Ahogy azt az apám elképzelte

Budapest, MU Színház
Új darabbal jelentkezik a 2007-ben Hód Adrienn által alapított Hodworks együttes, ami korábbi, Basse Danse című koreográfiájával kiérdemelte a 2011-es év legkiválóbb táncelőadásának járó Lábán Rudolf-díjat. Az állandó tagok mellett...

Koreográfia: Hód Adrienn

Koreográfia: Molnár Csaba

Koreográfia: Marco Torrice

 

Szereplők:

...meghívott művészekkel is együttműködő társulat – mely munkájának alapja a Hód által kidolgozott új munkamódszer – ezúttal három alkotó részvételével valósít meg nemzetközi koprodukciót. Az olasz Marco Torrice a testtudat kitágítását, míg a szlovák Molnár Csaba kint és bent örökös kettősségét helyezi a középpontba, miközben a magyar társulatvezető az intuitív többértelműséget rendezi helyzetekbe és mozdulatokba. Az eltérő mozgásvilágok közös nevezője az az alapfelvetés, hogy az akarat szerve az izom. Ahhoz pedig, hogy valami történjen, meg kell mozdulnunk – amikor mozgunk, (még) élünk.
vj
2012.04.23
|
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.