Hírek
Fotópályázattal a társadalmi szemléletformálásért
A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Gézengúz Alapítvány hagyományteremtő módon, harmadik alkalommal hirdeti meg jótékonysági fotópályázatát. A pályázat célja a társadalmi szemléletformálás a koraszülöttek és a születési sérültek…
A K&H újabb ösztöndíjat hirdet
A K&H Csoport közel két éve útjára indított művészeti programja keretében – kortárs képzőművészeti gyűjteményének folyamatos fejlesztése mellett – újabb alkotói ösztöndíj pályázatot írt ki fiatal hazai képzőművészek számára.
A tranzit.org a Manifesta 8 kurátori csapatai között
A tranzit.org nemzetközi kortárs képzőművészeti együttműködés meghívást kapott az október 9-én nyíló Manifesta 8 Európai kortárs művészeti biennálé megrendezésére. A Manifesta a nemzetközi képzőművészeti élet egyik csúcsrendezvénye...
2010 Vendégbarát Múzeumai
Internetes szavazás keretében 2010. május 5. és 13. között dönthetett a nagyközönség arról, hogy mely muzeális intézmények érdemeljék ki a 2010 Vendégbarát Múzeuma címet.
23242526272829303132
32 / 32 oldal
Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.