Játssz velünk és nyerj!
Nyerd meg az Apavadászat c. filmet DVD-n!
Owen Wilson és Ed Helms testvérek, akik azzal a tudattal nőttek fel, hogy apjuk még egészen fiatal korukban meghalt. Mikor aztán megtudják, hogy ez egy nagy hazugság volt, felkerekednek, hogy megtalálják eltűnt felmenőjüket. Útközben azonban az anyjukról is többet tudnak meg, mint ami egészségesnek mondható...
Nyerj páros jegyet a mïus: Twentytwo 22 lemezbemutató koncertre!
Végre megérkezett a mïus albumtrilógiájának záródarabja! A Théque Records gondozásában megjelenő Twentytwo 22 című új lemez néhol még beránt a sötétebb elektronikába, de az irány már tudatosan pozitív, a zörejek, zajok, valamint fúvós és vonós hangszerek feszes harmóniája pedig egy erősen atmoszférikus világot teremt.
Nyerd meg a The Foreheads Flawed Queens című lemezét!
Két kislemez után első nagylemezével tér vissza a regresszív posztpunkrockot játszó The Foreheads zenekar. A magyar palettán hiánypótló szerepet betöltő együttes öt évvel ezelőtt alakult négy huszonéves fiatal kósza gondolatából, akik hirtelen felindulásból elhatározták, hogy zenéjükkel egy kicsit szórakoztatóbbá és „pankosabbá” teszik majd a világot.
Nyerj páros jegyet a Hang nélkül c. film premier előtti vetítésére!
Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel. Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár.
Nyerj páros jegyet a KB35 Inárcs és a RÉV Színházi és Nevelési Társulat othello című előadására!
A vidéki független szféra két képviselője, a KB35 Inárcs és a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulat koprodukciója, William Shakespeare Othellójával olyan témákat érint, mint a xenofóbia, manipuláció vagy a családon belüli erőszak.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Yo La Tengo koncertre, az A38 Hajóra!
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten. Az A38 orvosolja a szarvashibát azzal, hogy elhozza a Simpsons családnak is zenét szerző indie-rock triót, akik alakították már a Velvet Undergroundot is a moziban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.