Hírek
Woody Allen legújabb felfedezettje Selena Gomez
Woody Allen új, egyelőre cím nélküli filmjében Elle Fanning és Timothée Chalamet mellett Selena Gomez is szerepet kapott - értesült a Variety.com.
James Cameron kikelt magából egy színész miatt
James Cameron javában szövögeti világmegváltó terveit az egyszerre négy (!!!) készülő Avatar-folytatás kapcsán, és már színészeket válogat. Csakhogy az egyik színész kikosarazta őt, ami eléggé kiakasztotta a világ legsikeresebb rendezőjét.
Judd Apatow elmagyarázza, hogy miért vannak bajban a hollywoodi komédiák
A Girls Trip című vígjátékot leszámítva idén gyakorlatilag minden olyan vígjáték megbukott Amerikában, ami a hollywoodi stúdiórendszer berkeiből került ki, és most a téma szakértője, Judd Apatow el is magyarázza, hogy mi ennek az oka.
Nem lesz könnyű dolga a magyar Oscar-nevező bizottságnak
Az elmúlt időszak rekordszámú magyar filmbemutatója miatt mintegy húsz alkotásból választhat idén a magyar Oscar-nevezésről döntő szakmai bizottság.
Megtörtént a Netflix első nagybevásárlása – Hollywood retteghet
A hollywoodi rendszerben régóta divat az úgynevezett akvizíció, vagyis amikor egy filmstúdió felvásárol egy céget, mely számára értékes szerzői jogok birtokosa. Így került Gru a Universalhoz vagy épp a Marvel a Disneyhez. A Netflix ebből a szempontból idáig szűznek számított, de most változtatott ezen.
A Gru lett minden idők legsikeresebb animációs franchise-a
Mindössze négy film kellett hozzá, hogy Gru és a minyonjai átvegyék az uralmat a világ felett, és minden idők legsikeresebb animációs franchise-ává váljanak.
Az őszi bemutatóra talán elkészül a Szárnyas fejvadász 2049
Hogy miért kellett várnunk 35 évet a Szárnyas fejvadász folytatására? Elsősorban azért, mert az első rész a bemutatása idején egyáltalán nem volt sikeres, inkább csak az eltelt évtizedek alatt válhatott kultfilmmé.
A tévében érhet véget A beavatott-franchise
Amikor A beavatott-sorozat harmadik filmje csúfosan leszerepelt a mozikasszáknál, a Lionsgate stúdió elkaszálta a negyedik, és egyben befejező filmet, csonkán hagyva a három filmben kibontott történetet. Most újra lett esély a folytatásra, csakhogy a tévében.
Jön George Clooney és Matt Damon hetedik közös filmje
George Clooney a neki szánt főszerepet átadta, és inkább rendezőként vetette bele magát az ősszel debütáló Suburbiconba. A Coen fivérekkel közös alkotás első trailere még csak a napokban látott napvilágot, de a hozzáértők már most neves díjak várományosaként emlegetik a filmet.
A Transformers-filmek elvesztették vezető írójukat
Miután Michael Bay rendező és Mark Wahlberg is hátat fordított a franchise-nak, most a vezető író, Akiva Goldsman is bemondta az unalmast.
12345678910
2 / 671 oldal
Film premierek

R.A.I.D. - A törvény nemében

belga-francia akcióvígjáték, 105 perc, 2016

Egy kupac kufli

magyar animációs film, 83 perc, 2017

Az ígéret

amerikai-spanyol történelmi dráma, 133 perc, 2016

A szerencse háza

amerikai vígjáték, 88 perc, 2017

A mogyoró-meló 2.

amerikai-dél-koreai-kanadai animációs film, 91 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
18:05
Nagy zűr kis Kínában
amerikai akciófilm, 1986
18:20
Darabokban
amerikai filmdráma, 2015
18:25
Henrietta Lacks örök élete
amerikai filmdráma, 2017
18:25
Leadbelly
amerikai életrajzi film, 1976 (feliratos)
18:45
Fák jú, Tanár úr!
német vígjáték, 2013
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.