Hírek
Elton John: film/színház
Az Oroszlánkirályban felcsendült Can You Feel The Love Tonight című dalért Oscar-díjat és Grammy-t is, az Irány Eldorádó című rajzfilm slágereiért „csak” dollárkötegeket, meg egy profin megrajzolt videóklipet (Someday Out Of The Blue) kapott.
Steve Buscemi újra szinkronizál
A fogorvosok réme, a termékeny mellékszereplő, Steve Buscemi, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Fargo, az Armageddon, a Desperado, a Con Air, a A nagy Lebowski, a Nagy hal vagy a Nászok ásza újra animációs filmhez adja a hangját.
A főszerepben: Jon Bon Jovi
A New Jerseyből származó rockbanda, a Bon Jovi negyvenkét esztendős frontembere már régóta kacsintgat a filmek világa felé (sőt filmzenét is írt a Young Guns című westernhez, melyért Oscar-díjra jelölték!).
Matt Damon újra Jason Bourne-t alakítja
Az egykor nagy sikerrel forgatott A Bourne rejtély című Richard Chamberlain-mozi remake-jében Matt Damon igyekezett megtudni, hogy ki is ő valójában, s a film végére választ is kapott e kérdésre.
Bruckheimer múltat idéz
A látványos filmek Midász királya (amihez nyúl, az arannyá válik) sztárproducerének, Jerry Bruckheimernek úgy tűnik, A karib-tenger kalózai – A fekete gyöngy átka című sikere óta bejönnek a kosztümös filmek és Keira Knightley.
Shrek a köbön?
Ha egy üzlet egyszer beindul... A hazai mozipénztáraknál is jól szereplő új ogrekaland várhatóan még idén megjelenik DVD-n. A zöld szörny, neje és iázó cimborájuk valószínűleg a mozikba is visszatérnek még!
Megint a „hajunkra kenhetjük”!
2002-ben egyik pillanatról a másikra, minimális hírveréssel kísérve hazánkban is megjelent DVD-n a Grease. Aztán amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt a boltok polcairól a korong, s a több generációnak is sokat mondó felirattal csak idén találkozhattunk újra, igaz egy kettes számmal megfejelve.
Meghalt a Nagyítás operatőre
79 éves korában elhunyt Carlo Di Palma olasz operatőr. Az idős mester római otthonában, hosszú betegség után távozott.
Dyga Zsombor újra forgat
A Tesó után ismét forgat Dyga Zsombor. Udvaros Dorottya, Ónodi Eszter, Csuja Imre és Scherer Péter főszereplésével kezdi meg jövő héten Kész cirkusz című filmjének forgatását.
Jön Árpa Attila filmje
Szeptember 16-án kerül mozikba a botránykönyvéről elhíresült volt RTL Klubos média-fenegyerek, Árpa Attila debütáló filmje. Az ARGO valódi hazai sztárparádét vonultat fel.
Film premierek

Bosszúállók: Végtelen háború

amerikai fantasy, 149 perc, 2018

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

kanadai animációs film, 90 perc, 2018

Arcélek, útszélek

francia dokumentumfilm, 89 perc, 2017
Játék
Két kislemez után első nagylemezével tér vissza a regresszív posztpunkrockot játszó The Foreheads zenekar.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
18:15
Aknák földjén
dán-német háborús film, 2015
18:20
Komputerkémek
amerikai krimi, 1992
18:45
Parker
amerikai akciófilm, 2013
18:50
Thor: Sötét világ
amerikai akció, 2013
19:00
A nappali boszorkány
cseh horror, 2016 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.