Hírek
Lett okunk félteni a Star Wars IX. részét
A Jurassic World gigászi sikere után Colin Trevorrow rendező megkapta a IX. Star Wars-mozi rendezői székét, de előtte még rendezett egy kisebb, személyesebb filmet. Amit most bemutattak, és egyszerre mindenki félteni kezdte a Star Warst.
Johnny Depp továbbra is kapós
Bár a sztár sorra halmozza a bukásokat, és A Karib-tenger kalózai ötödik része sem termel úgy, mint a nagy elődök, továbbra is sorra kapja a zsíros fizetésekkel járó szerepeket, és A láthatatlan ember, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása után most egy újabb kifizetődő szerződést írt alá.
Tom Holland kikotyogta: három szóló Pókember-film várható
A szuperhősös filmek sztárjai általában nagyon óvatosan adagolhatják az információkat a sajtónak, ám az új Pókember, Tom Holland véletlenül elárulta, milyen tervei vannak a Sonynak a figurával.
Már forog Nemes Jeles László új filmje, a Sunset
Elkezdte új, Sunset című filmje forgatását Nemes Jeles László, az Oscar-díjas Saul fia rendezője. A magyar-francia koprodukcióban készülő produkció munkálatai augusztus 31-ig tartanak, a film 2018 nyarán kerül a mozikba.
Remake készül az Ágyúgolyó futamból
A nyolcvanas évtized egyik klasszikus blődlije sem kerülheti el a sorsát: készül a remake, és úgy tűnik, hogy már rendezőt is találtak a projekthez.
Jennifer Lawrence magángépe kényszerleszállást hajtott végre
Kényszerleszállást hajtott végre a hétvégén a New York állambeli Buffalo repülőterén Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő magángépe, a sztár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet.
Guy Ritchie egy érdekes szerepet tartogat Tom Hardynak
Guy Ritchie az Arthur király után jelenleg az Aladdin élőszereplős változatán dolgozik a Disneynek, amihez támadt egy érdekes ötlete a szereposztásnál.
Pharrell Williams zenéjére tombolnak a minyonok a Gru 3.-ban is
Az eddigi Gru-filmek zenéjét is Pharrell Williams szerezte, illetve szerkesztette, és a hamarosan látható harmadik rész soundtrackjét is ő jegyzi. A Gru 3.-ban öt vadonatúj Pharrell-szám szerepel, köztük a most debütált Yellow Light, amely a sárga minyonok indulójának is tekinthető.
A Wonder Woman amazonjai is benne lesznek az Igazság Ligájában
A DC szuperhőseinek jó részét felvonultató Igazság Ligája mostanáig is bővelkedett szereplőkben, ám az eddigi tömeghez két új karakter is csatlakozott.
Jake Gyllenhaal háborúzni megy
Jake Gyllenhaal aláírt a The Lost Airman című igaz történeten alapuló II. világháborús mozihoz.
45678910111213
8 / 671 oldal
Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
18:05
Billy Lynn hosszú, félidei sétája
amerikai-angol-kínai háborús film, 2016
18:10
A törvény gyilkosa
amerikai krimi, 2008
18:50
Meztelen mennyország
amerikai kalandfilm, 2001
18:50
Piedone, a zsaru
olasz akcióvígjáték, 1974
18:55
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.