Hírek
Átadták az Aranyvackor díjakat
A meseírók és gyermekkönyv-illusztrátorok számára meghirdetett Aranyvackor pályázat első díját idén Szabó Imola Julianna és Metzing Eszter nyerte el Júlia, a bársonynyúl című könyvtervével.
15 éves a Tropicarium
15 éves születésnapja alkalmából maga az ünnepelt ajándékozza meg a látogatóit egy szülinapi programsorozattal a „cápák havában”. Szeptember 15-én a 15 éves gyerekek ingyen látogathatnak el a Tropicariumba egy fizető felnőttel.
Új játszótér nyílt a Budai Várban
Függőhíd, bástya, torony, kazamatarendszer és kötélpálya is található abban a 40 méter hosszú, háromszintes játékvárban, amit nemrég adtak át a Szentháromság téren. A vadonatúj tematikus játszótér remek szórakozást ígér a gyerkőcöknek
Szeptember 12-én újra indulnak a Családi Délelőttök a Ludwig Múzeumban!
2015. szeptember 12-től indulót Családi Délelőtt programja a LUDWIG 25. A kortárs gyűjtemény című kiállításhoz kapcsolódik.
Gyerekklubot indít Mahó Andrea
Mahó Andrea gyerekklubot indít, szeptembertől rendszeresen tart majd személyesen foglalkozásokat 6 és 18 év közötti gyermekeknek. A színésznő fontosnak tartja, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt.
Münó, a kis hős a kék Hold havában hódít
Csütörtöktől minden álmodozó gyermek és felnőtt szívét elvarázsolja egy távoli fantasztikus bolygó csupaszív aprócska teremtménye, Münó, a holdbéli manó. A kis kék teremtmény intergalaktikus útján a magyar mozikat is célba vette, hogy megmutassa bátorsággal, hősiességgel, és hittel még a Holdat is újra lehet faragni az álmok világában.
Bővült a Nyíregyházi Állatpark majomcsapata
Ritka félmajommal, egy sárgaszakállas makival (Lemur fulvus mayottensis) bővült a Nyíregyházi Állatpark majomcsapata, az új jövevényt már a látogatók is megtekinthetik a sóstógyógyfürdői látványosságban.
SpongyaBobbal díszítették a sztárok a gyermekkórházat
Boldog gyermekarcok, barátságos rajzfilmfigurák, színes festékek – Bogi és Miskovits Marci ecsetet ragadtak. A sztárok a Heim Pál Gyermekkórház mentőbeállójának falára a Mancs őrjárat rajzfilmsorozat segítőkész kiskutyái és SpongyaBob mellett a Bubi Guppik vidám sellőit is felfestették, hogy felvidítsák a kórházba érkező gyerekeket.
Segítség, esik az eső és a gyerekek az idegeimen táncolnak! 7 esőnapi mentőöv szülőknek a JimJam csatornától
Itt a nyár, kitört a vakáció! De mi van akkor, ha ezt az időjárás „nem vette észre”? Napok óta esik, hideg van, és nem tudhatjuk, hogy még hány ilyen szürke nap vár ránk megtörve a nyári kánikulát. Ilyenkor kültéri program nem jöhet szóba.
Átadták a „fenntarthatósági Oscar-díjakat”
Szombaton ünnepélyes díjkiosztó rendezvénnyel lezárult a 2015-ös Energy Factory interaktív vetélkedő. A versenyben 10-18 éves diákok formai kötöttségektől mentesen, tetszőlegesen választott eszközökkel mondják el környezetüknek, hogy számukra mit jelent a fenntarthatóság. Az idei versenyre jelentkező félszáz csapat közül 12 jutott a döntőbe.
12345678910
5 / 71 oldal

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Grincs

amerikai animációs film, 86 perc, 2018

Asterix: A varázsital titka

francia animációs film, 85 perc, 2018

Mary Poppins visszatér

amerikai családi film, 130 perc, 2018

Lengemesék 2 - Tél a nádtengeren

magyar animációs film, 90 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
17:00
A Degrassi gimi
XI. évad, 4. rész: Hány éves is vagyok?
17:00
Én kicsi pónim: Menta karácsonya
17:05
Gumball csodálatos világa
2011, 522. rész: A kérdés
17:05
Új bolondos dallamok
2015, 1171. rész: Önbizalom-növelés
17:10
Új bolondos dallamok
2015, 1172. rész: Hörcsöghad
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.