Programajánló
Gyerekprogramok a héten május 17 - 23.
Ha kultúrát kedvelő felnőttet szeretnénk nevelni, nem árt idejekorán megismertetni gyerekeinket a művészetekkel. A zenei fejlődésükben többek között a Hangszert a kézbe című interaktív kiállítás, míg a képzőművészetekkel való ismerkedésben a Magyar Nemzeti Galéria Szombati szemezgetője lehet hathatós segítség. Ügyes kezűeknek játékkészítést ajánlunk Óbudán.
Semmi Budapest, Budapest Bábszínház, május 24. 18:00
„Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát.
Rumini Budapest, Pesti Magyar Színház, május 25. 15:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek.
Nyári Pagony Feszt – Irány a kert! Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum, május 26. 10:00
Május utolsó hétvégéjén tárt karokkal vár a Nyári Pagony Feszt. Ha szereted a meséket és jó barátságban vagy a Pagony kedves mesehőseivel, akkor itt a helyed! Gyere el, és válogass kedvedre a változatos színházi, cirkuszi, mesés, zenés, kézműves programokból egész nap! Találkozz a szerzőkkel, illusztrátorokkal és ismerd meg a legújabb könyveket!
Kalandozz a kulisszák mögött! Budapest, Pesti Magyar Színház, május 26. 11:00
Érdekel a színházak titokzatos, rejtett világa, de eddig csak mint külső szemlélő vehettél részt az előadásokon? Most betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé a Magyar Színház Gyerekfesztiválján.
Czigány Zoltán: Csoda és Kósza Budapest, Örkény István Színház, május 26. 11:00
Csoda és Kósza egy gödöllői tanyán élnek. Első ránézésre közönséges lovak, Sajó bácsi és Gyöngyi néni lovai. De szokott-e egy normális ló pizzát sütni a miniszternek, vagy épp a Marsra utazni, ha úgy tartja kedve?
Pöttöm Panna Budapest, Újszínház, május 26. 11:00
Andersen egyik legkedvesebb meséje, a Pöttöm Panna szívmelengető története szórakoztatja a kicsiket a Bubik István stúdiószínpadon.
Budapest Folk Fest Budapest, Várkert Bazár, május 27. 14:00
Ha meghallod a zenét, pezsegni kezd a véred, a szívedben érzed a ritmust, nem tudsz megálljt parancsolni a lábadnak? Akkor ez lesz a Te gyereknapi programod!
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, május 27. 14:00
Sven Nordqvist történetei világszerte népszerűek. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Gyerekprogramok a héten május 24 - 30.
Vasárnap gyereknap lesz, így ezen a héten majdnem minden ennek a jegyében telik. Kelenvölgyben, Óbudán, Pesterzsébeten, a Savoya Parkban no és persze a Városligetben is gyereknapi rendezvényt tartanak. De azért más izgalmas programok is lesznek, érdemes átböngészni a listát!
12345
1 / 5 oldal

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

kanadai animációs film, 90 perc, 2018

Nyúl Péter

amerikai|angol|ausztrál animációs film, 95 perc, 2018

Jönnek a kacsák!

amerikai|kínai animációs film, 91 perc, 2018

Vigyázz, kész, Morc!

angol|mexikói animációs film, 97 perc, 2018

Szaffi

magyar animációs film, 76 perc, 1984
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
20:08
Masha és a medve
II. évad, 2. rész: Pónilovaglásra fel!
20:10
Chuggington – Jelvényt akarok!
I. évad, 21. rész
20:10
Új bolondos dallamok
2015, 411. rész: Proud To Be A Coal Miner's Wabbit
20:15
Kalandra fel!
2009, 681. rész: Szendvics az időben
20:15
Elefánt Hercegnő
II. évad, 10. rész: Zavaros események
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.