Hírek
Adventi koncertek és adománygyűjtés a Magyar Vöröskereszt javára országszerte
Az adventi időszakban ismét országjáró körútra indul a legendás Coca-Cola Karácsonyi Karaván, hogy minél több helyre elvigye a karácsony varázsát. Minden helyszínen adományokat gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt önkéntesei.
Már lehet nevezni az V. Gyerekszem Filmfesztiválra
Gyerekszem Filmfesztivál legutóbb két évvel ezelőtt került megrendezésre, így épp ideje, hogy a szervezők ismét lehetőséget adjanak az egyre erősebb, és egyre kreatívabb gyerekmezőnynek, hogy újra összemérjék tudásukat a filmkészítés mezején.
Jótékonysági karácsonyi ruhagyűjtés az SOS Gyermekfalvak számára
Az SOS Gyermekfalvak és a Pólus Center közös kezdeményezése által bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a vérszerinti szüleiket nélkülözni kényszerülő gyermekek karácsonya is meghitt és varázslatos legyen.
Idén 50 ezer cipősdoboz-ajándékot tervez szétosztani a Baptista Szeretetszolgálat
Idén 50 ezer cipős dobozba csomagolt ajándékot tervez szétosztani a nehéz sorsú gyerekek között a Baptista Szeretetszolgálat, az adományokat december 1. és 19. között gyűjtik országszerte.
Jön a Szívünk rajta gyerekkönyv-ajánló program
Az UNICEF Magyar Bizottság és a Bookline Szívünk rajta néven különleges könyvajánló programot indított, amely a szülők és a gyerekek eligazodását hivatott segíteni az egyre szélesebb gyerekkönyv kínálatban.
Bangkoki fesztiválon vendégszerepelt a Budapest Bábszínház
A bangkoki Harmony World Puppet Carnivalon szerepelt a Budapest Bábszínház A Hétfejű Tündér című előadása. A hétfőn zárult seregszemle egyben verseny is volt, amelynek nemzetközi zsűrije a legjobb tervezés díjával ismerte el a produkciót.
Rengeteg tehetség jelentkezett a Süss fel nap! programra
Lezárult a TV2 Csoport – „Süss fel nap!” programjának nevezési időszaka. A kezdeményezés idén a kiemelkedően tehetséges gyerekeket és felnőtt segítőiket mutatja be és támogatja.
Suli-mozi
A Budapest Film Zrt. mozijaiban évek óta tartanak vetítéseket szervezett iskolás csoportoknak, amely események az oktatás szerves részét képezhetik. Egy film segítségével könnyebben átélhető lehet egy-egy történelmi korszak, közelebb hozható egy irodalmi alkotás, s érthetőbbé válik egy társadalmi probléma.
Éjszakai üzem és gőzmozdony show a Miniversumban
Éjszakai kivilágítással, gőzmozdony show-val, illetve kisiskolásoknak szóló tematikus ismeretterjesztő előadásokkal bővült a budapesti Miniversum vasúti terepasztal kínálata. A téli időszámítás alatt minden nap 17.00 és 18.30 között lekapcsolják a belső világítást, hogy a terepasztalok valósághű fényei kapjanak főszerepet.
Szelektivity: Izgalmas környezetvédelmi kvízt indít az IKSZ
Iskolai oktatóprogramjához kapcsolódóan a környezetvédelemre fogékony fiatal korosztály számára kifejlesztett, a szelektív hulladékgyűjtési ismereteket bővítő játékot indít az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés. Az IKSZ közösségi média oldalán futó, Szelektivity elnevezésű, …
567891011121314
9 / 71 oldal

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

A Grincs

amerikai animációs film, 86 perc, 2018

Asterix: A varázsital titka

francia animációs film, 85 perc, 2018

Mary Poppins visszatér

amerikai családi film, 130 perc, 2018

Lengemesék 2 - Tél a nádtengeren

magyar animációs film, 90 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:00
The Avatars
II. évad, 21. rész
18:00
Thomas, a gőzmozdony
X. évad, 7. rész
18:10
Barbie DreamHouse Adventures
I. évad, 5. rész: Bébiszitter hugica
18:10
Lovag iskola
I. évad, 105. rész: Egy este, két lovag
18:11
Thomas, a gőzmozdony
X. évad, 8. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.