Hírek
„Add Friend”- Gyűlölködés helyett
A Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – a magyarországi Safer Internet Program (SIP) konzorciumának vezetője - elindította az országos Add Friend kampányt, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés negatív következményeire és bátorítsa őket a nem megfelelő online viselkedés határozott elutasítására.
Dinoszaurusz-kiállítás nyílik Sankt Pöltenben
Dinoszaurusz-kiállítás nyílik az alsó-ausztriai Sankt Pöltenben, az élménytárlaton az állatóriások több mint ötven életnagyságú mása tekinthető meg.
Feke Pál lesz Shrek a musical budapesti előadásán
Shreket Feke Pál, Fionát pedig Szinetár Dóra alakítja majd az Oscar-díjas animációs filmből készült nagy sikerű musical budapesti bemutatóján 2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Bátorságpróba, sztárok, ünneplés - beszámoló Harisnyás Pippi premierjéről
Szombaton délután gyerekzsivaj töltötte meg a Pesti Magyar Színház tereit - a Harisnyás Pippi musical hazai ősbemutatójára érkeztek nézőink - s ahogy azt színlapunkon előre is kértük: a felnőttek csak gyermekkísérettel!
Nyuszisimogató várja a gyerekeket az Állatkertben
A felelős állattartásra buzdítja a családokat az Állatkert alapítványa, amely a húsvéti ünnepek közeledtével április 2. és 7. között nyuszi-simogatóval és speciális örökbefogadási akcióval várj a családokat.
Két magyar előadás is szerepel a 22. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon Szabadkán
Két magyarországi előadás, A dzsungel könyve és a Vuk is szerepel a 22. Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztiválon Szabadkán, amelyet május 17. és 23. között rendeznek meg a bácskai városban.
Angelina Jolie a gyerekek kedvenc gonosztevője
A Nickelodeon Kids’ Choice Awards gáláján Kaley Cuoco és Nick Jonas sem maradhattak szárazon, az Agymenők dögös szomszédlányát és a Jonas Brothers sármos szépfiúját is nyakon öntötték a zöld trutymóval.
Elkezdődött a főszezon az állatkertben és a Holnemvolt Parkban
Elkezdődött a főszezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a hozzá tartozó Holnemvolt Parkban, ahol csütörtöktől újra birtokba veheti a közönség a hullámvasutat, a mesecsónakot és az összes játékot.
Megnyitott a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark
A téli szünet után újra várja látogatóit a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark. A Balassagyarmaton elterülő, közel 40 hektáros parkban a több mint 600 növényfaj mellett olyan ritka fajokkal is találkozhatunk, mint a nádi farkas vagy az emu.
Koalák a Fővárosi Állatkertben
Március 6-ától, péntektől láthatják az új szerzeményeket, a két koalát a látogatók a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Nur-Nuru-Bin és Vobara a belgiumi Planckendael Állatkertből, illetve a Németországból, a Duisburgi Állatkertből érkeztek Magyarországra.
567891011121314
9 / 73 oldal

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Egy kutya négy útja

amerikai családi film, 109 perc, 2019

Rocketman

amerikai-angol musical, 121 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:15
Maggie és Bianca - Divatból jeles
II. évad, 15. rész: Hol van Bianca?
19:19
Bing
I. évad, 71. rész: Bing Bunny 01 1071
19:20
Szilaj a szabadon száguldó
I. évad, 21. rész: Lucky és a türelmetlen páciens
19:25
Medvetesók
2015, 127. rész
19:28
Kate & Mim-Mim
I. évad, 15. rész: Kate & Mim Mim 01 1015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.