Csínom Palkó

Budapest, Budapesti Operettszínház
A Budapesti Operettszínházban kicsit leporolták, átgondolták, sőt keretjátékot is írtak farkas Ferenc legendás daljátékához.
Kerényi Miklós Gábor rendezte az előadást. Ritka pillanatnak lehetnek majd tanúi a nézők, hiszen a műfaj nagyasszonyai, Lehoczky Zsuzsa, Oszvald Marika és Kállai Bori egyszerre, egy előadásban lépnek színpadra. Az operett fiataljai sem maradnak el az előadásból, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Dancs Annamari és Lévai Enikő is szerepet kapott.  
 
A Csínom Palkó egy győztes csatáról mesél, ahol a labancokat legyőzték a kurucok. Mint tudjuk, győztek a kurucok, ám a szabadságharcot elveszítettük. Az operettben a mostani Csínom Palkó azt feszegeti, hogy ma miként éljük ezt meg, mit gondolunk a szabadságharcokról, amit rendre elveszítettünk.
 
2015.04.20
|
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.