Hírek
Elindult a nevezés a 3. Magyar Filmhétre!
A Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával 2017. február 27. és március 5. között rendezi meg a 3. Magyar Filmhetet és azt követően a 2. Magyar Filmdíj ünnepélyes díjátadóját.
Johnny Depp is belép a Potter-univerzumba
A Disney családi filmjeinek közkedvelt – bár némileg megkopott fényű – sztárjára lecsapott a Warner Bros, és leszerződtette a Harry Potter nélküli Harry Potter-világ, a Legendás állatok és megfigyelésük második részéhez.
Meghalt Angelusz Iván filmproducer
Negyvenkilenc éves korában tragikus hirtelenséggel pénteken elhunyt Angelusz Iván filmproducer - közölte a család az MTI-vel.
Rehabilitálhatja magát a kitagadott hollywoodi rendező
Üstökösként robbant be a filmvilág egére M. Night Shyamalan rendező, miután kis költségvetésű kísértethistóriája, a Hatodik érzék elképesztő siker lett.
Wes Anderson újra animációs filmet készít
Aki azt hitte, hogy A fantasztikus róka úr csupán egyszeri kitérő volt a rendező életművében, most megkapja a cáfolatot.
Harmadik részt kaphat a Támadás a Fehér Ház ellen
Mivel még a folytatás is kétszázmillió dollárt hozott, így nem volt kétséges: készülhet a harmadik rész a Támadás a Fehér Ház ellenből. Ami ezúttal az elnöki különgépen játszódhat.
Peter Jackson young adult fantasybe vágja a fejszéjét
Bár a young adult sci-fik és fantasyk szép lassan kimennek a divatból, ez nem akadályozta meg A Gyűrűk Ura és A hobbit alkotóját, hogy ő maga is belefogjon egybe. A Mortal Engines egy négykötetes sorozat első darabja, szóval alapanyag bőven akad hozzá.
Díjat kapott a Tiszta szívvel a chicagói filmfesztiválon
A chicagói nemzetközi filmfesztiválon díjazták Till Attila Tiszta szívvel című rendezését. A kerekesszékes bérgyilkos bandáról szóló magyar film a Chicago Sun Times világhírű filmkritikusáról elnevezett Roger Ebert-díjat nyerte el.
Nem spóroltak semmin a John Wick-folytatás készítői
A legendás bérgyilkos, John Wick visszatér, hogy segítsen egy volt bérgyilkos társának átvenni az uralmat egy titkos nemzetközi bérgyilkosokból álló szövetség felett, csakhogy akadnak néhányan, akiknek ehhez lesz egy-két keresetlen szava és golyója.
Elveszítette rendezőjét a Deadpool második része
Alig néhány hónap van hátra a januári forgatásig, ám most hirtelen óriási bajba került a Deadpool 2 stábja. Tim Miller rendező felmondott, és ott hagyta a produkciót.
567891011121314
9 / 646 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
A pár évvel ezelőtti post-rock hullám már jócskán lecsendesedett, de az igazán időtálló formációk nem vesztek a feledés homályába.
Filmek a TV-ben
20:30
Solaris
szovjet sci-fi, 1972
21:00
A klánok háborúja
kínai-japán-hongkongi-dél-koreai akciófilm, 2006
21:00
Betépve
amerikai krimi, 2001
21:00
Az igazság ára
amerikai krimi, 2011
21:00
A sötétség határán
angol-amerikai akcióthriller, 2010
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.