Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros bérletet a Woodstock az Ugaron 2018 fesztiválra!
2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
Nyerj páros jegyet a Nem vagyok sorozatgyilkos c. film premier előtti vetítésére!
A kamasz Johnt vonzza a halál, ami nem csoda, hiszen édesanyja a házukban orvosszakértőként holttesteket boncol. A beilleszkedési zavarokkal és sötét gondolatokkal terhelt fiúnak elég baj lenne csupán önmaga is…
Nyerj ajándékkártyát az Experidance Produkció előadásaira, a RAM Colosseumba!
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Nyerd meg Muszatics Péter: Bécs, Budapest, Hollywood c. könyvét!
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Japandroids (CAN), Baron Mantis koncertre!
A garázsrock hullám valamikor a 2000-es évek vége felé élte fénykorát, ekkoriban – főként a White Stripes hatására - félóránként alakultak meg a Luke Skywalker-frizurás gitár-dob duók.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.