Programajánló
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, március 27. 10:00
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Gyerekprogramok a héten március 23 - 29.
Tánc, zene, kézművesség, bábelőadás, rovarbörze és a diafilmvetítés is várja a héten a gyerekeket a fővárosban. Heti összeállításunkban ezúttal is összeszedtük a legérdekesebb gyerekprogramokat.
Misi Mókus vándorúton Budapest, Budapest Bábszínház, április 2. 10:30
Misi mókus nem vigyázott eléggé a téli eleségre, valaki megdézsmálta a mogyorót. Hogy hibáját jóvátegye, elindul Afrikába, és hoz egy zsák kókuszdiót, sőt végül még a tolvajt is leleplezi.
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Budapest, Pesti Színház, április 2. 11:00
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története?
A hétfejű tündér Budapest, Budapest Bábszínház, április 3. 10:00
Idestova négy évtizede annak, hogy a mesekedvelő közönség először kézbe vehette Lázár Ervin tanulságos gyűjteményes kötetét, melynek jól ismert szereplői most a Budapest Bábszínházban elevenednek meg a porondon. Színre lép a hétfejű tündér...
Tíz emelet boldogság Budapest, Budapest Bábszínház, április 4. 10:00
Az óriásokról tudni kell, hogy réges-régen a hegyekben meg az erdőkben éltek, sziklából volt a válluk, mohából a szemöldökük, és szabadon jártak a világban. Fiatal volt még akkor az emberiség, és az óriások vigyázták az álmát.
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, április 4. 10:00
Klasszikus gyermekdarab kerül színpadra az Újszínház márciusi programjában. Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket március 2-tól, a Bubik István stúdiószínpadon, ...
Szivárvány a világ! Budapest, Hilton Budapest Hotel, március 18. - április 7.
„Egyikünk sem kevesebb a másikunknál. Nem az számít, kinek milyen betegsége, vagy testi, szellemi fogyatékossága van, hanem az, hogy képesek vagyunk alkotni.”
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, április 7. 10:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre. Mikor Péter átváltozik, Jennie segíti eligazodni őt a macskák világában.
Tekergő Budapest, Kolibri Fészek, április 8. 09:30
Orbán Ottó költeményei mára klasszikussá váltak. A Kati-patika vagy még inkább az Eszterlánc kötetek rímei minden kisgyerek számára ismerősen csengenek – érvel Novák János, az előadás rendezője.
12345
1 / 5 oldal

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

Egy kutya négy élete

amerikai családi film, 120 perc, 2017

Balerina

francia|kanadai animációs film, 89 perc, 2016

Állati csetepata

orosz animációs film, 97 perc, 2016

Énekelj!

angol|japán animációs film, 110 perc, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
06:35
Maja, a méhecske
német animációs filmsorozat, 78. rész: 78/45. A születésnap
06:35
Ben 10
Story, Bored
06:35
Grizzy és a lemmingek
Szerepcsere/Energiabomba
06:40
Dora a nagy felfedező
VIII. évad, 817. rész
06:45
Maja, a méhecske
német animációs filmsorozat, 78. rész: 78/46. A repülőbajnokság
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.