Hírek
Fókuszban A Másik - Újra itt a magyar jezsuiták film- és fotószemléje! 21. Faludi Filmszemle
Immár 21. éve hívják megmérettetésre a jezsuiták a kezdő filmeseket és fotósokat. A 2017-es verseny és fesztivál témája A Másik, amelyre október 9-ig lehet jelentkezni. A szervezők olyan alkotásokat várnak, amelyek egyedi nézőpontot tükröznek, de mentesek az erőszakra buzdítástól.
Az Alien: Covenant jelentheti az Alien-filmek végét
Ugyan Ridley Scott még két Alien-folytatást tervezett, az Alien: Covenant gyengébb fogadtatása könnyen véget vethet a savköpő bestiák mozis kalandjainak.
Készül a Godzilla vs. Kong című szörnyfilm
Adam Wingard lesz a Godzilla vs. Kong című szörnyfilm rendezője - értesült a The Hollywood Reporter. A forgatókönyvön A Karib-tenger kalózai-filmek szkriptjének társszerzője, Terry Rossio vezetésével dolgozik egy írócsoport. A történetet hétpecsétes titokként őrzik.
Hihetetlen! Elkészült Terry Gilliam Don Quijote-filmje!
Az előkészületekkel együtt közel húsz éve dolgozott Terry Gilliam (Brazil, 12 majom) a Don Quijote-filmjén, és amikor már azt hittük sosem készül el, a direktor a közösségi médiában kürtölte szét, hogy leforgott a film.
Sokat kellett várni A setét torony-filmre, vajon megérte?
Stephen King minden idők egyik legtermékenyebb regényírója, de A setét torony című regényfolyama még az ő mércéjével nézve is elképesztő vállalkozás. Az első részt még 1982-ben írta, az utolsó pedig 2012-ben jelent meg.
Lezárult a III. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál
A 2017. május 26-28. között Gödöllőn zajló, összesen mintegy 40 000 látogatót vonzó fesztivál égisze alatt két Filmszemle (a Nemzetközi Filmszemle és a Kárpát-medencei Filmszemle) került megrendezésre, illetve egyéb környezetvédelmi szórakoztató programokkal is várták az érdeklődőket.
Michelle Williams játszhatja Amy Schumer főnökét
Az I Feel Pretty (Csinosnak érzem magam) című komédia lehet Amy Schumer következő nagy dobása az Ó, anyám! után, és már a szereplőtársat is megtalálta hozzá.
A magyar filmipar megerősödéséről cikkezett a Variety
A magyar filmipar megerősödéséről közölt írást a variety.com tekintélyes amerikai filmes portál Andy Vajna megmagyarázza, hogyan hozza Magyarországra Hollywoodot címmel.
Dwayne Johnson és Angelina Jolie is bekapcsolódhat a sötét univerzumba
A Universal stúdió A múmiával induló Dark Universe franchise-ja már így is bír pár taggal (Johnny Depp, Javier Bardem, Russell Crowe…), ám most két nagy név még csatlakozhat a sötét horrorok világához.
A Rotten Tomatoest okolják a Baywatch-film bukásáért
Amikor egy sok pénzbe kerülő film megbukik a kasszáknál, a stúdiók mindig felelősöket keresnek. A Baywatch bukásáért és A Karib-tenger kalózai ötödik részének gyengébb szerepléséért meg is találták a bűnbakot, méghozzá a Rotten Tomatoes kritikamegosztó oldalt.
567891011121314
9 / 671 oldal
Film premierek

Pappa Pia

magyar musical, 90 perc, 2017
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Filmek a TV-ben
18:05
Billy Lynn hosszú, félidei sétája
amerikai-angol-kínai háborús film, 2016
18:10
A törvény gyilkosa
amerikai krimi, 2008
18:50
Meztelen mennyország
amerikai kalandfilm, 2001
18:50
Piedone, a zsaru
olasz akcióvígjáték, 1974
18:55
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.