Golden Dragon

Budapest, Katona József Színház
Vagyis Aranysárkány. A kortárs német szerző, Roland Schimmelpfennig ezzel a művével idén elnyerte az évad legjobb német nyelvű drámaírójának ítélt Mülheimi Drámaírói Díjat, ez pedig remek kiindulópont a sikerhez.
A darab ősbemutatóját tavaly tartották Bécsben, szóval viszonylag gyorsan elért hozzánk is. A Katona József Színház előadását Gothár Péter rendezi, a szereplők pedig Fullajtár Andrea, Tenki Réka, Kocsis Gergely, Hajduk Károly és Mészáros Béla.
 
A darab az író szerint „csupa játék és csupa rettenet”. A szereplők mindegyikével élete egy sorsfordító pillanatában találkozhatunk. Megcsalás, küzdelem az időskorral, kényszer- prostitúció, egyiket sem kívánná magának senki. De mi van, ha a világ „rendje” felborul, és a rossz dolgok sem úgy történnek, ahogy az elvárható lenne?
csefke
2010.10.25
|
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.