Hírek
Helló Anyu – Új családbarát közösségi tér nyílt Budapesten!
Megnyílt Budapest belvárosában a Helló Anyu! Ez egy maximálisan baba-, mama- és családbarát kulturális közösségi tér és ökokávézó, amely egyrészt ideális találkozóhely a csecsemőkkel, kisgyermekekkel otthon lévő kismamák számára…
Húsvéti gyerekrajzpályázat
A rajzpályázatra óvodások és kisiskolások (4 éves kortól 8 éves korig) jelentkezését várják a megjelölt témának megfelelő pályaművekkel, melyek a Barabás Villában kerülnek kiállításra április 2-től 12-ig.
Nem isznak elég vizet a magyar gyerekek egy felmérés szerint
Nem isznak elég vizet a magyar gyerekek - derül ki egy reprezentatív kutatásból, amely szerint a 4 és 10 év közötti korosztály ötödét fenyegeti a dehidratáció veszélye.
Újra megnyílik a Kölyöklabor az állatkerti Varázshegyben
Újra megnyílik a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Kölyöklabor, ahol a Varázshegy termeiben zajló foglalkozásokon a kémiát még nem tanuló gyerekek számára teszik élményszerűvé az első találkozást a kísérletezéssel.
Aranykezű tamarin ikrek a Szegedi Vadasparkban
Már a szerencsésebb látogatók is megfigyelhetik azt az aranykezű tamarin (Saguinus midas) ikerpárt, amely január második hetében született a Szegedi Vadasparkban. A gondos nevelésnek köszönhetően a kölykök szépen cseperednek.
Operajegyre pályázhatnak hátrányos helyzetű, zenét szerető gyerekek
Az Erkel Ferenc Színház Leánder és Lenszirom című családi meseopera előadásának jegyeire pályázhatnak 8-14 év közötti diákok a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felhívására.
Magyarország is részt vesz a 6. Velencei Gyermekkarneválon
Magyarország első alkalommal, Kecskemét bemutatkozásával képviselteti magát a Velencei Biennále Nemzetközi Gyermekkarneválján (Carnevale Internazionale dei ragazzi), amelyet február 7-17. között rendeznek meg.
Januárban minden csütörtök gyereknap a Fővárosi Nagycirkuszban!
Nemzeti intézményként a Fővárosi Nagycirkusz feladata az egész országban népszerűsíteni a cirkuszi műfajt és minden gyerekhez eljuttatni a cirkusz csodálatos élményét. Jó lenne, ha minél több gyerek átélhetné a cirkusz csodálatos élményét!
Átadták a Nyíregyházi Állatpark Viktória-házát
Elkészült a főként Dél-Amerika állat- és növényvilágát bemutató Viktória-ház a Nyíregyházi Állatparkban. A több mint 640 millió forintba kerülő beruházást pénteken adták át a nyírségi nagyváros turisztikai látványosságában.
Rajzpályázatot hirdet a 15 éves Minimax
Hazánk első tematikus gyermekcsatornája a 15 évvel ezelőtti induláskor hiánypótló szereplőként lépett a piacra: a Minimax magyar tartalmak mellett elhozta a külföldön már jól ismert klasszikus mese-karaktereket, mint például Babar vagy Franklin.
45678910111213
8 / 71 oldal

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Grincs

amerikai animációs film, 86 perc, 2018

Asterix: A varázsital titka

francia animációs film, 85 perc, 2018

Mary Poppins visszatér

amerikai családi film, 130 perc, 2018

Lengemesék 2 - Tél a nádtengeren

magyar animációs film, 90 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
17:43
A Tom és Jerry-show
2014, 82. rész: A gonosz dzsinn
17:44
Badanamu TV Show (ABC)
I. évad, 21. rész
17:45
Polly Pocket - Apró erő
I. évad, 10. rész
17:45
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
III. évad, 307. rész: Ele-Funk a szobában
17:49
Thomas, a gőzmozdony
IX. évad, 5. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.