Törmelékek

Budapest, MU Színház
Különleges bemutatóval nyitja az új évadot a MU Színház. Ezúttal nem úgy lesz, hogy a kultúrára éhes érdeklődő – továbbiakban Néző – beül a jegyével a székébe, a színpadon felmegy a függöny, Néző pedig karba tett kézzel

Linkek

végig élvezi az előadást. Ehelyett Néző jön-megy az épületben, és mindenütt valami olyat lát, ami hozzátartozik a produkcióhoz. A jeleneteket négy rendező, Bodó Viktor, Czukor Balázs, Dömötör András és Kárpáti István hozta tető alá, és ezzel az alkotók szándéka szerint megszületett egy új színházi forma. Ezekből a darab részletekből, vagy törmelékekből aztán összeáll az egész, ami formabontó, játékos és eredeti, vagyis pont olyan, mint amilyet elvárunk a Szputnyik Hajózási Társaságtól. Hiszen az ő nevük alatt fut a produkció.
 
Csefke
2010.08.30
|
Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
Budapest, Új Budapest Galéria, június 15. - augusztus 26.
 
június 21 - 27.
 
Budapest, Belvárosi Színház, június 22. 19:00
 
Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.