Hírek
Wiesbadenbe utazik a szerzetes
Fekete Ibolya Utazások egy szerzetessel című dokumentumfilmjét a wiesbadeni goEast filmfesztivál versenyprogramjában láthatja első ízben a külföldi közönség.
Megvan az új Bond?
A legújabb hírek szerint a brit Daniel Craig játssza a 007-est a következő Bond-filmben. A színész többek közt a Sorstalanságban is szerepelt.
FIPRESCI-díj a Dealernek
Az uruguayi filmkritikusokat is meghódította Fliegauf Benedek Dealere, amely a montevideói filmfesztiválon elnyerte a FIPRESCI díját.
Titanic: Pécsre is behajóznak
A 12. Titanic Budapest Nemzetközi Filmfesztivál filmjei közül néhányat a baranyai nagyvárosban is megtekinthetnek az érdeklődők április 7. és 13. között az Apolló Artmoziban.
A 2046-tal zárul a Titanic
A 2046 című Wong Kar-Wai-filmmel zárul vasárnap a 12. Titanic Budapest Nemzetközi Filmfesztivál. A filmet április 10-én este 19.30-tól vetítik az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A nyilvános díszelőadásra korlátozott számban válthatók jegyek az Uránia pénztárában.
Star Wars III. premierjegyek elővételben
Az igazi megszállottak elővételben, már április 7-től jegyet válthatnak akár a legelső, május 19-i, éjféli vetítésre.
Rudolf Péter remake-ben
Rudolf Péter kapta meg az Egy szoknya, egy nadrág című film remake-jének főszerepét, amit februárban Eperjes Károly visszaadott. A filmet Gyöngyössy Bence rendezi.
Madonnát kivágta a férje
Férje, Guy Ritchie vágta ki az énekesnő jeleneteit legutóbb forgatott filmjéből, melyben Madonna rövidke cameo szerepet alakított: egy női bűnözővezért játszott (volna).
Magyar filmözön Prágában és Rigában
A legnagyobb cseh közönségfesztiválra hét magyar film érkezett. A lett fővárosban március 31-én kezdődött BIMINI-n négy magyar animáció tarkítja a versenyprogramot.
Kamarás Iván lesz az új Sandokan?
Kabir Bedi, Sandokan emlékezetes megformálója nemrégiben azt nyilatkozta Olaszországban, hogy nemsokára újra láthatják a nézők a maláj tigris kalandjait. 2005 nyarán ugyanis új részeket szeretnének forgatni a Sandokan című világsikerből.
Film premierek
Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Filmek a TV-ben
18:10
Kis hazugságok a szerelem nevében
német vígjáték, 2008
18:15
Ki menti meg a rózsákat?
olasz film, 2017 (feliratos)
18:20
Vén rókák
amerikai krimivígjáték, 2017
18:40
Grease
amerikai musical, 1978
18:50
Elysium - Zárt világ
amerikai sci-fi, 2013
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.