Programajánló
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, március 1. 10:00
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Rumini Budapest, Pesti Magyar Színház, március 1. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek. A színészek Méhes László rendezésében keltik életre az izgalmas matrózmesét...
Czigány Zoltán: Csoda és Kósza Budapest, Örkény István Színház, március 4. 11:00
Csoda és Kósza egy gödöllői tanyán élnek. Első ránézésre közönséges lovak, Sajó bácsi és Gyöngyi néni lovai. De szokott-e egy normális ló pizzát sütni a miniszternek, vagy épp a Marsra utazni, ha úgy tartja kedve?
Brass Cirkusz, avagy mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Budapest, Thália Színház, március 4. 15:00
„És elkezdünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes. Megszületett egyfajta varázslat…
Kiállítás LEGO-készletekből Budapest, ÚKK - Ady Endre MH, március 2 - 5.
Az újpesti Ady Endre Művelődési Házban négy napon át gyönyörködhetünk egy egyedi építésű LEGO-városban, amely a működő vonatokon és villamosokon kívül még sok-sok érdekességet rejt.
Kakaómozi: Alice Csodaországban Budapest, Óbudai KK – Csillaghegyi KH, március 5. 10:00
Egy igazi klasszikust, Walt Disney 1951-ben készült varázslatos rajzfilmjét, az Alice Csodaországban-t nézhetik meg a gyerkőcök a hétvégén a Csillaghegyi Közösségi Házban.
Malek Andrea és az Eszement Meseband Budapest, Óbudai Kulturális Központ, március 5. 10:00
Aranka, a takarítónő piros bevásárlókocsijából a takarítás kellékein kívül előkerülnek Laczkfi János, Varró Dániel, Szabó T. Anna és Bartos Erika írásai is. A vicces és tanulságos versek és mesék mellett elhangzik két átdolgozott klasszikus is Halász Judit műsorából.
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, március 5. 10:30
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, március 5. 11:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Országjáró Mátyás király Budapest, Újszínház, március 8. 10:00
Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház előadása a legérdekesebb találkozásokat gyűjti össze. A kiváló költő – Szőke István Atilla – Mátyás kalandjaiból kilencet dolgozott fel, egytől-egyig tanulságos és mulatságos történetek.
12345
1 / 5 oldal

Egy kutya négy élete

amerikai családi film, 120 perc, 2017

Balerina

francia|kanadai animációs film, 89 perc, 2016

Állati csetepata

orosz animációs film, 97 perc, 2016

Énekelj!

angol|japán animációs film, 110 perc, 2016

Vaiana

amerikai animációs film, 103 perc, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
13:00
Mia és én
II. évad, 6. rész: A zöld bájital
13:00
Pac-Man és a szellemkaland
II. évad, 13. rész
13:05
Bűvös varázskardok
A bábu átka
13:10
Thomas, a gőzmozdony
V. évad, 4. rész
13:15
Ninjago: Az elemek viadala
Versus
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.