Hírek
Mini Múzeumot otthonra mindenkinek! Mini Museum 3: The Third Edition
Mindig is szerettél volna saját múzeumi magángyűjteményt? Az amerikai Hans Fex megtalálta a módját, hogy a tudomány és a történelem minél több emberhez eljusson, ugyanis megteremtette a Mini Múzeumot.
Életmentő műalkotás SUPERFLEX: Hospital Equipment
A dán Superflex csoport a közel-keleti kórházak eszközeinek fejlesztésére alkotta meg legutóbbi projektjeit. A befolyt összeget további eszközök finanszírozására költik.
Angol anarchia, avagy Brexit után a művész visszaharap
Összefirkált festmények az Egyesült Királyság négy legutóbbi miniszterelnökéről, a New York-i Bruce High Quality Alapítvány tagjainak alkotásai. A képek, melyeket a Pippy Houldsworth Galéria állított ki Londonban, a mai zavaros, igazság utáni időkre reflektálnak.
A Danubiana a kortárs művészetekért Pozsonyban Danubiana - Meulensteen Art Museum Bratislava
2000 szeptemberében nyitotta meg kapuit Pozsony közelében, egy félszigeten a szlovák főváros egyik legfontosabb kortárs művészeti kiállítóhelye.
Jó Reménység - Dél-Afrika és a hollandok az 1600-as évektől Good Hope. South Africa and The Netherlands from 1600
A Dél-Afrika és Hollandia kapcsolatával foglalkozó kiállítás az első a maga nemében. Hiánypótló tárlat, hiszen a holland megszállás 400 éve egyszer és mindenkorra megváltoztatta Dél-Afrika életét.
Audio-Machine Mexikóban Critical Constellations of the Audio-Machine in Mexico
A kiállítás a mexikói elektronikus zene történetére, jelenkori helyzetére és sokszínűségére fókuszál. Bemutatja a különböző zenei stílusokat és a 20 században születetett hangkísérleteket. A tárlat a CTM kortárs elektronikus zenei fesztivál keretében jött létre.
Mangajelmezek a koppenhágai Nemzeti Múzeumban Cosplayer! - Manga Youth
Két éve látható a koppenhágai Nemzeti Múzeumban a Cosplayer! - Manga Youthcímű állandó kiállítás, amely egy kedvelt japán és dán szokást jár körül.
Az ankarai orosz nagykövet meggyilkolásáról készített kép nyerte a World Press Photo fődíját
Az ankarai orosz nagykövet decemberi meggyilkolásáról készített kép, az AP amerikai hírügynökség fotósának, Burhan Özbilicinek a felvétele nyerte el a World Press Photo 2017 fődíját hétfőn Amszterdamban.
Pompidou Központ Párizs: Kollekcia! Kollektsia! Art contemporain en URSS et en Russie. 1950-2000
Kortárs képzőművészet a Szovjetunióban és Oroszországban 1950-2000 (2017. április 2-ig). Több mint 250 alkotás a szovjet és az orosz kortárs képzőművészetből Párizsban!
Hockney a Tate-ben David Hockney
A huszadik század egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású brit művésze visszatért a Tate Britainbe, élete eddigi legátfogóbb kiállításával. A kiállítás David Hockney leghíresebb munkáit mutatja be, hat évtized festményeivel, rajzaival, nyomataival, fotóival és videóival.
12345678910
1 / 18 oldal
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.