Hírek
Marquez végre filmen
Végre filmen is megnézhetjük Gabriel Garcia Marquez, Szerelem a kolera idején című nagyszerű regényét. Korunk talán egyik legismertebb és legnagyszerűbb írója nehezen adta be a derekát, de végül igent mondott könyvének megfilmesítésére.
Magyarok a holland filmfesztiválon
A hollandiai magyar kulturális évad alkalmából kiemelt magyar programmal vette kezdetét a 26. Noordelijk Filmfesztivál szerdán. A legújabb magyar filmekből összeállított programot Vagabond koncert is fűszerezi Hollandia „északi fesztiválján”.
Kontroll: újabb elismerések
Antal Nimród fesztivál- és közönségkedvenc filmje az eddigiek mellé további négy díjat gyűjtött be a múlt hét végén zárult 14. Cottbusi Filmfesztiválon.
Véget ért a flashanimációs pályázat
Lezárult a rajzfilmhu augusztus óta zajló többfordulós rajzfilmpályázata. Pénteken a múlt hét óta tartó közönségszavazás is véget ért.
Fenyő Iván Mendes filmjében
A Katona József Színház fiatal művésze, a Magyar szépség című Gothár-filmből ismert Fenyő Iván az Amerikai szépségért Oscar-díjjal jutalmazott Sam Mendes filmjében kapott szerepet.
Meggyilkolták a holland rendezőt
Agyonlőtték Amszterdamban Theo Van Gogh holland rendezőt. A 47 éves férfit - aki a festő, Vincent Van Gogh leszármazottja volt - többször is halálosan megfenyegették sokat vitatott filmjének bemutatása óta.
A Get Carter a legrosszabb remake
A legújabb közönségszavazás szerint a Sylvester Stallone főszereplésével újraforgatott - eredetileg Michael Caine nevével fémjelzett - 2000-es Get Carter lett minden idők legrosszabb remake-je.
Ismét versenyben a Szezon és a Kontroll
A kelet-európai filmek nagyszabású nemzetközi szemléje november 2-án veszi kezdetét Cottbusban. A műsoron három magyar versenyfilm, több magyar film bemutatója és Török Ferenc legújabb alkotásának világpremierje szerepel.
Újra rajzfilmekre szavazhatunk
Beérkeztek az utolsó forduló pályamunkái a rajzfilmhu animációsklip-pályázatára. A többfordulós rostálás eredményeképp tíz csapat készítette el végleges, szórakoztató, zenés-képes flashklipjét.
Az Új Eldorádó nyert az ÖKOMEDIA Filmfesztiválon
Kocsis Tibor Új Eldorádó című filmje bizonyult a legjobbnak az október 21. és 24. között lezajlott ÖKOMEDIA Nemzetközi Dokumentumfilm-fesztiválon Freiburgban.
Film premierek

Vissza a gyökerekhez

francia vígjáték, 107 perc, 2018

Túl szexi lány

amerikai-kínai vígjáték, 110 perc, 2018

Kutyaparádé

amerikai kalandfilm, 92 perc, 2018

Gotti

amerikai életrajzi dráma, 105 perc, 2017

Az élet napos oldala

svéd vígjáték, 104 perc, 2017
Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Filmek a TV-ben
18:55
Gyilkos vágyak
francia-német thriller, 2012
19:00
Pasik és csajok
amerikai vígjáték, 2000
19:00
Túl a csúcson
amerikai akciófilm, 1987
19:15
Vikingek: A legsötétebb nap
angol kalandfilm, 2013
19:15
A legsötétebb óra
amerikai akciófilm, 2011
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.