Hírek
Jennifer Aniston imádja a durva partikat
Jennifer Aniston ismét főnöknek állt. A Másnaposok-trilógia nyerő írópárosának legújabb fergeteges filmjében, a Hivatali karácsony című vígjátékban egy irányításmániás vezérigazgatót játszik, aki még a testi fenyítéstől sem riad vissza.
Megvan az Oscar új házigazdája
Idén meglehetősen sokáig elhúzta az Akadémia a következő évi díjátadó házigazdájának bejelentését, ám így annál kellemesebb lett a meglepetés: a showman Jimmy Kimmel poénjain röhöghetünk majd február végén.
Kiválasztották az élőszereplős Barbie-film főszereplőjét
Barbie animációs filmekből Dunát lehetne rekeszteni, de a Sony stúdió most azzal gurítana nagyot, hogy élőszereplős változatban is filmet készítene a legendás játékbabáról. Már kiválasztották a főszereplőt.
A rajongók kibékültek Scarlett Johanssonnal
Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét.
Jeff Bridges és Robert Downey Jr. segített újraírni a Vasember forgatókönyvét
Jeff Bridgest komoly Oscar-esélyesnek tartják a Hell or High Water című neo-westernben nyújtott alakításáért, ezért sorra adja az interjúkat, és az egyik során azt is elmesélte, hogyan segített annak idején újraírni a Vasember forgatókönyvét.
Történelmi thrillert rendez Szász Attila
A II. világháború utáni hónapokban játszódó történelmi thrillert rendez Apró mesék címmel Szász Attila, a főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamással, Kerekes Vicával és Nagy Zsolttal.
Natalie Portmant ünnepli a Palm Springs Filmfesztivál
Az év első filmfesztiváljaként számon tartott Palm Springs-i esemény már régóta az Oscar-esélyesek gyülekezőhelyéül szolgál, és most úgy fest, Natalie Portman kapott egy szép lökést tőlük az újabb szobrocskájához.
Mindegy, mennyi pénzt keres, nem lesz folytatása a Zsivány Egyesnek
Még be sem mutatták a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet, elővételben már így is döntögeti a jegyeladási rekordokat, ám ez még nem változtat a Disney döntésén: a filmhez biztos nem készítenek folytatást.
Hugh Jackman búcsút vesz Farkastól
A jövőben Logan ereje már nem a régi, és öngyógyulási képessége is egyre inkább cserben hagyja. Azonban nem ez az egyetlen gondja: az X-Men csapat leáldozásával szövetségeseinek száma is minimálisra csökkent, a jó öreg Xavier professzor pedig Alzheimer-kórral küzd.
A Moonlight nyerte a Gotham Awards fődíját
A független filmes teljesítményeket jutalmazó Gotham Awards is az Oscar egyik előszobája a sok közül, és most úgy fest, Barry Jenkins szerelmes, meleg gettófilmje, a Moonlight egy lépéssel közelebb került a világ legfontosabb díjához.
567891011121314
9 / 650 oldal
Film premierek

Pofoncsata

amerikai vígjáték, 91 perc, 2017

Paterson

amerikai-francia-német vígdráma, 118 perc, 2016

Oroszlán

ausztrál filmdráma, 118 perc, 2016

Kojot

magyar thriller, 126 perc, 2017

Holdfény

amerikai filmdráma, 111 perc, 2016

Az egészség ellenszere

amerikai-német horror, 146 perc, 2017

Arany

amerikai kalandfilm, 121 perc, 2016
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Filmek a TV-ben
23:20
Reményvasút
magyar dokumentumfilm, 2015
23:30
A hírnök 2: A vég kezdete
amerikai horror, 2009
23:40
Az ezerfejű szörnyeteg
mexikói thriller, 2015 (feliratos)
23:40
Az arcnélküli ember
amerikai filmdráma, 1993
23:50
Amerikai álomlány
amerikai-brazil vígjáték, 2015
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.