Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet A Pesti Est bemutatja: Mese Habbal sorozat - Szalóki Ági trió koncertre!
A Jurányi Ház egy évvel ezelőtt indította el családbarát programsorozatát, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal-t, amely február első szombatján ismét szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: De Staat (NL), Zimmerman (BE) koncertre!
A holland De Staat nem az a zenekar, amely hajlamos megkönnyíteni a kritikusok dolgát. Zenéjüket kategorizálni sem egyszerű, egyéb formációkhoz hasonlítani pedig szinte lehetetlen. Voltaképpen pop-rock hibridről van szó, ám ez jelen esetben túlontúl elcsépeltnek hat.
Nyerj páros jegyet a Gregorian: Final Chapter Tour 2017 (DE) koncertre!
Bizonyára sokan emlékeznek még az Enigmára. A középkori dallamok rockzenével történő háziasítását többek közt Frank Petersonnak köszönhetjük, aki most saját produkciójával tért vissza: eredeti dallamok mellé popdalokat is beemel a repertoárba.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Mélanie Pain (FR) koncertre!
Parachute címmel mutatja be harmadik albumát a bájos énekesnő, akit még mindig sokan „a Nouvelle Vague-os csaj”-ként emlegetnek. Igaz, ami igaz: a fél éve itt járt, emblematikus feldolgozásokkal elhíresült zenekarnak van némi köze Mélanie-hoz.
Nyerj páros jegyet A fura c. előadásra!
Német kortárs regény színpadi adaptációját mutatja be az Orlai és a Füge Produkció. Benedict Wells Spinner című regénye A fura címet kapta, amelyet Fekete Ádám alkalmazott színpadra és Fehér Balázs Benő rendezett.
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Képzelt Város, The Devil's Trade koncertre!
A pár évvel ezelőtti post-rock hullám már jócskán lecsendesedett, de az igazán időtálló formációk nem vesztek a feledés homályába. Ilyen a beszédes nevű Képzelt Város is, mely némi belső átalakulás után újra készen áll rá, hogy szürreális túrára vigye a hallgatókat.
Nyerj páros jegyet Az első aranykor c. kiállításra!
A Műcsarnok 1896. május 4-én, a millenniumi tárlatra nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A múzeum az évforduló alkalmából nagyszabású ünnepségsorozatot indított tavaly, amelynek egyértelmű csúcspontja a négy és fél évtized festészeti fejlődéséből ízelítőt adó Az első aranykor – Az Osztrák-Magyar Monarchia festészete és a Műcsarnok című reprezentatív történeti tárlat.
Nyerd meg A barátságos óriás c. filmet DVD-n!
Spielberg a Lincoln és a Kémek hídja után egy újabb történelmi eposz helyett ezúttal gyerekfilmet forgatott Roald Dahl regényéből. A történet főszereplője egy kislány, akit éjjel elrabol az árvaházból egy óriás.
Nyerj David Bowie arcai filmplakátot!
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a londoni Victoria and Albert Museum formabontó életmű-kiállításáról készült filmet.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.