Interjú
„A varázslatot szerettük volna visszahozni” - Tessa Thompson
Tessa Thompson egyike Hollywood legígéretesebb feltörekvő sztárjainak, aki már nemcsak a Marvel univerzumban, hanem az új Men in Black filmben is kulcsszerepet játszik. Egy kicsit beavatott minket a részletekbe.
„Picit szerelembe estek egymással” - Taron Egerton és Jamie Bell
Elton John és Bernie Taupin a popzenetörténet egyik legkreatívabb és legtermékenyebb dalszövegíró/zeneszerző párosa. A Rocketman című filmben Taron Egerton és Jamie Bell kelti őket életre.
„A jó Godzilla-filmekben mindig van valami keserédesség” - Michael Dougherty
Alacsony költségvetésű horrorokkal kezdte, majd hirtelen egy gigászi büdzséjű hollywoodi blockbuster rendezői székében találta magát. Michael Dougherty azonban nem ijedt meg a rá váró feladattól és a Godzilla II – A szörnyek királyától.
„A munka és a magánélet keverése már gyerekkorom óta az életem része” - Louis Garrel Az Est.hu exkluzív interjúja
Louis Garrel a franciák egyik legnagyobb sztárja, aki egy ideje már rendezőként is próbálgatja a szárnyait. Második rendezése, A hűséges férfi kapcsán ülhettem le vele beszélgetni Párizsban.
„Kicsit úgy éreztem magam, mintha a ruha ellopná a lelkem” - Ryan Reynolds
A világ egyik legnépszerűbb színésze egy animált, sárga és pöttöm karakter bőrébe bújt, hogy része lehessen a Pokémon világának. Ryan Reynolds nemcsak a hangját adta a karakternek, hanem motion capture technológiával valóban ő alakította a szerepet.
„Minden hülyéskedés dacára azért a nézőben a végére kialakul egy összkép Pécsről” - Lévai Balázs A Pesti Est exkluzív interjúja
Számos könnyűzenei témájú műsor, doksi, riport, könyv és cikk után Lévai Balázs egy új zsánerben, az áldokumentumfilmben is kipróbálta magát, ám a Pécs könnyűzenei életét sztárzenekarokkal bemutató Pécsi szál még áldoksinak is cseles. A rendezővel beszélgettünk.
„Fantasztikus látni, hogy a gyerekek hogyan reagálnak a filmekre” - Paul Rudd és Jeremy Renner
Mindketten túlélték Thanos végzetes csettintését, pedig ott sem voltak a Bosszúállók: Végtelen háború szereplői között. A Végjáték alcímre hallgató folytatásban teljes harci díszben térnek vissza, viszont interjút úgy kellett közösen adniuk, hogy még véletlenül se leplezzenek le egyetlen titkot sem a hét lakat alatt őrzött sztoriról, így sokszor a hülyéskedésbe menekültek.
„Sokat kellett foglalkoznunk a biztonság kérdésével” - Gilles de Maistre A Pesti Est exkluzív interjúja
Ma, amikor a legmodernebb technikának hála csodás VFX állatokat lehet teremteni, nem sokaknak jutna eszébe egy családi filmet forgatni egy kislány és egy valódi oroszlán barátságáról, de Gilles de Maistre ilyen figura. A Mia és a fehér oroszlán rendezőjével telefonon beszélgettem.
Interjú a Csodapark lakóival
Megpróbáltuk a lehetetlent: interjút készíteni a Csodapark állati lakóival. A kockázatokkal és mellékhatásokkal nem törődve álltunk eléjük, remegő kezünkben a diktafonnal.
„Van olyan ember a világon, aki ne szeretne magának szuperképességeket?” - Asher Angel
A Shazam! című DC szuperhősfilmben egy kamasz fiú egy varázsszó segítségével képes átváltozni lenyűgöző erejű szuperhőssé. Asher Angelnek abban a szokatlan élményben volt része, hogy közösen osztozott az alakításán egy felnőtt színésszel.
12345678910
1 / 58 oldal
Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Filmek a TV-ben
19:55
Kísértethajó
amerikai akcióhorror, 1998
20:00
Kill Bill (Volume 1)
amerikai akció-vígjáték, 2003
20:00
20:30
Öld meg kedveseid
amerikai életrajzi film, 2013
20:30
Utódok
amerikai kalandfilm, 2015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.