Interjú
„Az egész életem és a szívem New Yorké” - Amy Schumer
Amy Schumer nevével a magyar nézők ritkán találkozhatnak, pedig az Inside Amy Schumer című komédia-show-jáért odavan egész Amerika. A Kész katasztrófával végre a mozikban is kipróbálhatta magát, és erről volt mit mesélnie.
„Még csak jogosítványunk sincs” - Alicia Vikander és Elizabeth Debicki
Egyikük svéd, a másik ausztrál, most mégis mindketten Hollywood meghódítására készülnek. Az U.N.C.L.E. embere című Guy Ritchie stílusbravúrban ugyan egymás ellenfeleit játsszák, de amúgy nagyon is jóban vannak. Páros interjúnkban számos kulisszatitokról lerántják a leplet.
„Én vagyok a főszereplő főszereplője” - Kurta Niké
Kurta Nikét az ország igényes sorozatokért rajongó közönsége a Terápia második évadából ismeri. Niké most megkapta élete első nagyjátékfilmes főszerepét Gigor Attila (A nyomozó) e sorok megjelenése idején is forgó Kút című filmjében. Az első forgatási hét után, telefonon értem utol a szabadnapján.
„Jézusom, ez tényleg fel fog kapaszkodni a repülőgép oldalára” - Simon Pegg
Simon Pegg az egyik legnépszerűbb brit komikus az utóbbi években, aki immár harmadjára akciózik Tom Cruise oldalán a Mission: Impossible franchise-ban. A Titkos nemzet alcímre hallgató ötödik rész elképesztő akciójeleneteiről volt mit mesélnie.
„Most először tűntem menőnek a gyerekeim szemében” - Michael Douglas
Michael Douglas az utóbbi években inkább kisebb, független filmeket vállalt, de a Marvel hívásának ő sem tudott ellenállni. A Hangyával járó nem mindennapi kihívásokról mesélt.
„Nem szeretek énekelni és táncolni a kamerák előtt, de ebben a filmben mindkettőre szükség volt” - Mark Wahlberg
Sokáig képtelenek voltunk elképzelni Mark Wahlberget egy vígjátékban, de aztán jött a Pancser Police és a Ted, ő pedig bizonyította, mennyire otthonosan mozog a műfajban. Annyira, hogy Seth MacFarlane kedvéért élete során először arra is hajlandó volt, hogy folytassa az egyik filmjét.
Richard Gere-rel ünnepeltette magát az 50. Karlovy Vary-i Filmfesztivál
A cseh fürdőváros filmfesztiválja idén jubilált. Szerencsére a cseh rocklegendák nyitónapi nosztalgiabulijáról szerencsésen lemaradtam, így nekem már csak Richard Gere jutott, aki hatalmas tömeg előtt, a nyári kertmoziban mutatta be örök klasszikusát, a Micsoda nőt. A magyar filmek az idei fesztiválról se hiányozhattak.
„A füleim még mindig nem heverték ki azt a sérülést, amit a forgatáson a sok sikoltozástól szereztem” - Amber Heard
Amber Heardöt a közönség nagy része csak Johnny Depp új feleségeként ismeri, pedig saját jogán is kiérdemli az ismertséget, ugyanis az elmúlt tíz évben több tucatnyi filmben szerepelt. Most épp a Magic Mike XXL-ben játszik egy gondterhelt lányt, Zoet, akit Channing Tatum minden áron fel szeretne vidítani. A forgatáson szerzett élményeiről mesélt.
„Sarah Connor háttértörténete teljesen kicserélődött” - Emilia Clarke
Emilia Clarke-ot a rajongók főleg szinte már fehér hajkoronával ismerik a Trónok harca Daenerys királynőjeként, ám most egy újabb ikonikus szereppel gazdagítja repertoárját. A Genisys alcímre hallgató új Terminator-moziban ő alakítja Sarah Connor szerepét. Az ezzel járó kihívásokról mesélt.
„Ő az a fickó, aki mindig megmondja a frankót” - Jeremy Piven
Jeremy Piven Hollywood egyik legmenőbb karakterszínésze, aki számos emlékezetes filmben játszott mellékszerepet, de igazán ismertté az HBO Törtetők című sorozata tette. Most néhány évnyi kihagyás után visszabújik legnépszerűbb karaktere bőrébe, hogy egy mozifilmben alakítsa a dörzsölt hollywoodi ügynököt. Erről mesélt.
567891011121314
9 / 45 oldal
Film premierek

Őrült boldogság

francia-olasz vígdráma, 118 perc, 2016

Vigyázz, kész, szörf! 2.

amerikai animációs film, 90 perc, 2017

Utazók

amerikai sci-fi, 116 perc, 2016

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016

A vörös teknős

belga-francia animációs film, 80 perc, 2016

Mártírok

orosz filmdráma, 118 perc, 2016
Játék
Német kortárs regény színpadi adaptációját mutatja be az Orlai és a Füge Produkció. Benedict Wells Spinner című regénye A fura címet kapta, amelyet Fekete Ádám alkalmazott színpadra és Fehér Balázs Benő rendezett.
Filmek a TV-ben
18:20
A háború császára
amerikai-japán háborús film, 2012
18:25
A szív és vidéke
amerikai-angol melodráma, 2002
18:40
Hét élet
amerikai filmdráma, 2008
18:45
Piedone Afrikában
olasz-német akcióvígjáték, 1978
19:00
Elárulva
amerikai akciófilm, 2012
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.