Hírek
A Mancs közönségdíjat nyert Ukrajnában
Pejó Róbert Mancs című filmje nyerte a legjobb film díját a közönség szavazatai alapján Ukrajnában, a gyerekfilmek nemzetközi fesztiválján, a Children KinoFesten, amelyet június első hetében 18 ukrán városban rendeztek meg párhuzamosan.
Dinoszaurusz kiállítás nyílt Veszprémben
Megnyílt Magyarország legnagyobb dinoszauruszkiállítása a Veszprémi Állatkertben! A Dinó Parkban kiállított szobrok – többek között egy hatalmas T. Rex – a mezozoikum élővilágát hivatottak bemutatni.
Megnyílt a Budakeszi Kalandpark Tanösvény!
Ha nem csak az ügyességedet akarod próbára tenni, de a hazánk területén élő madarakról és fafajtákról is szeretnél többet megtudni, akkor irány Budakeszi, ahol a Budakeszi Vadaspark és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével megnyílt az ország első kalandparkba épített tanösvénye!
Megnyílt az Andok világa Nyíregyházán
Az idén huszadik születésnapját ünneplő Nyíregyházi Állatpark, amely 30 hektáros területén világrészek szerint vezeti végig a látogatót a Föld állatvilágán, újabb látványossággal bővült!
Átadták az Aranyvackor díjakat
A meseírók és gyermekkönyv-illusztrátorok számára meghirdetett Aranyvackor pályázat első díját idén Szabó Imola Julianna és Metzing Eszter nyerte el Júlia, a bársonynyúl című könyvtervével.
15 éves a Tropicarium
15 éves születésnapja alkalmából maga az ünnepelt ajándékozza meg a látogatóit egy szülinapi programsorozattal a „cápák havában”. Szeptember 15-én a 15 éves gyerekek ingyen látogathatnak el a Tropicariumba egy fizető felnőttel.
Új játszótér nyílt a Budai Várban
Függőhíd, bástya, torony, kazamatarendszer és kötélpálya is található abban a 40 méter hosszú, háromszintes játékvárban, amit nemrég adtak át a Szentháromság téren. A vadonatúj tematikus játszótér remek szórakozást ígér a gyerkőcöknek
Szeptember 12-én újra indulnak a Családi Délelőttök a Ludwig Múzeumban!
2015. szeptember 12-től indulót Családi Délelőtt programja a LUDWIG 25. A kortárs gyűjtemény című kiállításhoz kapcsolódik.
Gyerekklubot indít Mahó Andrea
Mahó Andrea gyerekklubot indít, szeptembertől rendszeresen tart majd személyesen foglalkozásokat 6 és 18 év közötti gyermekeknek. A színésznő fontosnak tartja, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt.
Münó, a kis hős a kék Hold havában hódít
Csütörtöktől minden álmodozó gyermek és felnőtt szívét elvarázsolja egy távoli fantasztikus bolygó csupaszív aprócska teremtménye, Münó, a holdbéli manó. A kis kék teremtmény intergalaktikus útján a magyar mozikat is célba vette, hogy megmutassa bátorsággal, hősiességgel, és hittel még a Holdat is újra lehet faragni az álmok világában.
3456789101112
7 / 73 oldal

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:48
Bob, a mester
I. évad, 48. rész: Bob The Builder 01 (Eps. 1-52.) 1048
18:50
Lülü, a teknőc (I. évad)
francia-olasz animációs filmsorozat, Az én kis paradicsomom, 2010
18:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
II. évad, 14. rész: Felejtsd el a gondjaidat
18:55
Szilaj a szabadon száguldó
I. évad, 20. rész: Lucky és a puma
18:55
Csoda Kitty
2017, 1. rész: Szülinapi felfordulás
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.