Hírek
Itt vannak az első képek a Disney új fantasyjéhez!
100 millió dolláros költségvetéssel készül Madeleine L'Engle Időcsavar című ifjúsági regényének filmváltozata. A Disney fantáziadús, kozmikus kalandfilmjét, melyhez kijöttek az első képek, az Oscar-díjra jelölt Selma rendezőnője, Ana DuVernay készíti.
Kukázza Ben Affleck forgatókönyvét a Batman rendezője
Ben Affleck sokáig dolgozott a maga önálló Batman forgatókönyvén, ám a film új rendezője nem kér a kész anyagból, inkább teljesen újat írat.
Megvan Tarantino következő filmje
Quentin Tarantino elkezdett szereplőket válogatni a következő filmjéhez, így néhány részlet is kiderült a projektről. Kapaszkodjunk meg: a rendező életében először igaz történetből készít filmet.
Tudjuk, mi lesz a Holdfény rendezőjének következő filmje
Nagy meglepetésre idén február végén a Kaliforniai álom helyett a Holdfény vitte haza az Oscart, mostanáig mégsem tudtuk, hogy mi lesz Barry Jenkins rendező következő mozija. Most végre kiderült.
Nem kell tovább találgatni: Daniel Craig marad James Bond
Ugyan egyszer elmondta, hogy inkább felvágná az ereit, minthogy újra eljátssza James Bondot, úgy fest, mostanra a 007-es vonzóbb alternatíva lett az öngyilkosságnál.
Párizsi filmfesztiválon nyert fődíjat a Sohavégetnemérős
Tavaly decemberben került a magyar mozikba Tiszeker Dániel rendező és Lévai Balázs producer első nagyjátékfilmje, a Sohavégetnemérős. A film most az egyik legrangosabb francia független filmfesztivál, a Paris Art and Movie Awards fődíját kapta meg Párizs egyik legpatinásabb művészmozijában, a Le Cinema du Balzacban.
Matt Reeves Batman-trilógiában gondolkodik
A majmok bolygója - Háború kapcsán Matt Reeves rendező sorra adja az interjúkat, és az újságírók természetesen a következő filmjéről, a Batmanről is rengeteget kérdezik.
Folytatni akarja a Sony a Baby Drivert
A Nyomd, bébi, nyomd! sikere a bizonyíték, hogy van még igény eredeti történetekre is Hollywoodban. Rögtön akarnak egy folytatást.
Magyar filmek egy hónapon át a balatonfűzfői strandon
Magyar filmek kedvelőit várják a Tobruki strandon, Balatonfűzfőn, ahol csütörtök esténként a közelmúltban készült filmalkotásokat láthatják az érdeklődők a szabad ég alatt .
Öt Pókemberes filmre tervez a Marvel
A Pókember: Hazatérés kapcsán az érintettek sorra adják az interjúkat, így többek között a Marvel-guru Kevin Feige-nek köszönhetően azt is tudjuk, hogy mik a cég tervei a Pókemberrel.
12345678910
5 / 671 oldal
Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
18:05
Billy Lynn hosszú, félidei sétája
amerikai-angol-kínai háborús film, 2016
18:10
A törvény gyilkosa
amerikai krimi, 2008
18:50
Meztelen mennyország
amerikai kalandfilm, 2001
18:50
Piedone, a zsaru
olasz akcióvígjáték, 1974
18:55
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.