Programajánló
MINI Textúra 2017 Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, március 11. - április 22.
A nagy sikerű Textúra előadássorozat nyomán - ahol képzőművészet, kortárs szépirodalom és színház találkozik - a Magyar Nemzeti Galéria 2017. március-áprilisban rendezi meg összművészeti sorozatának gyerekverzióját Mini Textúra címmel.
A medve, akit Vasárnapnak hívtak Budapest, Kolibri Fészek, április 23. 10:30
Újabb gyerekelőadást mutat be a Kolibri Színház, amelyet Axel Hacke írt és Kuthy Ágnes vitt színpadra. A mese főhőse, Alex, a kisfiú és Vasárnap nevű mackója.
Semmi Budapest, Budapest Bábszínház, április 24. 18:00
„Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát.
MedvExit: a szabadulós játék Budakeszi, Budakeszi Vadaspark
Szereted a szabadulós játékokat? Kipróbálnád, milyen a szabad ég alatt, friss levegőn, növények és állatok között megoldani a feladványokat? Akkor irány a Budakeszi Vadaspark!
Az igazi vízipók Pécs, Természettudományi Múzeum, március 7. - április 30.
Tudod, hogy néz ki valójában a vízipók? Na és Csíbor bácsi, Rák apó, a kecskebéka, a hőscincér és a tegzesek? Gyerekkorunk egyik kedvenc meséjének világa elevenedik meg a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum vándorkiállításán, ami most a pécsi Természettudományi Múzeumba érkezett.
Rajzfilmsorozat Luther Mártonról Budapest, Óbudai Platán Könyvtár, március 7. - április 30.
Richly Zsolt (A kockásfülű nyúl, Kíváncsi Fáncsi) rajzfilmsorozatot készít Luther Márton életéről a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából.
Bűvös Óceán – Titkos tengeri küldetés Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, március 18. - április 30.
„A tengerifű kusza zöldjében fürge apróhalak cikáznak, a szúrós őrtornyok rejtekéből szeszélyes kardhalak kémlelik az óceáni tájat. Fátyolos fény dereng, bálnák énekét hozza az éjszínű víz, a cirkáló súlyos horgonya tompa morajlással földet ér. Vajon mit rejt az óceán sötétje?”
Filmjátszó műhely a Pagonyban Budapest, Pagony Könyvesbolt, május 30-ig, minden hétfőn 16.30-18:00
Szeretnéd tudni, hogyan készülnek a filmek? Kipróbálnád magad filmszínészként, rendezőként vagy operatőrként? Akkor irány a Gyerekfilm Akadémia, amely január végén indítja el tavaszi kurzusait.
Új macik Budakeszin Budakeszi, Budakeszi Vadaspark
Két új lakó érkezett a Budakeszi Vadasparkba! A Romulus és Tibor névre hallgató barnamedvék összeszokott, játékos párosként vették birtokukba a külön az ő számukra megújított medvekifutót.
Póniudvar a Normafán
Pónilovaglás, állatsimogató-udvar, valamint különleges háztáji játszótér várja a gyerkőcöket a Normafánál, a Piczinke Póniudvarban, ami hétvégenként újra nyitva áll a családok előtt.
12345
3 / 5 oldal

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

Egy kutya négy élete

amerikai családi film, 120 perc, 2017

Balerina

francia|kanadai animációs film, 89 perc, 2016

Állati csetepata

orosz animációs film, 97 perc, 2016

Énekelj!

angol|japán animációs film, 110 perc, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
04:05
Gyurmajátékok
I. évad, 11. rész
04:10
Chop Socky Chooks
Bye-bye háj
04:10
Wussywat
I. évad, 19. rész
04:15
Super 4
I. évad, 22. rész: A kalóz felfelé menekül
04:15
Wussywat
I. évad, 20. rész
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.