Fotókiállítás
Független objektív – Kortárs finn fotográfia Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, január 24. - március 5.
A Mikulás mint a finn öntudat allegóriája, a finn emberek beteljesülésre váró álmai, a jóléti állam és a szegénység összefüggései, a hatalom és az erőszak viszonya, a gyökerek, a függetlenség és a valahová tartozás érzete és a városi ember visszatérése a természethez...
Végh László – Kárpátalja az orosz-ukrán konfliktus árnyékában Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), január 27. - március 12.
Végh László fotográfus a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjnak köszönhetően 2015-ben és 2016-ban rendszeresen kiutazott Kárpátaljára, hogy az ott élő emberek mindennapjait fényképezze.
Zumpf András: Barangolások Argentínában – az Iguazú vízeséstől, Buenos Airesen át a Tűzföldig Budapest, Óbudai KK – 3K, január 6. - február 24.
Zumpf András hosszú évekig dolgozott tervező irodában mérnökként, volt faipari üzemvezető, másfél évtizeden át pedig a mélyépítés területén tevékenykedett egy építőipari cégnél.
Játék
A művészetekre fogékony gyereket minden eszközzel támogatni kell – ezt támasztja alá Joe Lovano példája is, akit a „normális” civil pálya vélhetőleg a fodrászat felé sodort volna. De jazzrajongó apjának köszönhetően a világ egyik legnevesebb szaxofonosa lett.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.