Hírek
Történelmi thrillert rendez Szász Attila
A II. világháború utáni hónapokban játszódó történelmi thrillert rendez Apró mesék címmel Szász Attila, a főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamással, Kerekes Vicával és Nagy Zsolttal.
Natalie Portmant ünnepli a Palm Springs Filmfesztivál
Az év első filmfesztiváljaként számon tartott Palm Springs-i esemény már régóta az Oscar-esélyesek gyülekezőhelyéül szolgál, és most úgy fest, Natalie Portman kapott egy szép lökést tőlük az újabb szobrocskájához.
Mindegy, mennyi pénzt keres, nem lesz folytatása a Zsivány Egyesnek
Még be sem mutatták a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet, elővételben már így is döntögeti a jegyeladási rekordokat, ám ez még nem változtat a Disney döntésén: a filmhez biztos nem készítenek folytatást.
Hugh Jackman búcsút vesz Farkastól
A jövőben Logan ereje már nem a régi, és öngyógyulási képessége is egyre inkább cserben hagyja. Azonban nem ez az egyetlen gondja: az X-Men csapat leáldozásával szövetségeseinek száma is minimálisra csökkent, a jó öreg Xavier professzor pedig Alzheimer-kórral küzd.
A Moonlight nyerte a Gotham Awards fődíját
A független filmes teljesítményeket jutalmazó Gotham Awards is az Oscar egyik előszobája a sok közül, és most úgy fest, Barry Jenkins szerelmes, meleg gettófilmje, a Moonlight egy lépéssel közelebb került a világ legfontosabb díjához.
A Pszichonauták nyerte a 14. Anilogue fesztivál fődíját
Spanyol film, a Pszichonauták - Az elveszett gyerekek című alkotás kapta az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál fődíját, míg A levágott kezű lány című francia filmnek különdíjat ítélt oda a zsűri.
Tévésorozatsztár lehet Anne Rice vámpírja, Lestat
Bármilyen fenomenálisan sikerült a kilencvenes évek elején az Interjú a vámpírral című film, sosem sikerült folytatni, és az újabb Rice adaptáció csúfos bukásnak bizonyult. Ezen a recepten most egy tévésorozat változtathat.
Kezét törte a sztár a forgatáson, de nem bánta
Nem szerencsés fémajtóba bokszolni, és ezt a saját kárán tanulta meg James McAvoy a Széttörve című film forgatásán. A 37 éves skót színész akkorát ütött, hogy eltört a csuklója, de ez nem akadályozta abban, hogy folytassa a jelenetet.
Hamarosan indul a jegyelővétel a Zsivány Egyesre
A Star Wars-univerzum várva várt új történetére november 28-tól vásárolhatók jegyek Magyarországon. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 14-én, szerdán este már látható lesz a magyar mozikban, így az elsők között élheti át a hazai közönség az idei év Star Wars-kalandját.
A vártnál korábban jön az új Alien-film
Úgy fest Ridley Scott nagyon pepecül halad az Alien: Covenant munkálataival, ugyanis a Fox stúdió három hónappal előbbre hozta a premiert.
12345678910
5 / 646 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a David Bowie arcai című alkotást.
Filmek a TV-ben
20:30
Solaris
szovjet sci-fi, 1972
21:00
A klánok háborúja
kínai-japán-hongkongi-dél-koreai akciófilm, 2006
21:00
Betépve
amerikai krimi, 2001
21:00
Az igazság ára
amerikai krimi, 2011
21:00
A sötétség határán
angol-amerikai akcióthriller, 2010
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.