Maskura

Marica bábszínháza limonádéval és mesekeksszel
Budapest, Bethlen Téri Színház
A butácska Királyfi és az okos Bolond leánykérőbe indul. Számtalan kaland, mesebeli helyek és alakok, furfangos feladványok nehezítik a mesét. De nem csak a főhősökét, hanem az őket kísérő álarcos, maskarás gyerekekét is!
Ajánlott korosztály: 4+
Itt a lehetőség, hogy bejárjuk a színház zegét-zugát! Ne hagyd otthon se az eszedet, se a fantáziád, se a bátorságodat, se a tesót, se anyukádat, se apukádat. Itt mindenkire szükség van! A végén csapunk akkora lakodalmat! Na de hogy ki lesz a vőlegény és ki a menyasszony? Ha eljössz, megtudod… 
 
Előadják: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mária bábművészek 
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól  
 
Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.  
 
A MARICA BÁBSZÍNHÁZA egy kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira. 
2014.02.21
|
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.