Hírek
Cannes-ban debütál a Star Wars előzménytörténete
Május 8. és 19. között rendezik meg az idei Cannes-i Filmfesztivált, ahol sor kerül a Solo: Egy Star Wars történet című előzményfilm díszbemutatójára is – erősítette meg a The Hollywood Reporter.
Sorozatot csinálnának a Pop, csajok satöbbi című filmből?
2000-ben jelent meg a Pop, csajok satöbbi (High Fidelity) című Nick Hornby-regény filmadaptációja a mozikban, ami a kor zenéin keresztül mutatta be a fiatal főhős vívódásait szerelmi életében.
Közel fél évet csúszik az új Terminátor-mozi
Aki azt hinné, hogy a csúszás oka Arnold Schwarzenegger szívműtétje, téved: a csúszást már az operáció előtt kiötölték.
Megvan az online filmfesztivál idei győztese
A Scope100 ingyenes, zártkörű online filmfesztiválon 5 film közül választja ki a 100 tagú zsűri a szerinte legfontosabb filmet, amit a magyar közönségnek is érdemes látnia.
Az egész világ odavan a Ready Player One-ért
Ahhoz persze nem fért kétség, hogy Steven Spielberg új filmje, a Ready Player One sikert fog aratni: a kietlen, de a virtuális valóságban megkettőződő jövőről szóló sci-fi/akciót megelőzte a híre, és azt sejtette, hogy a szórakoztató mozi mestere újra nagyot alkotott.
Spielberg szerint jöhet a női Indiana Jones
Spielberg hamarosan forgatni kezdi Harrison Forddal az ötödik Indiana Jones-mozit, de már arról gondolkodik, milyen jövő várhat a híres régészre a színésze nyugdíjba vonulása után.
Csillagot kapott a hírességek sétányán az első Wonder Woman
A színésznő hihetetlennek tartja, hogy már 50 éve a szórakoztatóiparban van, imádja annak minden részletét a kreatív folyamatoktól egészen a szereplésig.
Feltámadt a kedvenc hollywoodi cicaharcunk
Rég hallottunk már Vin Diesel és Dwayne Johnson összeveszéséről, de a Rampage és a Jumanji sztárja egy interjúban újraélesztette kettejük konfliktusát.
50 éves a 2001: Űrodüsszeia
Fél évszázada mutatták be Stanley Kubrick Arthur C. Clarke művéből forgatott 2001: Űrodüsszeia című moziját. Az 50. évfordulót különleges kiállítással ünnepli az amerikai Nemzeti Légi és Űrkutatási Múzeum.
Uwe Boll nekiment Dwayne Johnsonnak
A német trashfilmpápa a nehézsúlyú blockbusterek hollywoodi császárát, Dwayne Johnsont és a Warner Bros stúdiót nézte ki magának egy kis provokációhoz.
45678910111213
8 / 704 oldal
Film premierek

Deadpool 2.

amerikai akciófilm, 118 perc, 2018

Viktoria

bolgár-román filmdráma, 155 perc, 2014

Sosem voltál itt

amerikai-angol-francia akciófilm, 90 perc, 2017

Igaz történet alapján

francia vígdráma, 100 perc, 2017
Játék
A Jurassic World új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.
Filmek a TV-ben
18:05
Út a vadonba
amerikai filmdráma, 2007
18:10
Fekete hattyú
amerikai thriller, 2010
18:10
Város a pokol szélén 2.
kanadai katasztrófafilm, 2003
18:25
Igazából szerelem
angol romantikus vígjáték, 2003
18:50
A legjobb dobás
amerikai filmdráma, 1986
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.