Hírek
Michelle Pfeiffer is csatlakozott a Marvel-univerzumhoz
A Batman visszatér miatt a képregényfilm egyáltalán nem ismeretlen terep Michelle Pfeiffer számára, aki a DC után most a Marvel Univerzumhoz igazolt át.
A világ öt legfélelmetesebb filmjének egyike érkezik ősszel a mozikba
Az AZ-tól (IT, hazai bemutató: szeptember 7.) mindenki fél. És ez jó. A Stephen King regényéből készült horrort még nagyon kevesen látták, mégis egyre jobb a híre. Néhány hete a film rendezője közzé tette, hogy maga King írt neki egy vetítés után elismerő mailt.
Saját filmet kap Doctor Doom
A legutóbbi Fantasztikus Négyes film oltári bukása után az volt a nagy kérdés, mit kezd a FOX a náluk lévő Marvel jogokkal, és ad-e még egy esélyt a franchise-nak. Megkaptuk a választ: önálló filmet adnak a csapat főellenfelének, Doctor Doomnak.
Jeffrey Katzenberg megreformálná a szórakoztatóipart
A DreamWorks Animation vezetője nemrég eladta a cégét a Universalnak, hogy egy merész új vállalkozásba fogjon: a telefonunkra akar olyan tartalmakat szolgáltatni, ami új szintre emeli majd a mobilos tartalomfogyasztást.
Felicity Jones váltja Natalie Portmant
Ruth Bader Ginsburg életrajzi filmje már legalább két éve előkészítési szakaszban van, és mivel nem nagyon jutottak egyről a kettőre, most két változás is bekövetkezett: mind a rendezőt, mind a főszereplőt lecserélték.
Luc Besson új sci-fije látványelemekben felülmúlja a Zsivány Egyest is
A Valerian és az ezer bolygó városában Luc Besson fantasztikus világot teremtett számtalan új földönkívüli fajjal, egy rákszörnnyel és egy intergalaktikus várossal. A francia sci-fihez 2355 látványeffektus-felvétel készült, hatszázzal több, mint amennyi a Zsivány Egyesben van.
Most már biztos: a Wonder Woman a nyár legsikeresebb filmje
Bár még bő egy hónap hátra van a nyárból, a számok alapján már bátran ki lehet jelenteni, hogy az Egyesült Államokban biztosan a Wonder Woman lett 2017 nyári blockbuster-szezonjának legsikeresebb filmje.
Elhunyt a zombik ura
George A. Romero nélkül ma nem lennének zombifilmek, vagy ha lennének, akkor biztosan nem lennének ugyanolyanok. Az amerikai mester 77 éves korában hunyt el.
Megint új rendezőt kap A sebhelyesarcú-remake
Visszalépett David Ayer (Suicide Squad – Öngyilkos osztag), így a Universal stúdió újra rendezőt keres Scarface című filmjéhez. Azért újra, mert korábban Antoine Fuqua (Kiképzés) szállt ki a projektből.
Kínos eset Tom Cruise új filmjének forgatásán
Új-Zéland egyik lakatlan részén forgatták a Mission: Impossible 6. (hazai bemutató: 2018. július) néhány jelenetét, és a kiszivárgott hírek szerint volt valami, ami alaposan megnehezítette egyes stábtagok dolgát…
12345678910
4 / 671 oldal
Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
18:05
Billy Lynn hosszú, félidei sétája
amerikai-angol-kínai háborús film, 2016
18:10
A törvény gyilkosa
amerikai krimi, 2008
18:50
Meztelen mennyország
amerikai kalandfilm, 2001
18:50
Piedone, a zsaru
olasz akcióvígjáték, 1974
18:55
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.