Hírek
Vallásos zsidók támadják Dustin Hoffmant
Hitlert is idézve támadja egy amerikai konzervatív zsidó szervezet vezetője a Vejedre ütök című filmet.
A Fekete Kefe a legjobb
A 36. Magyar Filmszemle fődíját a Fekete Kefe című film nyerte. A nagyjátékfilmes zsűri díjazta még többek közt A fény ösvényeit és A porcelánbabát, a dokumentumfilmek közül pedig az Új Eldorádó bizonyult a legjobbnak.
Rekord nézőszám a Szemlén
Az előzetes adatok szerint a nézettség szempontjából a 36. Filmszemle volt az eddigi legsikeresebb mustrája a magyar filmeknek.
Szemle - előzetes a döntésekről
A 36. Magyar Filmszemle közönségszavazását Árpa Attila Argo című filmje nyerte. A zsűri hivatalos döntését csak a kedd esti díjkiosztón ismerhetjük meg, az Index „tűzközeli forrásból” azonban már tudni vél néhány végeredményt.
Szemle a Szimplában is
A 36. Magyar Filmszemle eredményhirdetése után pár nappal a budapesti Szimplában (VII. Kazinczy u. 14) a korábbi szemlék mára már klasszikussá vált filmjeiből láthat válogatást a közönség.
Több mint hatezer néző a Szemle negyedik napján
Több mint hatezer nézővel zárult a 36. Magyar Filmszemle negyedik napja. Február 4-én, pénteken a Mammut moziba és a Millenáris Teátrumba 5319-en látogattak el, míg az Uránia Nemzeti Filmszínházban 750 néző volt kíváncsi a filmszemlén bemutatott filmekre.
Mégis bemutatják az Amerika Kommandót
A korábbi híradásokkal ellentétben mégis bemutatják a hazai mozik a South Park alkotóinak filmjét. Az Amerika Kommandó február 24-től látható.
Nicholson gengszterfőnök lesz
Jack Nicholson is csatlakozik ahhoz az új remake-hez, melyet a Szigorúan piszkos ügyek című kínai filmből forgat Martin Scorsese.
32 ezer eladott jegy a Filmszemlén
A nagyjátékfilmek vetítésének első napján, február 3-án 4650-en látogattak el a szemlének otthont adó Mammut moziba és a Millenáris Teátrumba.
Johnny Depp, alias Viszkis?
Internetes pletykák szerint Johnny Depp alakíthatja hazánk leghíresebb bankrablóját, a Viszkist - polgári nevén Ambrus Attilát.
Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
18:10
Kapj el, ha tudsz
amerikai kalandfilm, 2002
18:15
Én, Pán Péter
amerikai-angol filmdráma, 2004
18:15
Gyilkosság receptre
amerikai-angol-kanadai misztikus film, 2002
18:20
Trumbo
amerikai biográfia, 2015
18:30
Match Point
amerikai-angol-luxemburgi romantikus filmdráma, 2005
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.