Hírek
A thrillerkirály skandináv krimit rendez
Utoljára 2012-ben láthattunk filmet (Gyilkos vágyak) Brian De Palma rendezésében, ám a rendező nem vonult vissza, és gyors egymásutánban két mozija is érkezik.
Budapestre került Zsigmond Vilmos filmes és fotós albumhagyatéka
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) könyvtárában helyezték el a tavaly elhunyt magyarországi születésű Oscar-díjas amerikai operatőr és rendező, Zsigmond Vilmos gyűjteményének filmezéssel és fotózással foglalkozó albumait és szakkönyveit.
Melissa McCarthy bábok között nyomoz
Korhatáros bábkomédiára készül Melissa McCarthy. Az STX forgalmazó által készített szokatlan bábfilm, a The Happytime Murders leginkább a Roger nyúl a pácban-ra emlékeztet majd minket.
Matt Damon összemegy
Volt már akcióhős, hősszerelmes és középkori kalandor, de még soha nem ment össze Matt Damon. Most ennek is eljött az ideje.
Ismét életre kel a westernlegenda
Doc Holliday általában fontos szerepet játszik a legendás sheriff, Wyatt Earp sokszor feldolgozott történeteiben, de sosem övé a főszerep. Így volt ez egészen mostanáig.
Val Kilmer elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik
Val Kilmer amerikai színész az egyik közösségi média portálján elismerte, hogy rákbetegségből lábadozik. Az 58 éves színész először nyilatkozott nyíltan betegségéről.
Ő rendezheti a következő Bond-mozit
Eddig jobbára arról szóltak a pletykák, hogy megy vagy marad Daniel Craig, és ha megy, akkor ki jön helyette. A helyzet most annyiban változott, hogy először került szóba az, ki lehet a régi/új 007-es rendezője.
A nyugdíjból tért vissza, hogy újra hülyét csináljon magából
Londonban már anyáznak. És megállás nélkül röhögnek hozzá. Ugyanis szerdán, egy divatmagazin szervezésében zárt körben először vetítették le Amy Schumer és Goldie Hawn közös, új vígjátékát, az Ó, anyám!-at (Snatched, hazai bemutató: május 11.).
Rendező nélkül is kapott premierdátumot a He-Man mozifilm
A Sony 2019 karácsonyát lőtte be a híres Mattel játék újabb mozifilmes változatához premierdátumként, és ebben még az sem akadályozta meg őket, hogy közben a rendezőjük lelépett.
Ewan McGregor játssza a felnőtt Róbert Gidát a Disney készülő filmjében
Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról – írja a The Hollywood Reporter
45678910111213
8 / 666 oldal
Film premierek

Gru 3.

amerikai , 96 perc, 2017

Oltári baki

francia vígjáték, 94 perc, 2017

Nyomd, bébi, nyomd!

amerikai-angol akcióthriller, 113 perc, 2017

Mérgezett egér

német-osztrák vígjáték, 103 perc, 2017

Kisvárosi gyilkosok

dán krimivígjáték, 90 perc, 2017

Elválaszthatatlanok

olasz filmdráma, 100 perc, 2016
Játék
Az Európa Könyvkiadó gondozásában június elején jelent meg a Budapest Katalógus projektből született könyv. A kötet színes portréfotókkal és a hozzájuk tartozó magyar és angol nyelvű rövid történetekkel kísérli meg bemutatni Budapest és a benne élő emberek sokszínűségét.
Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
18:25
Sámán
francia filmdráma, 1996 (feliratos)
18:35
Mackótestvér
amerikai rajzfilm, 2003
18:40
Kikötői hírek
amerikai filmdráma, 2001
18:45
A rózsák háborúja
amerikai vígjáték, 1989
19:00
A temetésem szervezem
amerikai-lengyel-német filmdráma, 2009
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.