A hattyú

Budapest, Újszínház
Molnár Ferencet nézni mindig nagyon jó. A sok agyonaktualizált, kifejezetten mai problémákat boncolgató, elvont előadás után az ő darabjai olyanok, mintha az ember kiszakadna a valóságból és egy szép álommal simogatná az idegeit.
Pedig ezekben a történetekben is vannak társadalmi különbségek, szerelmi bánatok, meg nagy gondok. De valamiért szeretnénk, ha a látott dolgok velünk is megtörténnének, mert nagyon is tele vannak élettel és – na jó, mondjuk ki – olyanok, mintha egy csokoládésdobozba lennének csomagolva.
 
Ebben a sztoriban a nemesi családból származó Alexandrának a náluk vendégeskedő trónörököst kellene megcsípnie, ehelyett gyermekeinek falusi házitanítója szédíti meg. Az egyetlen éjszakára felvillanó varázslat pedig a tündöklő hercegkisasszonyt is átváltoztatja. Hattyúból egyszerű libává.
csefke
2009.09.25
|
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.