Kultúrházak Éjjel-Nappal - Mindennapi hagyományaink

Országszerte, február 10 - 12.
Egy hétvégére idén is fókuszba kerülnek az ország művelődési központjai, agórái és kultúrházai, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet ezen intézmények helyi közösségépítő és fejlesztő szerepére. Az esemény arca ezúttal Novák Péter színész, énekes, szövegíró és rendező lesz.
A szervezők 2017-ben a hangsúlyt a közösségi házak megújulási képességének bemutatására helyezik. Azért is választották mottóul a „Mindennapi hagyományaink” szlogent, hogy ráirányítsák a figyelmet a művelődési intézmények mindennapi életünkben, hagyományaink továbbéltetésében, újragondolásában, új hagyományok kialakításában betöltött meghatározó szerepére. 
 
A rendezvény keretében a szervezők 3 pályázatot is meghirdetnek. Az innovációs és a közművelődési plakátpályázat az intézményeknek, míg a fotópályázat az intézmények mellett a nagyközönségnek is szól. A programok és a pályázati kiírások az esemény folyamatosan frissülő honlapján (www.kulturhazak.hu) és Facebook-oldalán érhetők majd el.  
 
A Kultúrházak Éjjel-Nappal programjai iránt évről évre nőtt az érdeklődés: míg 2014-ben 420 intézmény látta meg a rendezvénysorozatban rejlő lehetőségeket, addig a tavalyi évben már 680 regisztrált intézmény kínálta színes programjait az érdeklődőnek.  
 
Az eseménysorozat meghirdetője és lebonyolítója a Magyar Népművelők Egyesülete.  
 
Promóció
2017.01.09
|


Játék
A holland De Staat nem az a zenekar, amely hajlamos megkönnyíteni a kritikusok dolgát. Zenéjüket kategorizálni sem egyszerű, egyéb formációkhoz hasonlítani pedig szinte lehetetlen. Voltaképpen pop-rock hibridről van szó, ám ez jelen esetben túlontúl elcsépeltnek hat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.