Hírek
Tom Hardy egy Antarktisz-kutató bőrébe bújhat
Úgy tűnik, hogy A visszatérő forgatásán Tom Hardynak nem lett elege a vadonban forgatásból, mert most még az ott tapasztaltnál is nehezebb körülményeket vállalt be egy életrajzi film kedvéért.
Leleplezték nekünk az öreg Logant a következő Farkas-filmből
James Mangold rendező a Twitterén mutatta be, hogy néz majd ki Hugh Jackman az öreg Loganről szóló harmadik önálló Farkas-filmben.
A Coen testvérek dolgoznak a Fox új thrillerének forgatókönyvén
Joel és Ethan Coen a Fox stúdió Dark Web című thrillerjének forgatókönyvét írja - értesült a The Hollywood Reporter. A véres kezű drogbáróról szóló film ötletét Joshuah Bearman Wired magazinban megjelent kétrészes cikke adta.
A stúdió nem tud mit kezdeni a befejezetlen A beavatott-franchise-zal
Már jó néhány hónap eltelt azóta, hogy a Lionsgate bejelentette: nem viszi moziba A beavatott-széria utolsó, befejező részét. Helyette egy tévés változatban gondolkodtak, de a legújabb hírek szerint ebből se lesz semmi.
Valentin-napra érkezik A sötét ötven árnyalata
A mai franchise-orientált Hollywoodban szokatlannak számít, hogy két évet vártak egy olyan hatalmas siker folytatásával, mint A szürke ötven árnyalata. A késés leginkább annak köszönhető, hogy a regényeket író E.L. James eléggé összekülönbözött az első részt rendezőként jegyző Sam Taylor-Johnsonnal és Kelly Marcel forgatókönyvíróval.
Oscar idén a női rendezőket hanyagolja el
Míg tavaly a színes bőrű színészek és alkotók elhanyagolása volt a téma, idén a női alkotók háttérbe szorulása okozhat majd gondot az Akadémiának. Persze a színésznői kategóriák miatt a gond eleve nem lehet akkora, de a női rendezők kimaradása azért kellemetlen lehet Oscarnak.
Életműdíjat kapott Hollywoodban Ridley Scott filmrendező
Életműdíjjal tüntették ki Ridley Scottot a hétvégén Hollywoodban. A 78 éves filmrendező az American Cinematheque Awardot vehette át a Beverly Hills Hiltonban megrendezett gálán.
Ang Lee filmje belebukott a technikai forradalomba
A hétvégén a New York-i Filmfesztiválon mutatták be Ang Lee Billy Lynn’s Long Halftime Walk című moziját, ami egy forradalmi technikai újítással próbálkozott. Az első vélemények alapján nem jött be neki.
Már most Oscar-gyanúsként emlegetik Brad Pitt új filmjét
Még csak az előzetese jött ki Brad Pitt és Marion Cotillard új filmjének (Szövetségesek), de van, aki már azt pedzegeti, hogy a film erősen Oscar-esélyes. Ami azt illeti, van abban valami, amit a Cine3 filmes portál állít.
Öt film készülhet a Legendás állatok és megfigyelésükből
Ugyan eredetileg filmtrilógiáról volt szó, de a Warnernél gondoltak egy nagyot és J.K. Rowling hathatós támogatásával úgy döntöttek, öt filmmé bővítik a szériát.
6789101112131415
10 / 646 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
A pár évvel ezelőtti post-rock hullám már jócskán lecsendesedett, de az igazán időtálló formációk nem vesztek a feledés homályába.
Filmek a TV-ben
20:30
Solaris
szovjet sci-fi, 1972
21:00
A klánok háborúja
kínai-japán-hongkongi-dél-koreai akciófilm, 2006
21:00
Betépve
amerikai krimi, 2001
21:00
Az igazság ára
amerikai krimi, 2011
21:00
A sötétség határán
angol-amerikai akcióthriller, 2010
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.