Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Dzsungel c. film vetítésére!
A Dzsungel egy elképesztő túlélőkaland története, amiben az a legmegdöbbentőbb, hogy valóban megtörtént. Emellett pedig bónuszként az egykori Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe legnagyobb színészi átváltozását is megcsodálhatjuk.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Dr. Lonnie Smith Trio - Nyerj páros jegyet!
Őserő, profizmus, életigenlés – ezekkel a szavakkal jellemezhető Dr. Lonnie Smith orgonista pályafutása. Az immáron 75 éves jazz-zenész több mint fél évszázada tevékenykedik a szakmában, és a zenei irányába való elköteleződése kicsit sem csorbult a hosszú évek alatt.
Nyerj páros jegyet a Budapest Noir c. film premier előtti vetítésére!
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Nyerj páros jegyet a Suburbicon c. film premier előtti vetítésére!
George Clooney a neki szánt főszerepet átadta Oscar Isaacnak, és inkább rendezőként vetette bele magát az ötvenes években játszódó Suburbiconba. A Coen fivérekkel közös filmet a hozzáértők már most neves díjak várományosaként emlegetik.
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Dupla szerető - Nyerj páros jegyet!
Legalább egyszer az életben mindenki – na jó, majdnem mindenki – el szokott fantáziálni azon, milyen lehet lefeküdni egy ikerpár mindkét tagjával. Chloé nem áll meg a fantáziálásnál, hanem megvalósítja ezt.
Nyerj páros jegyet a Lovasi 50 - Az első 50 év legjobb dalai c. koncertre!
Egy komplett univerzum, a Naphoz Holddaltól a Semmi Konferenciáig. Aki még nem hallotta Lovasi András nevét, az gyorsan jöjjön ki a Lófej-ködből, és keressen rá a pécsi dalszerző-(basszus)gitáros-énekes három évtizedes karrierjének monolitjaira.
Nyerj családi jegyet a Circus Maximus előadására, a Sportarénába!
A Magyar Nemzeti CirkuszRichter eddigi legnagyobb volumenű produkcióját láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban október 28-án, szombaton este.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.