Visszatérő

Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, február 28. 17:00
A 2017-18-as évadban 25 éves jubileumát ünneplő színház az évfordulóhoz kapcsolódó, különleges ifjúsági előadással készült, mely a színház alapító tagjainak személyes élettörténeteiből meríti anyagát.
70 perc
Ajánlott korosztály: 15-18
A történetek, életesemények generációkon átívelve szólnak a máról, gyerekkorunkról, kamaszéveinkről, szüleinkkel kialakított kapcsolatunkról, saját szülői hivatásunkról. Az előadás azt a kérdéskört járja körül, hogy mennyiben határozzák meg életünket szüleink cselekedetei és elvárásai, miként módosul a szülőkhöz és a gyerekkori élményekhez fűződő viszonyunk az évek során, és miért érdemes, ha egyáltalán érdemes, felfedni és megérteni a korábbi események hátterét.
 
Az előadást követő drámafoglalkozáson színházi nevelési szakembereket bevonva az alkotók a nézőkkel közösen keresik kérdéseikre a választ.
2017.10.22
|
Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.