Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Sóhajok – Suspiria c. film premier előtti vetítésére!
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Nyerj páros jegyet az Őszi Esküvő Kiállításra!
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón, melynek keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak.
Nyerj páros jegyet a Honeybeast SympHONEY II Aréna Koncertre!
A fedett pályás csúcs koncerthelyszínt lakja be a Honeybeast – „Nagyobb. Hangosabb.” koncertjén. Méhkasnyüzsgésre számíthat a zenekar, ugyanis a hangzáshoz ragaszkodva, ám új hangszereléssel, közel hetven zenésszel ontják majd az édesbús slágereket.
Nyerj páros jegyet a Yamato – The Drummers of Japan koncertre!
Mi az, ami elsőre eszünkbe jut Japánról? Innováció, modern technológia, fejlettség. A szigetországnak azonban van egy mélyebb, izgalmasabb kultúrája, amit mindenképp érdemes ismerni, ehhez pedig még csak utazni sem kell: novemberben elég lesz csak a Budapest Kongresszusi Központba betérnünk, ahol a Yamato társulat letaglózó előadásának lehetünk fül-és szemtanúi.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Rendez-vous (FR), Black Bartók, Panel Surfers koncertre!
Halloweenkor az átlagosnál több dermesztő dolog szokott történni – ilyenkor a napfény már alig pislákol, a sötétebb tónusok felerősödnek, és a Bánkitó is csak egy oszladozó kép már a múltból. Pedig emlékezeteset performált ott nemrég a Rendez-vous.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.