Programajánló
Szamárfül Fesztivál Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed, augusztus 18 - 20.
A hétvégén érdemes lesz a gyerkőcökkel dél felé venni az irányt, augusztus 18. és 20. között ugyanis óriási játszóházzá változik Pécs kulturális városrésze. Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Zsolnay Kulturális Negyedben a Szamárfül Fesztivált.
31. Mesterségek Ünnepe Budapest, Budavári Palota, augusztus 17 - 20.
Az ünnepi hétvégén harmincegyedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb nemzetközi kézműves fesztiválját a Budai Várban. A négynapos családi rendezvény fő témája idén a hímzés, a díszvendég pedig Mongólia…
Cifra hétvége a Skanzenben Szentendre, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen), augusztus 19 - 20.
Az ünnepi hétvégén a népi motívumoké lesz a főszerep a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban. A Skanzen augusztus 19-én és 20-án játékudvarral és körhintával, a Cifra portákon hajfonással, viseletpróbával, gyöngykaláris-készítéssel, …
Irány a Rezervátum! Agárd, Agárdi hajóállomás, augusztus 23. 09:00
Ha még nem jártál a Velencei Madárrezervátumban, de szívesen meglesnéd a fészkelő szárnyasok mindennapjait, most itt a lehetőség: a nagy érdeklődésre való tekintettel a Velencei-tavi Hajózási Társaság és a Duna-Ipoly Nemzeti Park közös sétahajó járatot indított a rezervátumba.
Unokák és nagyszülők hónapja Budapest, Hadtörténeti Intézet és Múzeum, augusztus 16., 23., 30., 15:00
Az unokájukkal érkező nagyszülők ingyenesen látogathatják a Hadtörténeti Múzeum kiállításait a nyári szünidőben. A múzeum a kedvezmény mellett augusztus minden szerdáján 15 órai kezdettel különleges programmal is készül.
Miről mesélnek a gépek? Budapest, MMKM – Öntödei Múzeum, csütörtökönként, 10:00
Szuper programokat kínálnak a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum budapesti kiállítóhelyei a nyári szünetben – nem csak fiúknak.
Esti séták az állatkertben Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert, csütörtökönként, 17:30
A nyári hőségben az állatok szívesebben szundikálnak az árnyékban, de este még a leglustábbak is felfedezőútra indulnak. Szeretnéd tudni, mit csinálnak az állatkerti állatok zárás után? Belekóstolnál az esti hangulatba és bepillantanál a kulisszák mögé?
Kertmozi gyerekeknek Budapest, Tranzit Art Café, keddenként, 19h
A Kosztolányi Dezső tér valamikori Volánbusz-pályaudvarának épületében működő Tranzit Art Caféban júniustól szeptember végéig idén is minden kedden este hét órától ingyenes szabadtéri filmklubot tartanak gyerekeknek.
Szünidei nosztalgiajáratok Budapest, Jászai Mari tér–Közvágóhíd, szeptember 30-ig, szombatonként
A szünidőző gyerkőcök hangulatos nosztalgiajáratokkal utazhatnak szüleikkel, nagyszüleikkel hétvégenként a fővárosban. A Duna villamos a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd között közlekedik szeptember végéig minden szombaton, az utazás pedig városnézésnek is tökéletes.
Szárnyakon repülve a Dunán MAHART Hajójáratok Budapest és Esztergom között
Visegrádra mindössze egy, Esztergomba pedig másfél óra alatt elérhetünk a fővárosból a Vöcsökkel vagy a Bíbiccel, a dunai szárnyashajók egyikével, amelyek akár 65 kilométeres óránkénti sebességgel is képesek száguldani a vízen.
1234
1 / 4 oldal

A mogyoró-meló 2

amerikai|kanadai|dél-koreai animációs film, 91 perc, 2017

Az Emoji-film

amerikai animációs film, 86 perc, 2017

Verdák 3

amerikai animációs film, 109 perc, 2017

Lengemesék

magyar animációs film, 80 perc, 2017

Dzsungel-mentőakció

francia animációs film, 90 perc, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
15:45
Csillagkutyák kalandjai
II. évad, 5. rész: Einstein
15:45
Medvetesók
2015: Ralph / A meghallgatás / A csitító nindzsák / Tisztítókúra
15:50
Mesék a dzsungelből
17. rész
15:52
Csillagkutyák kalandjai
II. évad, 6. rész: Veszélyes futam
15:55
Mesék a dzsungelből
18. rész
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.