Hírek
Anna Farisszel és Eugenio Derbezzel forgatják újra A vasmacska kölykeit
Anna Faris és Eugenio Derbez főszereplésével forgatják újra Garry Marshall nyolcvanas években készült A vasmacska kölykei című komédiáját.
Steven Spielberg összetrombitálta Tom Hankset Meryl Streeppel
Spielbergnek újra Oscar-jelölésekre esélyes filmterve van, így nem csoda, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja máris kötélnek állt, hogy részt vegyen benne.
Sofia Coppola pompás színészgárdával forgatja újra Thomas Cullinan bestsellerét
A XIX. században járunk Virginia államban, és még javában dúl az amerikai polgárháború észak és dél között. Egy lányiskola megpróbál kimaradni a kinti eseményekből, ezért elzárják magukat a külvilágtól, ám a külvilág mégis bekopogtat hozzájuk egy sebesült északi katona képében.
Oroszország betiltaná A szépség és a szörnyeteget egy meleg karakter miatt
Josh Gad egy meleg karaktert alakít a klasszikus Disney mese élőszereplős változatában, és az oroszok egy 2013-as törvényükre hivatkozva tiltanák be ezért a filmet.
Dunkirk három nézőpontból
Az idei nyár egyik legizgatottabban várt filmje Christopher Nolan, a világ egyik legsikeresebb, talán legtehetségesebb rendezőjének új munkája, a Dunkirk (Dunkirk, hazai bemutató: július 20.) lesz.
Készül a Logan fekete-fehér változata
Egy nagy költségvetésű stúdiófilm esetén szinte kizárt, hogy egy filmstúdió megengedje, hogy a film fekete-fehéren kerüljön mozikba. Viszont ha már megvan a siker, a házi mozis változatra mégis szokásuk megengedni a kísérletezést.
Büntibe kerültek az Oscar fődíját elrontó könyvelők
A PricewaterhouseCoopers nevű pénzügyi szolgáltató cég két nagyot hibázó alkalmazottja a jövőben már csak a tévéből nézheti az Oscar-díjakat.
Három iskola közül választották ki a Mindenki kórusát
Három iskola közül választották ki az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilmben nagy szerepet játszó Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusát - mondta a film castingigazgatója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.
Folytatja a Trollokat a DreamWorks
Bár az animációs filmek szárnyalnak, a DreamWorks szekere nem ment túl jól mostanában. A Trollok épp jókor húzta ki őket a csávából a tavalyi év végén, így nem csoda, hogy a folytatás mellett döntöttek.
Lassan összeáll az új Godzilla-mozi szereplőgárdája
Nyakunkon a következő King Kong-mozi premierje, de Hollywood nem áll meg itt, és már a következő Godzilla-filmet készítik elő, ugyanis távlati terv szerint egymás ellen eresztik majd a két szörnykolosszust. A gigagyík mellé most szereplőket szerződtettek.
12345678910
3 / 654 oldal
Film premierek

Stefan Zweig – Búcsú Európától

francia-német-osztrák filmdráma, 106 perc, 2016

Élet

amerikai sci-fi, 103 perc, 2017

Bukós szakasz

amerikai akcióvígjáték, 100 perc, 2017

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

A nagy napom

francia dokumentumfilm, 86 perc, 2015
Játék
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Filmek a TV-ben
18:05
Taxi
francia akcióvígjáték, 1998
18:25
Kung Fu Panda 3.
amerikai-kínai animációs film, 2016
18:25
A Római Birodalom bukása
amerikai történelmi dráma, 1964
18:30
Anomalisa
amerikai animációs film, 2015
18:35
Hirtelen
holland-német filmdráma, 2016 (feliratos)
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.