Hírek
Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatásának egy kulcsjelenetéről mesélt
Harrison Ford a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásának egy kulcsjelenetéről is mesélt hétfőn egy facebookos közönségtalálkozón a produkció első mozis trailerének bemutatója alkalmából.
Guy Ritchie bejelentkezett a DC-nél
A jelenleg az Arthur király – A kard legendája című filmjével sajtóturnézó Guy Ritchie finoman megjegyezte, hogy szívesen megrendezné a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását a Warner/DC-nek.
A Goodbye Berlin nyerte el az Európai Filmakadémia Fiatal Közönség Díját
Fatih Akin Goodbye Berlin című filmje nyerte el az Európai Filmakadémia Fiatal Közönség Díját (Young Audience Award) vasárnap a 36 európai városból érkezett összesített szavazatok alapján - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.
Atomszőke ügynöknőként forgatta fel Budapestet Charlize Theron
Egy fedett MI6-ügynököt a hidegháborús Berlinbe küldenek, hogy nyomozzon egy meggyilkolt kolléga ügyében, és visszaszerezzen egy listát, ami kettős ügynökök nevét tartalmazza.
Will Ferrell lesz Jason Momoa édesapja
A Trónok harca barbár királya kiváló humorérzékkel bír, de eddig ezt nem nagyon mutathatta meg a mozivásznon, Na, majd most Will Ferrell oldalán.
Saját magát játssza Ferenc pápa egy új filmben
Saját magát játssza Ferenc pápa a Beyond the Sun című új filmben, melyet a cannes-i filmfesztivál idején folyó nemzetközi filmvásáron szeretnének értékesíteni a készítők.
A thrillerkirály skandináv krimit rendez
Utoljára 2012-ben láthattunk filmet (Gyilkos vágyak) Brian De Palma rendezésében, ám a rendező nem vonult vissza, és gyors egymásutánban két mozija is érkezik.
Budapestre került Zsigmond Vilmos filmes és fotós albumhagyatéka
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) könyvtárában helyezték el a tavaly elhunyt magyarországi születésű Oscar-díjas amerikai operatőr és rendező, Zsigmond Vilmos gyűjteményének filmezéssel és fotózással foglalkozó albumait és szakkönyveit.
Melissa McCarthy bábok között nyomoz
Korhatáros bábkomédiára készül Melissa McCarthy. Az STX forgalmazó által készített szokatlan bábfilm, a The Happytime Murders leginkább a Roger nyúl a pácban-ra emlékeztet majd minket.
Matt Damon összemegy
Volt már akcióhős, hősszerelmes és középkori kalandor, de még soha nem ment össze Matt Damon. Most ennek is eljött az ideje.
3456789101112
7 / 665 oldal
Film premierek

Élesítve

angol akcióthriller, 98 perc, 2017

Vuk

magyar animációs film, 76 perc, 1981

Transformers: Az utolsó lovag

amerikai sci-fi, 151 perc, 2017
Játék
Először érkezik Magyarországra a világszerte óriási sikerrel turnézó dél-afrikai Soweto Gospel Choir.
Filmek a TV-ben
18:15
Keményítőkúra
amerikai vígjáték, 2015
18:20
Cyrano de Bergerac
francia romantikus filmdráma, 1990
18:20
Taxi
francia akcióvígjáték, 1998
18:25
A Bounty
amerikai-angol filmdráma, 1984
18:45
Twister
amerikai akciófilm, 1996
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.