Hírek
Visszatérhet Dumbledore a Legendás állatok és megfigyelésük filmekben
Bár a Legendás állatok… filmek történetei bő fél évszázaddal megelőzik a Harry Potter-mozikban látható eseményeket, van egy karakter, akit mégis viszontláthatunk majd: Dumbledore.
Életrajzi filmet forgatnak J.R.R. Tolkienről
A Middle Earth (Középfölde) című, J.R.R. Tolkienről szóló életrajzi filmet a brit James Strong rendezi.
Remake készül a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb horrorjából, és nem akárki rendezi
A nyolcvanas évtized egyik legelképesztőbb horrorfilmjének számított az Egy amerikai farkasember Londonban, már csak az átalakulás forradalmi bemutatása miatt is. Most az eredeti film rendezőjének fia teheti tönkre édesapja hagyatékát egy remake-kel.
Mirren maga a halál
Helen Mirren az egyenjogúság nagyszerű harcosa. De az Oscar-díjas színésznő szerint nem az a fontos, hogy sokféle szerepet kapjanak a nők filmekben, hanem inkább az, hogy bármit megtehessenek az életben: ha a világ és benne a női szerepek változnak, az úgyis megmutatkozik majd a filmekben.
Denzel Washingtonnak könnyedén meglehet a harmadik Oscarja
A hétvégén mutatták be az amerikai színészszakszervezet, valamint a sajtó tagjainak a Denzel Washington rendezésében és főszereplésével készült Fences című drámát, amit a végén állva tapsolt meg a közönség.
A vége miatt muszáj lesz újranézni az év sci-fijének titulált Érkezést
Amy Adamset már úgy emlegetik, mint az idei Oscar-díj egyik nagy esélyesét: az Érkezés főszereplőjeként egyszerre bizonytalan és nagyon határozott, szelíd és harcias, vesztes és győztes – és ez nem véletlen: a ravaszul megkonstruált történetben jó oka van annak, hogy Adams karaktere ilyen ellentmondásos.
Levetkőzik a jóképű sztár, ha Oscarra jelölik
Komoly színésznek tartja magát Jake Gyllenhaal, ezért csak akkor hajlandó levetkőzni, ha nyomós oka van rá. Most mégis megígérte, hogy ha Oscarra jelölik az Éjszakai ragadozók című filmben nyújtott alakításáért, hajlandó levenni az ingét.
Közel fél évet csúszik A setét torony filmadaptációja
Stephen King fantasyjének filmfeldolgozását eredetileg jövő februárban mutatták volna be a mozik, ám a gyártó Columbia júliusra csúsztatta a premiert.
Orosz állampolgárságot kapott Steven Seagal
Vlagyimir Putyin orosz elnök orosz állampolgárságot adományozott Steven Seagal amerikai filmszínésznek és harcművésznek - közölte csütörtökön a Kreml.
Mégis folytatódhat az amerikai A tetovált lány
Miután már mindenki teljesen lemondott arról, hogy Hollywoodban folytatódhasson A tetovált lány, most hirtelen találtak hozzá egy rendezőt.
45678910111213
8 / 646 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a David Bowie arcai című alkotást.
Filmek a TV-ben
20:30
Solaris
szovjet sci-fi, 1972
21:00
A klánok háborúja
kínai-japán-hongkongi-dél-koreai akciófilm, 2006
21:00
Betépve
amerikai krimi, 2001
21:00
Az igazság ára
amerikai krimi, 2011
21:00
A sötétség határán
angol-amerikai akcióthriller, 2010
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.