Rövid

Budapest, Thália Színház
Ljudmila Ulickaja Az orosz falvak asszonyai című novellájának színpadi átirata három nő borongós múltjába enged betekintést.
60 perc
Az alkoholmámoros múltidézés azonban igen hamar súlyos kérdéseket feszegető kollektív pszichoanalízisbe csap át. A téma egy női trió esetében mi is lehetne más mint a férfiak, és maga a rejtélyes és kibogozhatatlan szerelem, mely amilyen magasra tudja röpíteni az embert, a következő pillanatban ugyanolyan hevesen vágja a földhöz.
 
A New York-i hölgyklub elvált férjek, volt szerelmek és ex-szeretők köré kanyarított sztorijai a helyzet tragikumában is igencsak komikusak, az este alatt felmerülő témák, újra átélt érzelmek és persze az elfogyasztott alkohol hatására pedig mindannyian egyre jobban kivetkőznek önmagukból.
 
 
2012.03.05
|
(5 kép)
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.