Záró kiállítások

Nyíló kiállítások

   
Kiállítás
Gondolatok a könyvtárban 5. Budapest, MAMŰ Galéria, június 12. - július 3.
Vége van-e a Gutenberg korszaknak? Megmarad-e a papíralapú könyvnyomtatás? Hogyan tér át a hagyományos világ a digitalizált világra? – többek között ezeket a kérdéseket feszegeti a Dallas-Budapest tengelyen mozgó Magyar Művészeti Központ által szervezett…
Ornamens-értelmezések a jelenkori képzőművészetben 1990-2015 Budapest, Várfok Galéria, június 19. - július 18.
Aatoth Franyo, feLugossy László, Keserű Károly, Konok Tamás, Korniss Péter, Nádler István és még számos már ismert, illetve tehetséges fiatal képzőművész munkáiból nyújt válogatást az idén 25 éves Várfok Galéria legújabb jubileumi kiállítása.
Kinek a bőre?/Gépemberek Budapest, Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria, május 15. - július 20.
A korunk társadalma szerint ideális, illetve az egyén által vágyott és az elvárásoktól nem, vagy csak nehezen függetleníthető „tökéletes” külső problematikáját járja körül a Deák 17 Galéria most nyíló két tárlata.
Debrei Éva: Fények és vizek vonzásában Eger, Bródy5 Klub, június 19. - július 20.
Debrei Éva Fények és vizek vonzásában című kiállításának a Bródy5 Klub ad otthont. A kasírozott vagy feszített vászonra készített olaj-, illetve akrilfestmények a realitás talaján maradó, de impressziókkal megtűzdelt vagy éppen fantáziával átformált alkotások.
Hajdú D. András: Cataracta - egy rendkívüli fotókiállítás Kongóról Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), június 12. - július 26.
Egy hétéves kongói kislánynak egy magyar orvos adta vissza a szeme látását a semmi közepén álló műtőjében - és mindezt Hajdú D. András végigfotózta. Hajdú D. András sokszoros sajtófotó-díjas fotóriporter és multimédiakészítő, aki többek között elnyerte a Pictures of the Year első díját 2015-ben.
A jelenlévő jövő – Koreai médiaművészeti kiállítás Budapest, Koreai Kulturális Központ, május 20. - augusztus 19.
A digitális technika térnyerésének és az internet megjelenésének a kortárs művészetre tett hatásait vizsgálja, illetve a művészetnek a társadalomban betöltött merőben új szerepére és a médiaművészet fejlődési lehetőségeire kérdez rá a Koreai Kulturális Központ új tárlata…
Sors és jelkép - Erdélyi magyar képzőművészet 1920–1990 Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, április 24. - augusztus 23.
A Magyar Nemzeti Galéria kiállítása eddig nem látott gazdagságban és új szempontok szerint mutatja be az 1920 és 1990 közötti évek erdélyi magyar képzőművészetét. A tárlat a megszokott Erdély-sztereotípiák helyett a kevéssé ismert, rejtett vagy ismeretlen erdélyi művészetet ismerteti meg a látogatókkal.
Batthyány Gyula – képek egy eltűnt világból Győr, Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum – Esterházy-palota, május 8. - augusztus 31.
Nagyszabású Batthyány Gyula életműkiállítás nyílik Győrben, az Esterházy palotában. A mintegy százötven festményt felvonultató tárlaton az első magyar miniszterelnök dédunokájának számos izgalmas alkotása mellett...
A szegénység arcai Budapest, Goethe-Institut Budapest, július 1. - augusztus 31.
A Goethe Intézetnek és közép-kelet-európai partneriskoláinak közös projektjeként valósult meg az a szegénység problematikáját körüljáró multimédiás fotótárlat, amely két hónapon át látható a budapesti Goethében.
Vörös horizont Orosz és ex-szovjet művek a Ludwig Múzeum gyűjteményében Budapest, Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, június 5. - szeptember 6.
Peter és Irene Ludwig 1989-ben részben azzal a céllal alapította meg a budapesti Ludwig Múzeumot, hogy kulturális hidat képezzen a Nyugat és Kelet között. A német műgyűjtő házaspár a hetvenes évek végén, a Szovjetunió németországi nagykövetének hatására…
123
1 / 3 oldal
2015. július 2., csütörtök

Ottó
Lili nagycsoportos óvodás. Mindennap ugyanazon az úton megy az óvodába. Mindennap kétszer kerüli meg a nagy gesztenyefa melletti gödröt. És mindennap elsétál egy zöld kerítéses ház előtt, ahol egyszer csak feltűnik egy kiskutya.
Hűvös május
Árvay János
(Facebook)
Megint kaptunk ajándékba egy újabb kártevőt Amerikából. Az észlelések szint Magyarország szinte minden borvidékén megjelent az aranyszínű sárgaság a szőlőkben.
3
Hűvös május
Árvay János
(Facebook)
Megint kaptunk ajándékba egy újabb kártevőt Amerikából. Az észlelések szint Magyarország szinte minden borvidékén megjelent az aranyszínű sárgaság a szőlőkben.
3
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.