Hírek
Gazdag programmal indul a 22. Faludi Nemzetközi Filmszemle Budapest, Premier Kultcafé, november 27 - 30.
23 kisjátékfilm, 19 dokumentumfilm és 10 animációs/kísérleti film is látható lesz a 22. Faludi Nemzetközi Filmszemle versenyprogramjában. A magyar jezsuita rendtartomány által 22 éve létrehozott filmszakmai rendezvény filmjeit idén november 27. és 30. között lehet megtekinteni a Premier Kultcafé termeiben.
Ellentmondásos hírek láttak napvilágot a Joker folytatásáról
A Hollywood Reporter robbantotta a hírt: jöhet a Joker második része. Aztán másnap már jött is a cáfolat.
Mégsem Tarantino írja és rendezi a következő Star Trek filmet
A Paramount stúdió leszerződött a leginkább nívós sorozatairól ismert Noah Hawley-val, hogy írja és rendezze meg a következő Star Trek mozit.
Sztárjai követelik Az Igazság Ligája rendezői változatát
Miután Zack Snyder családi okokból otthagyta Az Igazság Ligáját, és a filmet a stúdió nélküle fejezte be, sok rajongó szeretné látni a rendezői változatot. Most már a film sztárjai is beleálltak a kérésbe.
Gigászit buktak Charlie új angyalai
Az idősebb férfiak megmentették Az aszfalt királyait, ezzel szemben a nőket nem érdekelte az új Charlie angyalai mozi Amerikában.
Átadták a 16. Verzió Filmfesztivál díjait!
November 16-án, szombat este a budapesti Toldi moziban kihirdették a 16. Verzió Filmfesztivál nyerteseit. A fesztivál díjait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Tárgyalkotó tanszékének hallgatói tervezték a fenntarthatóság szempontjainak figyelembevételével.
Egyenesen a Netflixre megy a Beverly Hills-i zsaru negyedik része
A Paramount stúdió nem akar a mozikban kockáztatni Eddie Murphyvel, és egyből a Netflixnek adja a franchise negyedik részét.
Mark Wahlberg együtt dolgozhat a Pókemberrel
A Sony stúdió erőfeszítéseket tesz, hogy filmeket készítsen a Playstation játékaiból. Ezek egyike az Uncharted, amihez megtalálták a főszereplőket.
Megtalálta a Disney Harry Styles helyettesét
Az élőszereplős A kis hableány filmhez a Disney sokáig kereste a megfelelő színészt Eric herceg szerepére, és úgy tűnt, a One Direction sztárja, Harry Styles lehet a befutó. Styles aztán lelépett, de a Disneynél nem maradtak Eric herceg nélkül.
Japán pingvinek és eltévedt majomhercegek az Anilogue fesztiválon
A november 27. és december 1. között az Uránia Filmszínházban megrendezendő budapesti Anilogue Nemzetközi Animációs Fesztivál idei újdonsága, hogy immár három versenykategóriában osztanak majd ki díjakat.
Film premierek

Jégvarázs 2.

amerikai animációs film, 103 perc, 2019

Valan - Az angyalok völgye

magyar krimi, 98 perc, 2019

Tudsz titkot tartani?

amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2019

Tejháború

izlandi vígjáték, 92 perc, 2019
Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
18:10
18:30
Star Wars: Egy új remény
amerikai sci-fi, 1977
18:35
A hűtő
amerikai film, 2018
18:50
Idétlen időkig
amerikai vígjáték, 1993
18:50
2 kaliber
amerikai akciófilm, 2013
Ma került a mozikba, nézzétek az új magyar krimi-thrillert: Valan - Az angyalok völgye #valanazangyalokvölgye #moziajanlo #krimi #thriller #filmajanlo #izgifilm
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.