Fotókiállítás
KÉP-ÉLMÉNY Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 18. - 2019. március 10.
2018 januárjában a Bolyai Gyermekotthoni Központ gondoskodásában élő fiatalok részére fotó alapú, az önismeretet segítő művészetterápiás és élménypedagógiai projekt indult fotográfusok, fotóművészek közreműködésével.
Barátaink, a színészek Budapest, Óbudai KK – Békásmegyeri KH, január 14 - 31.
Színészeink gyakran mutatkoznak kedvenc állataikkal. A PIM – Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Fotótárának Békásmegyeren megrendezett kiállítását e szeretett élőlények ihlették. Összefogtak egy vidám tablón, hogy bemutassák a legkedvesebb színészeiket – azaz gazdáikat – és hű társaikat.
Philip Pocock: Mauerkrankheit (Faliszony) – A Berlini Falon Innen És Túl Budapest, Inda Galéria, 2018. november 28. - 2019. február 3.
Az Inda Galériában nyílt meg a Berlinben élő, kanadai Philip Pocock Mauerkrankheit (Faliszony) – A Berlini Falon Innen És Túl című kiállítása, mely az idei Paris Photón nagy sikerrel bemutatott sorozatának anyagából ad a vásáron bemutatottnál szélesebb válogatást.
Urbán Ádám: Esély Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 11. - 2019. január 28.
Urbán Ádám számos díjat nyert a Magyar Sajtófotó Pályázaton, egyéni és csoportos kiállításokon, szakmai publikációkban egyaránt bemutatta műveit. Az Aszódi Javítóintézetben készült fotói ezúttal egy rendkívül zárt közösség életébe engednek betekintést.
NaturArt – Az Év Természetfotósa Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, 2018. november 7. - 2019. január 21.
Immár 26. alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége Magyarország és Közép-Európa legrangosabb természetfotós pályázatát. A zsűri összesen mintegy négyezer képből válogatott, és a komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban 125 mű versengett.
Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.