Hal négyesben

Budapest, Pinceszínház
A gazdag sörgyáros Heckendorf lányok hárman vannak, és egyik szebb, mint a másik, egyúttal egyik idősebb is, mint a másik, hiszen vénkisasszonyokról van szó. Inasuk, Rudolf 30 éve áll a szolgálatukban – több fronton is…
…nappal a szalonban lesi kívánságaikat, éjszaka a hálószobában kényezteti őket. Az édesnégyesről természetesen egyik nővér sem tud, de egymástól függetlenül azt ígérték a szerető szolgálónak, hogy beleveszik végrendeletükbe. 
 
Rudolf pedig úgy érzi, eljött az idő, hogy kiutalják számára a pénzt, amiből világ körüli útra menne, nappali és éjjeli fáradalmait kipihenni. A nővérek, Sarolta, Cecília és Klementina (külön-külön) visszautasítják a kérést, erre megindul a fenyegetőzés, oda-vissza. Csakhamar mindenki bosszút forral mindenki ellen – egészen addig, amíg el nem jön az utolsó vacsora ideje, a mennyei töltött hallal, a csukával töltött csukával… 
 
A Hal négyesben zenés bűnügyi komédia, melynek érdekessége, hogy az utolsó pillanatig kétesélyes, ki a gyilkos és ki az áldozat. 
firkász
2013.08.05
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.