Hírek
Bővült a Nyíregyházi Állatpark majomcsapata
Ritka félmajommal, egy sárgaszakállas makival (Lemur fulvus mayottensis) bővült a Nyíregyházi Állatpark majomcsapata, az új jövevényt már a látogatók is megtekinthetik a sóstógyógyfürdői látványosságban.
SpongyaBobbal díszítették a sztárok a gyermekkórházat
Boldog gyermekarcok, barátságos rajzfilmfigurák, színes festékek – Bogi és Miskovits Marci ecsetet ragadtak. A sztárok a Heim Pál Gyermekkórház mentőbeállójának falára a Mancs őrjárat rajzfilmsorozat segítőkész kiskutyái és SpongyaBob mellett a Bubi Guppik vidám sellőit is felfestették, hogy felvidítsák a kórházba érkező gyerekeket.
Segítség, esik az eső és a gyerekek az idegeimen táncolnak! 7 esőnapi mentőöv szülőknek a JimJam csatornától
Itt a nyár, kitört a vakáció! De mi van akkor, ha ezt az időjárás „nem vette észre”? Napok óta esik, hideg van, és nem tudhatjuk, hogy még hány ilyen szürke nap vár ránk megtörve a nyári kánikulát. Ilyenkor kültéri program nem jöhet szóba.
Átadták a „fenntarthatósági Oscar-díjakat”
Szombaton ünnepélyes díjkiosztó rendezvénnyel lezárult a 2015-ös Energy Factory interaktív vetélkedő. A versenyben 10-18 éves diákok formai kötöttségektől mentesen, tetszőlegesen választott eszközökkel mondják el környezetüknek, hogy számukra mit jelent a fenntarthatóság. Az idei versenyre jelentkező félszáz csapat közül 12 jutott a döntőbe.
XXII. Gitármánia tábor: vagányság nemcsak gitárosoknak
A nyári vakáció egyik legvagányabb tábora 2015. július 20-26. között idén is Szolnok-Tiszaligetben várja a könnyűzenét kedvelő és hangszeren játszó gyerekeket, tiniket. A XXII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban tartják első országos találkozójukat a hangszerkészítők is.
Kezdődik a vakáció!!!
Még egy hét van hátra a tanévből, majd 1 millió 267 ezer diák számára megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A nebulók az idei nyáron is számos program, táborlehetőség közül választhatnak a szünidő tartalmas eltöltéséhez, az árak a tavalyihoz képest nem emelkedtek.
Irány a stúdió! - Gyermek szinkronhangokat keres országos pályázatával a Cinema City
Május utolsó vasárnapján, gyereknapon indította el a Cinema City az Irány a stúdió! elnevezésű pályázatát. A három héten át tartó játék során az Irány a bárka! című film két szereplőjének gyermek szinkronhangját keresi a mozihálózat.
Gyereknapi fotósorozat: roma gyerekek álmai, céljai és tervei a Józsefvárosból
Fotósorozatban mutat be a CFCF Alapítvány roma gyerekeket, akik rendőrnek, vasutasnak, szakácsnak vagy ügyvédnek készülnek. Pont ugyanúgy, ahogy a nem roma gyerekek. Akkor mégis miért emelték ki a romákat? Azért, hogy megmutassák, nem a gyerekek mások, hanem a tanulási és egyéb körülményeik.
Szupererőt szeretnének gyereknapra a kicsik
Milyen a tökéletes gyereknap? Milyen szupererőt választanának a kicsik? Mivel lepnék meg saját gyereküket, ha szülők lennének? A Nickelodeon a legkisebbeket kérdezte gyereknapi kívánságaikról.
Rajzolj, pályázz, győzz! - Rajzpályázat a 2015. májusi gyermeknap alkalmából
Rajzokat, festményeket, alkotásokat várnak a Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat keretében bármiről, ami igazán érdekli a pályázó gyermekeket a következő három korcsoportban: 1.) Óvodás, 2.) Általános iskola alsó tagozat, 3.) Általános iskola felső tagozat.
45678910111213
8 / 73 oldal

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:00
Lülü, a teknőc (I. évad)
francia-olasz animációs filmsorozat, A hóember átka, 2010
19:00
Bogyó és Babóca
I. évad, 10. rész: Berry And Dolly 01
19:00
Lovag iskola
II. évad, 206. rész
19:05
Csoda Kitty
2017, 2. rész: Vidítsuk fel Richardot!
19:05
Bogyó és Babóca
II. évad, 10. rész: Berry And Dolly 02
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.