Hírek
Szikla tombolt és rombolt a forgatáson
„Pokolbeli buliban táncolunk” – írta az Instagramján nemrég Dwayne Johnson, és nem azért, mert költőnek állt, hanem mert javában zajlik az egykori videojáték alapján készülő Rampage – Tombolás és rombolás (Rampage, hazai bemutató: 2018 tavasza) című akciófilm forgatása.
Lett okunk félteni a Star Wars IX. részét
A Jurassic World gigászi sikere után Colin Trevorrow rendező megkapta a IX. Star Wars-mozi rendezői székét, de előtte még rendezett egy kisebb, személyesebb filmet. Amit most bemutattak, és egyszerre mindenki félteni kezdte a Star Warst.
Johnny Depp továbbra is kapós
Bár a sztár sorra halmozza a bukásokat, és A Karib-tenger kalózai ötödik része sem termel úgy, mint a nagy elődök, továbbra is sorra kapja a zsíros fizetésekkel járó szerepeket, és A láthatatlan ember, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása után most egy újabb kifizetődő szerződést írt alá.
Tom Holland kikotyogta: három szóló Pókember-film várható
A szuperhősös filmek sztárjai általában nagyon óvatosan adagolhatják az információkat a sajtónak, ám az új Pókember, Tom Holland véletlenül elárulta, milyen tervei vannak a Sonynak a figurával.
Már forog Nemes Jeles László új filmje, a Sunset
Elkezdte új, Sunset című filmje forgatását Nemes Jeles László, az Oscar-díjas Saul fia rendezője. A magyar-francia koprodukcióban készülő produkció munkálatai augusztus 31-ig tartanak, a film 2018 nyarán kerül a mozikba.
Remake készül az Ágyúgolyó futamból
A nyolcvanas évtized egyik klasszikus blődlije sem kerülheti el a sorsát: készül a remake, és úgy tűnik, hogy már rendezőt is találtak a projekthez.
Jennifer Lawrence magángépe kényszerleszállást hajtott végre
Kényszerleszállást hajtott végre a hétvégén a New York állambeli Buffalo repülőterén Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő magángépe, a sztár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet.
Guy Ritchie egy érdekes szerepet tartogat Tom Hardynak
Guy Ritchie az Arthur király után jelenleg az Aladdin élőszereplős változatán dolgozik a Disneynek, amihez támadt egy érdekes ötlete a szereposztásnál.
Pharrell Williams zenéjére tombolnak a minyonok a Gru 3.-ban is
Az eddigi Gru-filmek zenéjét is Pharrell Williams szerezte, illetve szerkesztette, és a hamarosan látható harmadik rész soundtrackjét is ő jegyzi. A Gru 3.-ban öt vadonatúj Pharrell-szám szerepel, köztük a most debütált Yellow Light, amely a sárga minyonok indulójának is tekinthető.
A Wonder Woman amazonjai is benne lesznek az Igazság Ligájában
A DC szuperhőseinek jó részét felvonultató Igazság Ligája mostanáig is bővelkedett szereplőkben, ám az eddigi tömeghez két új karakter is csatlakozott.
12345678910
2 / 665 oldal
Film premierek

Élesítve

angol akcióthriller, 98 perc, 2017

Vuk

magyar animációs film, 76 perc, 1981

Transformers: Az utolsó lovag

amerikai sci-fi, 151 perc, 2017
Játék
Először érkezik Magyarországra a világszerte óriási sikerrel turnézó dél-afrikai Soweto Gospel Choir.
Filmek a TV-ben
18:15
Keményítőkúra
amerikai vígjáték, 2015
18:20
Cyrano de Bergerac
francia romantikus filmdráma, 1990
18:20
Taxi
francia akcióvígjáték, 1998
18:25
A Bounty
amerikai-angol filmdráma, 1984
18:45
Twister
amerikai akciófilm, 1996
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.