Hírek
Magyar győzelem és minden idők legnagyobb Oscar-bakija
Már zsebben érezhette a győzelmet a Kaliforniai álom csapata, hiszen már a köszönőbeszédüket is elmondták, amikor kiderült, hogy baj van: rosszul olvasták fel a győztest, és igazából nem a musical, hanem a Holdfény című meleg gettódráma lett 2016 legjobb filmje.
Újabb magyar Oscar!
Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer kapta a Mindenki című alkotásért a legjobb rövidfilmnek járó díjat a 89. Oscar-gálán helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben.
A saját gyerekeitől tart leginkább Nicole Kidman
Mindig magabiztos és makulátlanul elegáns Nicole Kidman, csak egy dolog tudja megingatni: amikor a saját gyerekei mondanak róla kritikát. Leginkább az öltözékébe szoktak belekötni. A szupermodellnek is beillő színésznő mindig extravagáns külsőt ölt, amikor fel kell vonulnia a vörös szőnyegen, ezt pedig a gyerekei ki nem állhatják.
Megvan a Batman-film rendezője
Az utolsó hírünk az volt, hogy a Cloverfieldet jegyző Matt Reeves kiszállt a játékból, de a Warnernél valahogy mégis meggyőzték őt, hogy rendezze meg nekik az önálló Batman-filmet.
Ingmar Bergman-filmek a Magyar Írószövetség filmklubjában!
A Magyar Írószövetség filmklubjában a legendás Ingmar Bergman kevésbé ismert, de annál különleges alkotásaiból látható válogatás. A sorozat második félévét március 2-án, 18 órai kezdettel a rendező Fűrészpor és ragyogás című, 1953-as mozija nyitja.
Angelina Jolie-nak esze ágában sincs abbahagyni a filmezést
Ő a földgolyó egyik legnagyobb filmsztárja, mostanság mégis nagyon ritkán találkozunk a nevével a mozikban. Utoljára úgy hírlett, hogy csak a kamera túloldaláról szeretne tovább dolgozni a filmiparban, ám most cáfolta az értesüléseket.
Megkezdődött a Han Solo-film forgatása
A legendás gazfickónak és mindenki kedvenc vukijának első kalandjai rövidesen megelevenednek, hiszen február 20-án megkezdődött a Han Solo fiatalkorába betekintést nyújtó, egyelőre még cím nélküli Star Wars-történet forgatása a londoni Pinewood Studiosban.
Charlize Theron kém lesz
A Universal stúdió lefoglalta a Need to Know című kémregény megfilmesítési jogait, és máris leszerződtették főszereplőnek Charlize Theront.
Végre leleplezték a jövő évi Predator-mozi szereplőgárdáját
Tegnap kezdték el forgatni a Shane Black (Rendes fickók) rendezésében készülő Predator-mozit, és ennek örömére a rendező dobott is egy csoportképet a szereplőgárdáról a Twitterén a rajongóknak.
James Mangold külön filmet forgatna a Logan fontos mellékszereplőjéről
Bár Hugh Jackman már régen elmondta, hogy számára a Logan az utolsó film Farkasként, ez még nem jelenti azt, hogy a teljes történetszál véget érne. James Mángold rendező legalábbis erre tett utalásokat a film ősbemutatóján, Berlinben.
12345678910
4 / 654 oldal
Film premierek

Stefan Zweig – Búcsú Európától

francia-német-osztrák filmdráma, 106 perc, 2016

Élet

amerikai sci-fi, 103 perc, 2017

Bukós szakasz

amerikai akcióvígjáték, 100 perc, 2017

A szépség és a szörnyeteg

amerikai musical, 123 perc, 2017

A nagy napom

francia dokumentumfilm, 86 perc, 2015
Játék
A Jurányi Ház családbarát programsorozata, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal április második szombatján megint szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Filmek a TV-ben
18:05
Taxi
francia akcióvígjáték, 1998
18:25
Kung Fu Panda 3.
amerikai-kínai animációs film, 2016
18:25
A Római Birodalom bukása
amerikai történelmi dráma, 1964
18:30
Anomalisa
amerikai animációs film, 2015
18:35
Hirtelen
holland-német filmdráma, 2016 (feliratos)
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.