Hírek
Elhunyt Bessenyei Ferenc
A Kossuth-díjas kiváló művészt, a Nemzeti Színház örökös tagját, a Nemzet Színésze cím kitüntetettjét 86 éves korában érte a halál. A hírt Iglódi István, a Magyar Színház igazgató-főrendezője tudatta hétfőn.
Moore-tól retteg a gyógyszeripar
Mint arról már több fórumon is beszámoltak, Michael Moore legújabb terve szerint az amerikai gyógyszeripar belső működését szeretné feltárni. Hat gyógyszergyártó cég máris arra buzdítja alkalmazottait: vigyázzanak a dokumentumfilmessel.
Bőséges filmtermés a 36. Szemlén
A 36. Magyar Filmszemlét 2005. február 1. és 8. között rendezik meg. A mustrán több mint harminc nagyjátékfilmet, száznál több kísérleti alkotást és kétszer ennyi dokumentumfilmet láthat majd a közönség.
Burton ismét animációs filmet forgat
Tíz évvel a Karácsonyi lidércnyomás után Tim Burton most ismét rajz-animációval próbálkozik. A legújabb alkotás címe a The Corpse Bride lesz.
Bunuel és a világemlékezet
Az UNESCO a világemlékezet részévé nyilvánította Luis Bunuel 1950-ben Mexikóban készült filmjét, az Elhagyottakat.
Jude Law a legnépszerűbb
A Sky Movies felmérése szerint Jude Law az év legsikeresebb brit színésze a brit és amerikai filmstúdiók munkatársai körében.
Elhunyt Makay Árpád
93 éves korában elhunyt Makay Árpád operatőr.
Beperelték DiCapriót
Leonardo DiCapriót és Tobey Maguire-t 38 millió dollárra perelte be egy producer, mert a két színész megakadályozta egy film forgalomba kerülését.
Harrison Ford az első iraki háborúról szóló filmben
A háborús drámát a Universal Studio készíti el a No True Glory című könyv alapján.
Scorsese Oscar-esélyes
Scorsese The Aviator (A pilóta) című, Leonardo DiCaprio főszereplésével készült új filmjét múlt héten mutatták be az amerikai mozikban. Többen azt jósolják, hogy a film végre meghozza Scorsese számára az első Oscar-díjat.
Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:15
Munkahelyi csábító
amerikai dráma, 2018
18:25
Bravo Virtuoso
örmény krimivígjáték, 2016 (feliratos)
18:55
Bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2000
19:00
19:00
Viszlát holnap
belga romantikus filmdráma, 2015 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.