Programajánló
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, április 29. 10:30
A Budapest Bábszínház 2013/2014-es évadának első bemutatója Marék Veronika évtizedek óta sikeres könyvsorozatának történeteiből és a Boribon muzsikál című Fonogram-díjas album dalaiból készül. Az előadás rendezője Ellinger Edina, a színház színművésze.
Milyen egy jó történet? Budapest, Mesemúzeum, április 29. 11:00
Szerinted ki miről mesél szívesen? Te miről mesélnél? Vajon milyen egy igazán jó történet? És egy jó család? Szombaton délelőtt a Mesemúzeumban Arany János Családi kör című verséből kiindulva bepillanthatunk egy család életébe és résztvevői lehetünk az ő történeteiknek Kompánia Színházi Társulat jóvoltából.
MedvExit: a szabadulós játék Budakeszi, Budakeszi Vadaspark
Szereted a szabadulós játékokat? Kipróbálnád, milyen a szabad ég alatt, friss levegőn, növények és állatok között megoldani a feladványokat? Akkor irány a Budakeszi Vadaspark!
Az igazi vízipók Pécs, Természettudományi Múzeum, március 7. - április 30.
Tudod, hogy néz ki valójában a vízipók? Na és Csíbor bácsi, Rák apó, a kecskebéka, a hőscincér és a tegzesek? Gyerekkorunk egyik kedvenc meséjének világa elevenedik meg a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum vándorkiállításán, ami most a pécsi Természettudományi Múzeumba érkezett.
Rajzfilmsorozat Luther Mártonról Budapest, Óbudai Platán Könyvtár, március 7. - április 30.
Richly Zsolt (A kockásfülű nyúl, Kíváncsi Fáncsi) rajzfilmsorozatot készít Luther Márton életéről a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából.
Bűvös Óceán – Titkos tengeri küldetés Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, március 18. - április 30.
„A tengerifű kusza zöldjében fürge apróhalak cikáznak, a szúrós őrtornyok rejtekéből szeszélyes kardhalak kémlelik az óceáni tájat. Fátyolos fény dereng, bálnák énekét hozza az éjszínű víz, a cirkáló súlyos horgonya tompa morajlással földet ér. Vajon mit rejt az óceán sötétje?”
Gyerünk az Operába! Wolfgang Amadeus Mozart: Varázsfuvola Budapest, Hatszín Teátrum, április 30. 11:00
Megnyitotta kapuit a pesti Broadwayn Budapest új játéktere, a Hatszín Teátrum. A színház Gyerünk az Operába! Gyerünk Operanciába! címmel komolyzenei kalandozásra hívja a 6-12 éveseket.
Pettson és Findusz Budapest, Budapest Bábszínház, április 30. 14:30
Sven Nordqvist Pettson és Findusz-történetei világszerte népszerűek mind az óvodás-kisiskolás gyerekek, mind szüleik körében. A svéd szerző maga illusztrálta könyveinek címszereplői egy magának való falusi ezermester, Pettson és minden lében kanál macskája, Findusz.
Tíz emelet boldogság Budapest, Budapest Bábszínház, május 3. 10:00
Az óriásokról tudni kell, hogy réges-régen a hegyekben meg az erdőkben éltek, sziklából volt a válluk, mohából a szemöldökük, és szabadon jártak a világban. Fiatal volt még akkor az emberiség, és az óriások vigyázták az álmát.
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Budapest, Pesti Színház, május 4. 19:00
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története?
12345
1 / 5 oldal

Bébi úr

amerikai animációs film, 97 perc, 2017

Lengemesék

magyar animációs film, 80 perc, 2017

Hupikék törpikék: Az elveszett falu

amerikai animációs film, 89 perc, 2017

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

Nyuszi suli: Az aranytojás őrzői

német animációs film, 79 perc, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
14:05
Ben 10
Tomorrow Today/Gyomorrontás
14:10
Chuggington pályaudvar
angol animációs filmsorozat, I. évad, 26. rész
14:10
Oddbods: a sorozat
14:15
Barney és barátai
VII. évad, 4. rész
14:20
Raju, a riksa
francia animációs filmsorozat, 78. rész: 78/48. A haragos kecskegida
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.