Hírek
Lezárult a III. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál
A 2017. május 26-28. között Gödöllőn zajló, összesen mintegy 40 000 látogatót vonzó fesztivál égisze alatt két Filmszemle (a Nemzetközi Filmszemle és a Kárpát-medencei Filmszemle) került megrendezésre, illetve egyéb környezetvédelmi szórakoztató programokkal is várták az érdeklődőket.
Michelle Williams játszhatja Amy Schumer főnökét
Az I Feel Pretty (Csinosnak érzem magam) című komédia lehet Amy Schumer következő nagy dobása az Ó, anyám! után, és már a szereplőtársat is megtalálta hozzá.
A magyar filmipar megerősödéséről cikkezett a Variety
A magyar filmipar megerősödéséről közölt írást a variety.com tekintélyes amerikai filmes portál Andy Vajna megmagyarázza, hogyan hozza Magyarországra Hollywoodot címmel.
Dwayne Johnson és Angelina Jolie is bekapcsolódhat a sötét univerzumba
A Universal stúdió A múmiával induló Dark Universe franchise-ja már így is bír pár taggal (Johnny Depp, Javier Bardem, Russell Crowe…), ám most két nagy név még csatlakozhat a sötét horrorok világához.
A Rotten Tomatoest okolják a Baywatch-film bukásáért
Amikor egy sok pénzbe kerülő film megbukik a kasszáknál, a stúdiók mindig felelősöket keresnek. A Baywatch bukásáért és A Karib-tenger kalózai ötödik részének gyengébb szerepléséért meg is találták a bűnbakot, méghozzá a Rotten Tomatoes kritikamegosztó oldalt.
Budapest fölött az ég Budapest Rooftop Cinema a Corvin Club tetőteraszán
A főváros közepén is lehet szabadtéri moziba menni, ráadásul mindjárt egy tetőteraszra, ahol hamarosan indul a nyári szezon. Régi és új, hazai és külföldi filmekkel várják a szervezők a vendégeket.
A Universal nem adja fel A sebhelyesarcú remake-jét
Az Al Pacino főszereplésével a nyolcvanas években készült klasszikus gengszterfilm már eleve egy korai gengsztermozi remake-je, és az újabb remake-et a Universal már bő tíz éve próbálja összehozni. Most minden eddiginél közelebb kerültek hozzá.
Még Az ötödik elemnél is látványosabb lesz Luc Besson új sci-fije
Egy sötét erő fenyegeti Alphát, a gigászi metropoliszt, ahol ezernyi bolygó számtalan faja képviselteti magát. Két különleges ügynökre, Valerianra és Laureline-re vár a feladat, hogy leleplezzék a gyilkos összeesküvést, és megmentsék nemcsak Alpha városát, hanem az egész univerzumot.
Üres kézzel távoztak a magyarok Cannes-ból
A svéd Ruben Östlund The Square című maró szatírája nyerte az Arany Pálmát az idei Cannes-i Filmfesztiválon. Mundruczó Kornél filmje, a Jupiter holdja nem kapott díjat a vasárnap esti fesztiválzáró gálán.
Rendező nélkül maradt a Justice League Dark
Rendezőcserék terén a DC filmjei biztosan köröket vernek a konkurens Marvelre. Ezúttal a Justice League Dark maradt direktor nélkül, pedig korábban már beharangozták, hogy ki rendezi a filmet.
12345678910
4 / 666 oldal
Film premierek

Gru 3.

amerikai , 96 perc, 2017

Oltári baki

francia vígjáték, 94 perc, 2017

Nyomd, bébi, nyomd!

amerikai-angol akcióthriller, 113 perc, 2017

Mérgezett egér

német-osztrák vígjáték, 103 perc, 2017

Kisvárosi gyilkosok

dán krimivígjáték, 90 perc, 2017

Elválaszthatatlanok

olasz filmdráma, 100 perc, 2016
Játék
A 2013-ban alakult formáció zenéjében ukrán népi motívumok és hangszerek vegyülnek elektronikával.
Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
18:25
Sámán
francia filmdráma, 1996 (feliratos)
18:35
Mackótestvér
amerikai rajzfilm, 2003
18:40
Kikötői hírek
amerikai filmdráma, 2001
18:45
A rózsák háborúja
amerikai vígjáték, 1989
19:00
A temetésem szervezem
amerikai-lengyel-német filmdráma, 2009
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.