Hírek
Nyuszisimogató várja a gyerekeket az Állatkertben
A felelős állattartásra buzdítja a családokat az Állatkert alapítványa, amely a húsvéti ünnepek közeledtével április 2. és 7. között nyuszi-simogatóval és speciális örökbefogadási akcióval várj a családokat.
Két magyar előadás is szerepel a 22. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon Szabadkán
Két magyarországi előadás, A dzsungel könyve és a Vuk is szerepel a 22. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon Szabadkán, amelyet május 17. és 23. között rendeznek meg a bácskai városban.
Angelina Jolie a gyerekek kedvenc gonosztevője
A Nickelodeon Kids’ Choice Awards gáláján Kaley Cuoco és Nick Jonas sem maradhattak szárazon, az Agymenők dögös szomszédlányát és a Jonas Brothers sármos szépfiúját is nyakon öntötték a zöld trutymóval.
Elkezdődött a főszezon az állatkertben és a Holnemvolt Parkban
Elkezdődött a főszezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a hozzá tartozó Holnemvolt Parkban, ahol csütörtöktől újra birtokba veheti a közönség a hullámvasutat, a mesecsónakot és az összes játékot.
Megnyitott a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark
A téli szünet után újra várja látogatóit a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark. A Balassagyarmaton elterülő, közel 40 hektáros parkban a több mint 600 növényfaj mellett olyan ritka fajokkal is találkozhatunk, mint a nádi farkas vagy az emu.
Koalák a Fővárosi Állatkertben
Március 6-ától, péntektől láthatják az új szerzeményeket, a két koalát a látogatók a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Nur-Nuru-Bin és Vobara a belgiumi Planckendael Állatkertből, illetve a Németországból, a Duisburgi Állatkertből érkeztek Magyarországra.
Puskin Kuckó Rajzpályázat: „Királyfi és királylány”
Rajzpályázatot hirdet a Puskin Kuckó „Királyfi és királylány" címmel óvodásoknak és kisiskolásoknak. Melyik mesét szereted a legjobban? Melyik királyfi a leghősiesebb, a legnemesebb vagy a legbarátságosabb?
Kívánj egyet és rajzold meg! - Rajzpályázat 5-10 éveseknek
A Pagony Kiadó az évet egy izgalmas rajzpályázattal indítja a tavaszt március 1. és 22. között: Kívánj egyet és rajzold meg! Értékes nyeremények és kiállítás vár, ha rajzolsz!
Gyermekbántalmazás elleni kampányt indít a Cartoon Network
A világszerte népszerű Cartoon Network csatorna kisfilm sorozatot készített a nemzetközileg elismert jótékonysági szervezet, az UNICEF Magyarország és Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai támogatásával, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyerekek egymás közti, iskolai erőszakos viselkedésére.
Kisebb eséllyel lesz allergiás a gyerek, ha kézzel mosogat a család
Csökkentheti a gyermekkorban kialakuló allergia lehetőségét, ha a családban nem géppel, hanem hagyományosan, vagyis kézzel mosogatják az edényeket - derült ki egy svéd kutatásból.
45678910111213
8 / 72 oldal

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Lego kaland 2

amerikai-ausztrál-dán-norvég-kanadai animációs film, 106 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
14:45
Csoda Kitty
2017, 20. rész: Kittyből is megárt a sok
14:45
Badanamu Talk
I. évad, 7. rész: Badanamu Talk 01
14:50
Chuggington pályaudvar - IV. évad
angol animációs filmsorozat, Lassíts Kokó!, 2013
14:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 5. rész
14:52
Badanamu Tv Show (Abc)
I. évad, 21. rész: Badanamu Tv Show (Abc) 01
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.