a városban
A téli szünet remek lehetőséget teremt egy kis bolyongásra a városban, és aki ilyenkor nyitott szemmel jár, igazi kincsekre bukkanhat.
Állatkert a karácsonyfa alatt
Az utolsó pillanatban szeretnél még előrukkolni egy különleges, egyedi, élő ajándékkal, de nem vihetsz haza se zsiráfot, se vízilovat, sőt még a kutyus, vagy a cica tartásához sem megfelelőek a körülmények, hogy a csomagolás problémájáról már ne is beszéljünk…
Elkészült a Fővárosi Állatkert cápasulija
Elkészült és december 14-től látogatható a Fővárosi Állat- és Növénykert cápasuli elnevezésű új létesítménye, és jól halad a Pannon Park biodómjának építése is.
Víz alatti karácsonyfa a cápás akváriumban
December 6-án, Mikulás napján búvármikulás vitt le a cápák közé, a medencébe egy karácsonyfát a Tropicariumban, amit a látogatók előtt fel is díszített.
Vízipók-csodapók visszatér!
Április 18-án mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egész estés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő program is kapcsolódik majd.
Mickey egér születésnapja
Ki gondolná, hogy a világ egyik legismertebb rajzfilmfigurája, Mickey egér idén ünnepli 90. születésnapját.
Kibővítve várja újra a gyerekeket a csepeli Kalózos játszótér
A csepeli Hollandi úti játszóteret 2016 júniusában adták át, és azonnal a gyerekek nagy kedvence lett. A tematikus, kalózos játszótér idén tavasszal újabb bővítésen és felújításon esett át, ám júniustól immár kibővítve várja újra a legkisebbeket.
12345678910
4 / 73 oldal

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:36
Medvetesók
2015, 16. rész: Klikkesedés
19:39
Kismackó kalandjai
I. évad, 29. rész: Little Brown Bear 01 Me
19:40
Chuck megoldja
I. évad, 16. rész: Nagy Dingó és Oposszum Pete
19:47
Kismackó kalandjai
I. évad, 30. rész: Little Brown Bear 01 Me
19:50
Traktor Tom
angol animációs filmsorozat, Rettegés a tyúkketrecben, 2002
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.