H LH T TL NS G

Budapest, MU Színház
Milan Kundera Halhatatlanság című regényének nem szokványos adaptációja a FAQ független színházi társulattól.
100 perc
Ajánlott korosztály: 16+
Az alkotók elmondták, hogy a könyv motívumaival, szereplőivel és viszonyaival dolgoztak, de nem ragaszkodtak a szöveghűséghez: a könyv kínálta helyzeteket, jellemeket a hosszú improvizációk során a színészek a saját élményeikre, életükre formálták. Kárpáti Péter improvizációs módszerével hosszú, több órás játékok során jutottak el a végleges formáig, amely már sokkal erősebben kötődik a mai budapesti kocsmák, parkok és bérlakások levegőjéhez, mint a nyolcvanas évek Párizsához.
 
Az FAQ több éve működik független színházi társulatként. A hat állandó tagon kívül minden produkcióban új alkotók bevonásával kísérleteznek és gondolják újra a színház kereteit. Személyes, sokszor saját szövegeken, élményeken alapuló előadásokat hoznak létre.
 
Az előadás alatt stroboszkópot használnak. 
2018.04.12
|
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.