Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Sanghay-Shanghai: Párhuzamos eltérések Kelet és Nyugat között c. kiállításra!
Kétszáznál is több műtárgy, nyolcvannyolc digitális fotó és három filmrészlet révén kel életre a látogató előtt az emblematikus távol-keleti nagyváros, a húszas-harmincas évek Sanghaja és a két világháború között működött, híres budapesti Sanghay bár.
Nyerj páros jegyet a Vándorszínészek című film premier előtti vetítésére!
Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé.
PESTI ESTek: Motorpsycho (NO) The Tower – Lemezbemutató - Nyerj páros jegyet!
Hogy a Tankcsapda Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, abban semmi meglepő nincsen: faék egyszerűségű, közérthető rock’n’rolljuk azonnal rögzül az ember fejében. A Motorpsycho ennek teljes antitézise…
Nyerj páros jegyet a Budapest Kupa - Nemzetközi Szinkronkorcsolya Versenyre!
Varázslatos élményben lehet része azoknak, akik március 2. és 4. között a Homoktövis utcai Vasas Jégcentrumba (volt Jégpalota) látogatnak, itt kerül ugyanis megrendezésre a Budapest Kupa - Nemzetközi Szinkronkorcsolyázó verseny.
Nyerj páros jegyet A nagy csajos este - YOULÏ lemezbemutató koncertre!
Nőnapra hívja össze bulizni a lányokat (és az érdeklődő fiúkat) Horányi Juli. „A nagy csajos estét” nem sajátítja ki magának a cool énekesnő: az Eurovízión is szerepelt Boggie mellett az r&b-vonalon mozgó Stahl Barbi is az oldalán fog tündökölni.
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Lady Bird - Nyerj páros jegyet!
Hollywood minden évben kitermel magából egy szerethető és bájos felnövéstörténetet (pl. az Egy magányos tinédzser vagy az A tinilány naplója az utóbbi évekből), ugyanakkor ezek a filmek nem szoktak eljutni a legnagyobb díjátadók rivaldafényéig. A Lady Birdnek azonban sikerült a csoda.
Nyerj családi jegyet A kis herceg című előadásra!
Ez a felejthetetlen mese már sok gyereket és felnőttet repített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.