Cabaret

Budapest, Centrál Színház
Szilveszteri programnak sem lett volna utolsó a Centrál Színház legújabb premierje, hiszen ha valami, hát a Cabaret című musical hozza a revühangulatot. A húszas évek Berlinjének füstös, bódult éjszakái akkor is vonzzák az embert, ...
...ha a cigarettafüst mögül nem mindig boldog sorsok tűnnek elő. Szerelmek szövődnek, bódít a pezsgő is, ám olyan kor ez, amikor a politika a magánéletbe is beleszól. Az előadás érdekessége, hogy a rendezője az egyik legsikeresebb hazai táncos/koreográfus, Bozsik Yvette, aki hasonló, zenés darabot még sosem állított színpadra.
 
Sally Bowles szerepét Marozsán Erika alakítja, a színésznő kizárólag e munka kedvéért tért haza New Yorkból, ahol jelenleg él. A musical jellegzetes figuráját, a konferansziét Keresztes Tamás alakítja, Cliff Bradshaw pedig Csányi Sándor lesz.
amaranta
2011.01.05
|
(7 kép)

Mézes gondolatok.
Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 2019. november 22. - 2020. április 5.

A különutazás terei - Ujházi Péter kiállítása.
Székesfehérvár, Csók István Képtár, 2019. november 22. - 2020. március 29.

Ugrásra készen - Retkes Máté kiállítása.
Budapest, Lívia villa, november 23. - december 6.

Kertész leszek - Kiss Márta kiállítása.
Budapest, Eötvös10 KKSz, 2019. november 27. - 2020. január 3.

Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.