A három testőr és a jeti vagy mi a pék

Miskolc, MKK – Ady Endre Művelődési Ház
Tisztelt Nagyérdemű Közönség! Kitörő örömmel adok hírt a produkcióról, amely Magyarországon - nem először - városunkba, Miskolcra látogat. Hurrá, éljen-éljen! A rendkívüli esten láthatóvá válik többek között a három testőr bátor figurája...
...akik mindig győznek, valamint a harmadik évezred legnagyobb szenzációja, akit még soha, senki nem látott, a hatalmas, félelmetes, titokzatos jeti (lehajolva!), Pandacsöki Boborján, illetve Besenyő Pista bácsi, aki megmondja, mi hülyeség, és mi nem az! Ezenkívül bámulatos, szellemes és tanulságos diavetítés is körvonalazódik a megfelelő pillanatban a közönség szemei előtt. Hihetetlen! Önök, kérem, kifogástalan, precíz dalbetétekben fognak lubickolni. Önök érzéseket tapasztalhatnak meg, szenvedély, dráma, család, rettegés… Soroljam? Javaslom, váltsanak jegyet mielőbb!
 
A L’art pour L’art Társulat abszurd színházi estjére a jegyek megválthatók az Adyban, az Ifiházban, a Fehér Fotóban, a Művészetek Háza Miskolc jegyirodájában és a Kazinczy Könyvesboltban.  
Rrrr
|
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.