Fotókiállítás
„A befejezetlen szó” Budapest, Cervantes Intézet, március 2. - április 20.
García de Marina munkái a vizuális és az írott nyelv közötti kapcsolatot kutatják.
Paolo Ventura: Velencei történet/Automaton Budapest, Műcsarnok, február 29. - június 7.
Paolo Ventura a képzőművészet és a fotográfia, a képzelet és a valóság határán épült tárlata a Budapest FotóFesztivál eseménye.
Budapest FotóFesztivál negyedszer Budapest, február 28. - április 20.
Az évente megrendezett esemény ezúttal is a kortárs és a klasszikus magyar, illetve a nemzetközi fotográfia értékeit mutatja be.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.