Hírek
Jimmy Kimmel lesz a 90. Oscar-gála házigazdája is
Jövőre is Jimmy Kimmel lesz az Oscar-gála házigazdája, és a műsor idei producerei is visszatérnek a 90. díjátadóra - jelentette be kedden az amerikai filmakadémia.
A Vissza a jövőbe rendezője szuperhősfilmre készül
Robert Zemeckis rendező karrierje mostanság nem alakult túl fényesen. Mind a Szövetségesek, mind a Kötéltánc című filmje jókora buktának bizonyult, ezért úgy fest, biztonsági játékot játszva elvállalja a DC egyik ikonikus szuperhőse feletti bábáskodást.
Hackerek zsarolják a Disney-t
Hackerek hozzájutottak a Walt Disney egyik hamarosan bemutatandó filmjéhez, és azzal fenyegetőznek, hogy nyilvánosságra hozzák, ha a filmstúdió nem fizet váltságdíjat - jelentette be hétfőn Bob Iger, a Walt Disney vezére.
Jake Gyllenhaal és Benedict Cumberbatch egy filmben szerepelhet
A Call Me By Your Name című pazar gay love story már most a jövő évi Oscar egyik nagy esélyese, és rendezőjét, Luca Guadagninót jobbnál jobb filmtervekkel árasztanak el. Az egyik mellé sztárparádét is kapott.
Johnny Depp egy bekattant milliomost alakíthat
Nem, a King of the Jungle nem Johnny Depp önéletrajzi filmje lesz, hanem a McAfee Antivírust sikerre vivő John McAfee-ről szól majd, aki a millióiból kiköltözött a dzsungelbe.
Dunkirk után Bond?
Az interneten minden vélemény elfér. De néha felbukkan egy-egy gondolat, amely olyan váratlan, hogy először őrültségnek hat, azután jobban meggondolva… már egészen lehetségesnek tűnik.
Gyűlnek a fiatal mutánsok az új X-Men-filmhez
A sztárjaik szerződésének lejártával a 20th Century Fox stúdió generációváltást tervez mutánsfronton a New Mutants című új X-Men-filmben, és most már arról is tudunk valamit, kiket láthatunk majd a sorozatban a jövőben.
Elhunyt Quentin Tarantino és Robert Rodriguez egyik kedvenc színésze
A színészként és énekesként is ismert Michael Parks 77 éves korában hunyt el. Halála okát egyelőre nem közölték a nyilvánossággal. Parks klasszikus hollywoodi karakterszínész volt, akit általában akkor hívtak, ha egy old school cowboyt kellett játszani.
Két játékfilm mellett egy dokumentumfilm is készül idén Tupac Shakurról
A fiatalon elhunyt Tupac Shakur hiphopzenész, színész, költő életéről Steve McQueen, az Oscar-díjas 12 év rabszolgaság rendezője forgat dokumentumfilmet. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a produkcióra a néhai zenész hagyatékának kezelői is áldásukat adták.
Liam Neeson képtelen elbúcsúzni az akciófilmektől
Bár már mondta azt, hogy túl öreg hozzájuk – elég csak megnézni az Elrabolva 3. kerítésátugrós jelenetét –, és szeretné befejezni őket, Liam Neeson nem fér a bőrébe. A színész ismét igent mondott egy akciófilmes ajánlatra.
234567891011
6 / 665 oldal
Film premierek

Élesítve

angol akcióthriller, 98 perc, 2017

Vuk

magyar animációs film, 76 perc, 1981

Transformers: Az utolsó lovag

amerikai sci-fi, 151 perc, 2017
Játék
Először érkezik Magyarországra a világszerte óriási sikerrel turnézó dél-afrikai Soweto Gospel Choir.
Filmek a TV-ben
18:15
Keményítőkúra
amerikai vígjáték, 2015
18:20
Cyrano de Bergerac
francia romantikus filmdráma, 1990
18:20
Taxi
francia akcióvígjáték, 1998
18:25
A Bounty
amerikai-angol filmdráma, 1984
18:45
Twister
amerikai akciófilm, 1996
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.