Hírek
Brie Larson rendezőként is bemutatkozik
Samuel L. Jackson, Joan Cusack és Bradley Whitford is szerepel a Unicorn Store című vígjátékban, amellyel az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson mutatkozik be rendezőként. A filmet a Hercules Film Fund finanszírozza és a Rhea Films gyártja.
Már hivatalos: Michelle Williams játszhatja Janis Joplint
Egy hónapja röppentek fel a pletykák arról, hogy Michelle Williams alakíthatja a legendás énekesnőt, de akkor még senki sem erősítette meg ezeket. Most egy interjúban maga az érintett mesélte el, hogy igazak a híresztelések.
Megszűnik az Aranyszem Operatőr Fesztivál
Novák Emil operatőr 12 év után megszűnteti az által 2004-ben alapított Aranyszem Operatőr Fesztivált. Az Aranyszem az egyetlen olyan filmszakmai rendezvény volt Magyarországon, amelyet egy szakmai közösség, a H.S.C. rendezett meg évről évre.
Michael Shannon elaludt a Batman Superman ellent nézve
Az acélemberben még ő játszotta főgonoszt, de a Batman Superman ellenben már csak holttestként tűnt fel Michael Shannon, akiről kiderült, hogy nem rajongója a mozinak.
J.K. Rowlingot elbűvölte Johnny Depp játéka
J. K. Rowling a Legendás állatok és megfigyelésük New York-i világpremierjén elárulta, hogy elbűvölte őt a filmben sötét varázslót játszó Johnny Depp alakítása.
Mégsem folytatódik a Croodék
A DreamWorks Animation váratlanul bejelentette, hogy törli a tervei közül a Croodék című nagy sikerű ősemberes animációs filmjük folytatását.
A Valami Amerika 3. és egy sci-fi animáció készül a Filmalap támogatásával
Herendi Gábor filmrendező a tervek szerint nyáron kezdi el forgatni a népszerű magyar vígjáték harmadik részét, a Valami Amerika 3.-at, amelyre 8, 87 millió forint támogatást ítélt meg a Filmszakmai Döntőbizottság.
Jessica Chastainből kőkemény szuperhősnő lesz
A főképp drámai szerepeiről ismert Jessica Chastain régóta vágyik arra, hogy kemény női hősként akciósztárként is elfogadják – lásd szereplését a félresikerült A Vadász és a Jégkirálynőben -, és új filmjével, a Painkiller Jane-nel könnyen célba érhet.
Nem tudni miért, de már forgatják a Tűzgyűrű folytatását
Bemutatása idején nem zavart sok vizet Guillermo del Toro óriásrobotos mozija, a Tűzgyűrű, most mégis készül a folytatás egy rendezőcsere beiktatása után.
Közelít az Oscar felé az elbűvölő magyar rövidfilm
Deák Kristóf Mindenki (Sing) című rövidfilmjét márciusi premierje óta több mint harminc fesztivál közönsége láthatta. Az elmúlt hónapokban is tucatnyi jelentős nemzetközi fesztivál vetítette a filmet, amely fontos, Oscar-kvalifikáló díjakat is nyert.
3456789101112
7 / 646 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
Egy Sophie nevű kislány megismerkedik egy kitaszított, de jószívű óriással.
Filmek a TV-ben
20:05
A háború császára
amerikai-japán háborús film, 2012
20:30
Solaris
szovjet sci-fi, 1972
21:00
A klánok háborúja
kínai-japán-hongkongi-dél-koreai akciófilm, 2006
21:00
Betépve
amerikai krimi, 2001
21:00
Az igazság ára
amerikai krimi, 2011
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.