Játssz velünk és nyerj!
Nyerd meg a Hivatali karácsony c. filmet DVD-n!
Úgy bulizz, mintha a munkahelyed múlna rajta az év legemlékezetesebb vígjátékában! Mikor egy mindenbe belekontárkodó ügyvezető (Jennifer Aniston) elhatározza, hogy megszünteti a cég egyik rosszul menő szárnyát, az azt vezető öccse (T.J. Miller) úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
Nyerj páros jegyet A nadrág c. előadásra!
Emlékszik-e még valaki arra, mi az a „szocialista vígjáték”? Aminek társadalmi mondanivalója ugyan kicsinyke volt, a humora pedig soványka, viszont a Patyolattól a Közértig bátran kritizálta az élet nagy kérdéseit.
Nyerj páros jegyet az Iparművészeti Múzeumba!
Az 1872-ben a hasonló profilú londoni, bécsi és berlini intézmények mintájára alapított Iparművészeti Múzeum a kezdetektől fogva egyaránt gyűjti a magyar és egyetemes, a régi és kortárs iparművészeti alkotásokat.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Mese Habbal: Gyereknap – Évadzáró - Nyerj páros jegyet!
A Jurányi Ház és a Pesti Est május 20-án vidám gyereknapra hívja a gyerkőcöket és szüleiket. Ahogy már megszokhattuk, a Mese Habbal sorozat évadzáróján ismét minden korosztály talál majd neki tetsző elfoglaltságot.
Nyerd meg a Kerekes Band: Back to Følk c. albumát!
A Folklore Man után Fehér Zsomborék ismét kalandra hívnak: Magna Hungáriától délre terel pásztorfurulyájával a zenekarvezető, közben szikáran peng a csángó koboz és a mezőségi brácsa.
Nyerj páros jegyet a Milliók hangja – Willis Conover emlékkoncertre!
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.