Hírek
Japánba utaznak az Iparművészeti Múzeum Herendi porcelánjai
Öt japán városban mutatkozik be az Iparművészeti Múzeum (IMM) Herendi porcelángyűjteménye; a több más hazai kollekció darabjaival kiegészített, nagyszabású válogatás Fukujama, Niigata, Aicsi, Oszaka és Tokió múzeumai fogadják 2016 áprilisa és 2018 márciusa között.
Fotókiállítás nyílt autista gyermekeket nevelő családokról
Nők kékben címmel autista gyermekeket nevelő családokról készült fotókból nyílt szabadtéri kiállítás a budapesti Madách téren április 2-án, szombaton, az autizmus világnapján.
Ritka filmplakátok a BÁV aukcióján!
Százhetven film - többek között A jedi visszatér, a Becéző szavak, a Gengszterek klubja, a Piedone Egyiptomban vagy az Óvakodj a törpétől - plakátjaiból rendez árverést április 13-án Budapesten a BÁV Zrt.; az aukció anyaga április 2. és 10. között ingyenesen megtekinthető a BÁV Apszistermében.
Meghosszabbították Steve McCurry kiállítását a Műcsarnokban
Két héttel meghosszabbították Steve McCurry kiállítását a Műcsarnokban; a Legendás fotók című tárlat a nagy érdeklődésre való tekintettel április 3. helyett április 17-ig tart nyitva.
Új múzeum mutatja be a fal történetét Berlinben
Új múzeum mutatja be Berlinben a német fővárost és egész Európát csaknem harminc évig kettéosztó fal történetét. Az állandó kiállítás 13 teremben, színes képekkel és szövegekkel illusztrálva mutatja be a fal fennállásának 28 évét.
Bartók-tárlat a metróban
Bartók Béla zeneszerző életét és munkásságát bemutató tárlat nyílt szerdán a Metró Galériában, a budapesti metró 2-es 3-as és 4-es vonalán közlekedő szerelvényeiben.
Csontváry-premier Erdélyben
Első alkalommal szerveznek Erdélyben Csontváry-kiállítást, amelynek a csíkszeredai Mikó-vár ad otthont május 7. és augusztus 20. között - közölte szerdán a Maszol.ro hírportál.
Kiállítás nyílik a 60 éves Eurovíziós Dalfesztiválról
Az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi hatvan évét bemutató interaktív kiállítás nyílik május 7-én Stockholmban, az ABBA-múzeumnak is helyet adó Pop House-ban.
Meghosszabbították A Fotó/Modell ‒ Képek a természet és művészet között kiállítást
A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Képzőművészeti Egyetem három nappal, 2016. március 18-ig meghosszabbította fotótörténeti jelentőségű kiállítását.
Hosszabb nyitva tartással búcsúzik az Éjszaka a Miniversumban
A hosszú hétvégén utolsó alkalommal kapcsolják fel a Miniversum fényeit. Búcsúztassuk méltó módon a több mint 10 000 apró fényforrást, amik világosságot és meleget hoztak a tél borongós, sötét estéibe!
30313233343536373839
34 / 43 oldal
Játék
A Honeybeast közel hetven zenésszel ontja majd az édesbús slágereket az Aréna színpadján.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.