Garázsbanda – Koncertszínház

Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Négy kamasz fiú, akik zenekart alapítanak és szeretnének híresek lenni. Csakhogy mindegyiküknek van valami defektje.
90 perc
Egyikük például meg sem szólal egész előadás alatt, és még az sem derül ki, hogy miért. A dobos srác, akié a garázs, kicsit autisztikus, ő nem viseli el a hazugságot, még a dalszövegek költői képeit sem. Számára nincs olyan, hogy „összetörted a szívem”… Hiszen a szív egy darab hús, azt nem lehet összetörni… Van aztán két gitáros, Petya és Bandy, ők meg azért kakaskodnak, hogy ki legyen a szólógitáros. Pont úgy, mint a kisfiúk, amikor fociznak, és azon versengenek, hogy ki legyen a csatár.
 
A kamaszok tehát egymás idegeire mennek, de azért sokat próbálnak a garázsban, mert a világhírről álmodoznak. Közben kapkodnak összevissza és az ismeretlenségből a teljes feledés felé tartanak. A darab műfaja egyébként koncertszínház, lesz benne sok zene, aztán, hogy a Pesszáriumból lesz-e valódi zenekar, azt nem tudjuk. Semmi sem lehetetlen.
2018.03.13
|
(2 kép)

A Leverkühn-képlet.
Budapest, Budapest Galéria, 2018. november 16. - 2019. január 13.

Bács Emese kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, 2018. november 22. - 2019. január 6.

Florosz Szpirosz Emlékkiállítás.
Budapest, K11 MKK, november 16. - december 2.

Játék
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.