Hírek
Mégis folytatják A tetovált lányt
David Fincher A tetovált lány című filmje nem bukott meg, de elég drága volt ahhoz, hogy a Sonynál meg merjék rendelni a folytatást. Mostanáig vártak, de nem úgy készül el, ahogy számítanánk rá.
Elhunyt Kovács András filmrendező
Életének kilencvenkettedik évében szombat hajnalban elhunyt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész - közölte a család az MTI-vel.
A Universal régi álma volt, hogy Tom Cruise-t múmiák üldözzék
Bár a testét mélyen eldugták a sivatag homokja alatt, évezredekkel később egy ősi egyiptomi hercegnő feltámad poraiból, és nagy hatalmú élőhalottként a jelenkor emberiségén áll bosszút az egykor őt ért sérelmekért.
A világ legrejtőzködőbb rendezője nem bujkál tovább
Terrence Malick, a Sivár vidék és Az őrület határán rendezője arról ismert, hogy nem ad interjúkat, nem lehet fotózni, és egy rövid szereplést leszámítva az első filmjében a nyilvánosság soha nem láthatta őt. Egészen mostanáig.
T2 Trainspotting: egy nagy békülés kellett hozzá
Mostanra minden kétkedő megbizonyosodott róla: jó, hogy elkészült a legendás Trainspotting folytatása, a T2: Trainspotting.
Tim Burton a kedvenc színészeivel tölti meg a Dumbót
Tim Burton lehetőséget kapott a Disney-től, hogy megalkossa a kedvenc gyerekkori meséje, a Dumbo élőszereplős változatát, és most úgy döntött, hogy a filmhez a kedvenc színészeit szerződteti.
Samuel L. Jackson nagyon kiakadt
A színész a Kong: Koponya-sziget kapcsán adott interjújában jegyezte meg, hogy, a South Parkot idézve, a britek „elveszik a munkát”.
Komoly gondok adódtak a Bad Boys 3 körül
Már jó néhányszor arrébb tolták a Bad Boys for Life címre hallgató harmadik rész bemutatóját, és most úgy fest, a jövő november sem jöhet össze.
Anna Farisszel és Eugenio Derbezzel forgatják újra A vasmacska kölykeit
Anna Faris és Eugenio Derbez főszereplésével forgatják újra Garry Marshall nyolcvanas években készült A vasmacska kölykei című komédiáját.
Steven Spielberg összetrombitálta Tom Hankset Meryl Streeppel
Spielbergnek újra Oscar-jelölésekre esélyes filmterve van, így nem csoda, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja máris kötélnek állt, hogy részt vegyen benne.
12345678910
2 / 653 oldal
Film premierek

Stefan Zweig – Búcsú Európától

francia-német-osztrák filmdráma, 106 perc, 2016

Élet

amerikai sci-fi, 103 perc, 2017

Bukós szakasz

amerikai akcióvígjáték, 100 perc, 2017

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

A nagy napom

francia dokumentumfilm, 86 perc, 2015
Játék
A Jurányi Ház családbarát programsorozata, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal április második szombatján megint szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
18:05
Jack Hunter - A Menny csillaga
amerikai kalandfilm, 2008
18:10
Fordított kánon
olasz filmdráma, 2000 (feliratos)
18:25
Angyalok és démonok
amerikai thriller, 2009
18:25
Az ördög jobb és bal keze 2.
olasz akcióvígjáték, 1971
18:50
A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken
amerikai-angol kalandfilm, 2011
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.