Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet az Egy szent szarvas meggyilkolása c. film vetítésére!
A világ legfélelmetesebb embere idén a mozikban egy Martin nevű hátizsákos, kamasz srác (Barry Keoghan rémisztő alakításában), aki egyszercsak megjelenik a szívsebész Steven (Colin Farrell) életében.
Nyerj A művészet templomai: Raffaello: A festőfejedelem filmplakátot!
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Nyerj páros jegyet a The Doors: Live at the Hollywood Bowl '68 című film vetítésére! 12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Pannonia Entertainment 2017 őszi-téli Rock Klasszikusok vetítéssorozata keretében december 22-én Jim Morrison és legendás zenekara, a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan restaurált és 5.1-ben újrakevert változatát mutatja be.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Zuboly Karácsony, vendég: Csángálló - Nyerj páros jegyet!
A Zuboly egy olyan öszvér, amelyben huncutul forr össze a magyar népzene ősereje a slágervilág sutaságaival, a magasztos a giccses melódiákkal; ráadásul mindez együtt olyan vehemenciával húzza a szekeret a magyar éjben, melyről lemaradni: vétek.
Folyamatos emlékezet – Korniss Péter kiállítása - Nyerj páros jegyet!
Csaknem fél évszázadon átívelve tárja elénk a „társadalmi változásokra nyitott, azokat folyamatosan elemző, majd abból saját képi világát megteremtő” Korniss Péter pályáját a Magyar Nemzeti Galéria új időszaki kiállítása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.