Dermedési pont

Budapest, Thália Színház
Nyolcadik bemutatójukkal ismét különleges előadást valósítanak meg a K.V. (mely egyformán jelenthet Külön vagy Közös Véleményt) Társulat tagjai. A két alapító, Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina Bartsch Katával kiegészülve…
…ezúttal is feminin témákat dolgoz fel és ad elő. A produkció érdekessége, hogy a három nő, Stefi, Klaudia és Berta sorsa improvizációkon alapulva tárul a nézők elé. Rába Roland rendező a munkafolyamat első fázisaként a színésznőket egy workshopra hívta, ahol részben saját élményeik alapján, részben megadott szituációkra építve rögtönöztek a legkülönfélébb témákban. Ezt követően, a próbák folyamán született anyagot szelektálva alakult ki a darab három központi karaktere és a hozzájuk tartozó történések – mindez ketrecharccal, vonatbalesettel, forradalommal, bulimiával, mellplasztikával és durbinccsal fűszerezve.
firkász
2013.11.18
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.