Krízis-trilógia

Budapest, Trafó
A Krízis-trilógia egy meglehetősen zaklatott mindennapokat élő család sztoriján keresztül összegzi és csiszolja tovább a Krétakör elmúlt 3 évben szerzett mélylélektani tapasztalatait. A háromrészes eposz a problémás família tagjait külön-külön szedi ízekre.
A nyomasztó hangulatú családi analízis-hullám szürreális mozi, kamaraopera és innovatív színház-pedagógiai eszközök alkalmazásával életre hívott dráma formájában jelenik meg a színen. Elsőként a fiú álomszerű felnőtté válási kísérletét követhetjük nyomon, majd az apa különös pszichiátriai rendelésére kukkanthatunk be, végül az anya sajátos nevelési módszerének csúfos bukása kerül a boncasztalra. Az érzékenyebb lelkűek egyenként is barátkozhatnak a Krétakör új, összegző projektjével, de aki igazán bátor, egyben is abszolválhatja a felkavaró erejű színházi pszichothrillert.
2011.10.17
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.