Hírek
Fotókiállítás nyílt autista gyermekeket nevelő családokról
Nők kékben címmel autista gyermekeket nevelő családokról készült fotókból nyílt szabadtéri kiállítás a budapesti Madách téren április 2-án, szombaton, az autizmus világnapján.
Ritka filmplakátok a BÁV aukcióján!
Százhetven film - többek között A jedi visszatér, a Becéző szavak, a Gengszterek klubja, a Piedone Egyiptomban vagy az Óvakodj a törpétől - plakátjaiból rendez árverést április 13-án Budapesten a BÁV Zrt.; az aukció anyaga április 2. és 10. között ingyenesen megtekinthető a BÁV Apszistermében.
Meghosszabbították Steve McCurry kiállítását a Műcsarnokban
Két héttel meghosszabbították Steve McCurry kiállítását a Műcsarnokban; a Legendás fotók című tárlat a nagy érdeklődésre való tekintettel április 3. helyett április 17-ig tart nyitva.
Új múzeum mutatja be a fal történetét Berlinben
Új múzeum mutatja be Berlinben a német fővárost és egész Európát csaknem harminc évig kettéosztó fal történetét. Az állandó kiállítás 13 teremben, színes képekkel és szövegekkel illusztrálva mutatja be a fal fennállásának 28 évét.
Bartók-tárlat a metróban
Bartók Béla zeneszerző életét és munkásságát bemutató tárlat nyílt szerdán a Metró Galériában, a budapesti metró 2-es 3-as és 4-es vonalán közlekedő szerelvényeiben.
Csontváry-premier Erdélyben
Első alkalommal szerveznek Erdélyben Csontváry-kiállítást, amelynek a csíkszeredai Mikó-vár ad otthont május 7. és augusztus 20. között - közölte szerdán a Maszol.ro hírportál.
Kiállítás nyílik a 60 éves Eurovíziós Dalfesztiválról
Az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi hatvan évét bemutató interaktív kiállítás nyílik május 7-én Stockholmban, az ABBA-múzeumnak is helyet adó Pop House-ban.
Meghosszabbították A Fotó/Modell ‒ Képek a természet és művészet között kiállítást
A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Képzőművészeti Egyetem három nappal, 2016. március 18-ig meghosszabbította fotótörténeti jelentőségű kiállítását.
Hosszabb nyitva tartással búcsúzik az Éjszaka a Miniversumban
A hosszú hétvégén utolsó alkalommal kapcsolják fel a Miniversum fényeit. Búcsúztassuk méltó módon a több mint 10 000 apró fényforrást, amik világosságot és meleget hoztak a tél borongós, sötét estéibe!
Emlékeket gyűjt a Moszkva térről a Kiscelli Múzeum
2016 tavaszán új időszaki kiállítás nyílik a Kiscelli Múzeumban #moszkvater - A Széll Kálmán tér története címmel, amely az újjáalakuló tér történetét és a városlakóknak a térhez kötődő élményeit, emlékeit idézi fel.
45678910111213
8 / 17 oldal
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.