Programajánló
Gyerekprogramok a héten Budapest, december 6 - 12.
Íme, egy hétnyi adventi program az egész családnak! Most megtudhatjuk, hogyan kerülhet ásvány a karácsonyfára, hová lett a köddé vált Mikulás, de a karácsonyi ünnepkör antik gyökereiről is hallhatunk. Ünnepvárás mesékkel, koncertekkel, adventi fabrikálással.
Karácsonyi Kolibri Matiné Budapest, Katona József Színház, december 15. 11:00
Ünnepi programmal várja a gyerkőcöket a Kolibri Kiadó a Katona József Színházban. Könyvbemutató, dedikálás, felolvasószínház, kézműveskedés és természetesen könyvek minden mennyiségben.
Családi Alkotóműhely Budapest, Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont, október 21. 10h, november 18. 10h, december 16. 10h
Minden hónap harmadik vasárnapján szeretettel várja a gyerkőcöket a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény családi alkotóműhelyébe, ahol kreatív foglalkozás keretében lehet megismerkedni a Hegyvidék izgalmas történetével, híres alakjaival és érdekességeivel.
Jótékonysági akció Budapest, Paloma, november 19. - december 19.
A Paloma művészudvar és közösségi bemutatótér alkotói nagyszabású jótékonysági akciót indítottak – gyerekjátékokat gyűjtenek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza – Zuglói Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára, hogy így tegyék szebbé, vidámabbá és boldogabbá az ott élő kicsik karácsonyát.
Mert adni jó... - Cipősdoboz akció november 30. - december 20.
A karácsony közeledtével mindenkiben felerősödik az érzés, hogy valami jót tegyen. Erre kínál pompás lehetőséget a Cipősdoboz akció. Nincs szükség sok mindenre, csak egy dobozra és pár apróságra, amivel örömet lehet szerezni egy gyerkőcnek.
Advent Óbudán 2018 Budapest, Fő tér, Szentlélek tér, III. kerületi kulturális intézmények, templomok, november 30. - december 23.
Zenei fellépők sora, gyermekprogramok, kézművesvásár, ízletes falatokat kínáló gasztrosétány várja a látogatókat. A Fő téri vásári forgatagban ott lesz a gyerkőcök nagy kedvence, a műemlék-körhinta, a zenei aláfestésről pedig jobbnál jobb zenekarok gondoskodnak az adventi hétvégéken, hogy aztán vasárnap esténként sor kerüljön az ünnepélyes gyertyagyújtásokra.
A karácsonyi rózsa legendája Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, december 28. 11:00
Varázslatos karácsonyi történetet játszik a Kolibri Színház december 5-től: a világhírű, Nobel-díjas svéd írónő, Selma Lagerlöf A karácsonyi rózsa legendája című meséje a csodáról, a hit erejéről és a megbocsátásról szól.
Vár rád a Holnemvolt Vár! Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert
Megnyílt az Állatkert új játszóparkja, a Holnemvolt Vár! Mesés állatok, állatos mesék, játékok és élmények sokasága várja a gyerkőcöket és szüleiket. Az állatvilágot barátságos és szelíd, házi- és ház körüli, illetve a mesékből ismerős állatok képviselik.
A hétfejű tündér Budapest, Budapest Bábszínház, január 3. 10:00
Idestova négy évtizede annak, hogy a mesekedvelő közönség először kézbe vehette Lázár Ervin gyűjteményes kötetét, melynek jól ismert szereplői most a színpadon elevenednek meg.
A Pesti Est bemutatja: Mese habbal Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, 2018. december 16. 10:00, 2019. január 5. 10:00
Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban. A Téli mesék című előadásban két történetet ismerhetnek meg a gyerkőcök.
123
1 / 3 oldal

A Grincs

amerikai animációs film, 86 perc, 2018

A diótörő és a négy birodalom

amerikai kalandfilm, 99 perc, 2018

Lengemesék 2 - Tél a nádtengeren

magyar animációs film, 90 perc, 2018

Apróláb

amerikai animációs film, 96 perc, 2018

Pelyhes - Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:04
Pat, a kutya
2017, 9. rész: Láthatatlan ellenség
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 7. rész: Szárnyas galiba
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, 791. rész: Az ismétlés
04:10
Találd ki, mennyire szeretlek!
I. évad, 23. rész: Guess How Much I Love You 01 1023 - Tast
04:10
Pat, a kutya
2017, 10. rész: Maxigolf
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.