Az utolsó csepp

Budapest, Garibaldi Bisztró
Színházi előadás + vacsora + interaktív társasjáték – mi az? Nem más, mint a Gyilkosság a vacsorán nevű programsorozat, melynek lényege, hogy (a Meghívás egy gyilkos vacsorára c. film mintájára) a nézők összegyűlnek...
...egy remek vacsora erejéig, asztalonként nyomozócsoportokat alkotnak, és vacsora közben a szemük előtt zajló események alapján az est végére ki kell találniuk, ki követte el a gyilkosságot, és miért. A több mint egy éve sikeresen futó előadások mellett a szervezők most új produckiókkal is készültek: példálul Az utolsó csepp című darabbal, melyben egy meglepetésbuli keretében zajlanak az események. A vendégek ismét az előadás részeivé válnak. Egy írót köszöntenek, aki rejtélyes halálesetekről ír, és könyvéből most film is készül. De mi lesz az est vége? Hol kapcsolódik össze a krimi és a valóság? Ki fog igazán meglepődni? Mindehhez pedig a menü sem utolsó.
csokinyúl
2012.02.08
|
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.