Hírek
XXII. Gitármánia tábor: vagányság nemcsak gitárosoknak
A nyári vakáció egyik legvagányabb tábora 2015. július 20-26. között idén is Szolnok-Tiszaligetben várja a könnyűzenét kedvelő és hangszeren játszó gyerekeket, tiniket. A XXII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban tartják első országos találkozójukat a hangszerkészítők is.
Kezdődik a vakáció!!!
Még egy hét van hátra a tanévből, majd 1 millió 267 ezer diák számára megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A nebulók az idei nyáron is számos program, táborlehetőség közül választhatnak a szünidő tartalmas eltöltéséhez, az árak a tavalyihoz képest nem emelkedtek.
Irány a stúdió! - Gyermek szinkronhangokat keres országos pályázatával a Cinema City
Május utolsó vasárnapján, gyereknapon indította el a Cinema City az Irány a stúdió! elnevezésű pályázatát. A három héten át tartó játék során az Irány a bárka! című film két szereplőjének gyermek szinkronhangját keresi a mozihálózat.
Gyereknapi fotósorozat: roma gyerekek álmai, céljai és tervei a Józsefvárosból
Fotósorozatban mutat be a CFCF Alapítvány roma gyerekeket, akik rendőrnek, vasutasnak, szakácsnak vagy ügyvédnek készülnek. Pont ugyanúgy, ahogy a nem roma gyerekek. Akkor mégis miért emelték ki a romákat? Azért, hogy megmutassák, nem a gyerekek mások, hanem a tanulási és egyéb körülményeik.
Szupererőt szeretnének gyereknapra a kicsik
Milyen a tökéletes gyereknap? Milyen szupererőt választanának a kicsik? Mivel lepnék meg saját gyereküket, ha szülők lennének? A Nickelodeon a legkisebbeket kérdezte gyereknapi kívánságaikról.
Rajzolj, pályázz, győzz! - Rajzpályázat a 2015. májusi gyermeknap alkalmából
Rajzokat, festményeket, alkotásokat várnak a Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat keretében bármiről, ami igazán érdekli a pályázó gyermekeket a következő három korcsoportban: 1.) Óvodás, 2.) Általános iskola alsó tagozat, 3.) Általános iskola felső tagozat.
„Add Friend”- Gyűlölködés helyett
A Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – a magyarországi Safer Internet Program (SIP) konzorciumának vezetője - elindította az országos Add Friend kampányt, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés negatív következményeire és bátorítsa őket a nem megfelelő online viselkedés határozott elutasítására.
Dinoszaurusz-kiállítás nyílik Sankt Pöltenben
Dinoszaurusz-kiállítás nyílik az alsó-ausztriai Sankt Pöltenben, az élménytárlaton az állatóriások több mint ötven életnagyságú mása tekinthető meg.
Feke Pál lesz Shrek a musical budapesti előadásán
Shreket Feke Pál, Fionát pedig Szinetár Dóra alakítja majd az Oscar-díjas animációs filmből készült nagy sikerű musical budapesti bemutatóján 2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Bátorságpróba, sztárok, ünneplés - beszámoló Harisnyás Pippi premierjéről
Szombaton délután gyerekzsivaj töltötte meg a Pesti Magyar Színház tereit - a Harisnyás Pippi musical hazai ősbemutatójára érkeztek nézőink - s ahogy azt színlapunkon előre is kértük: a felnőttek csak gyermekkísérettel!
3456789101112
7 / 72 oldal

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Lego kaland 2

amerikai-ausztrál-dán-norvég-kanadai animációs film, 106 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
14:30
Wissper
angol animációs filmsorozat, A bálnadal, 2015
14:32
Rózsaszín párduc és barátai
2009, 82. rész
14:35
Dinószakik
II. évad, 4. rész: Fűrészrodon
14:35
Csoda Kitty
2017, 19. rész: A harcosok vizsgája
14:35
Tanuljunk Timmy-vel!
I. évad, 1. rész: Learning Time With Timmy 01 1001
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.