Farkas Franciska." />

Makar Csudra

Budapest, Thália Színház, március 3. 19:30
Maxim Gorkij orosz drámaíró első nyomtatásban megjelent és egyben legromantikusabb művét adja elő az egyik legkarakteresebb és a Cometre is jelölt színésznő, Farkas Franciska.

Rendező: Soós Attila

 

Szereplők:

Gorkij műve egy öreg cigány emberről szól, aki elregél egy tanmesét a szerelemről és a szabadságról. A darab ősbemutatójára a Harmadik Hely Lakásszínházban került sor 2017. március 9-én. A darabot azóta meghívták a Műcsarnokba, vendégelőadásként látható volt a POSZT-on, a Thália Színház pedig leszerződtette egész évadra, havi egy előadásra. 
 
Farkas Franciska az elmúlt négy évben robbant be: először a Karaván Művészeti Alapítványnál játszott, majd megkapta a Viktória - A zürichi expressz című svájci film főszerepét, amiért elhozta a legjobb színésznőnek járó díjat, a Hungarian Film Festival of Los Angelesen. Több színházi és rövidfilmes munkák után nyerte el az Aranyélet című sorozat és a Brazilok című nagyjátékfilm két fontos szerepét, idén pedig az Örök tél című filmben dolgozott Csányi Sándor mellett.  
 
2017.11.21
|
Játék
A Thor eddigi részeinek is szerves része volt a komikum, de mostanáig a dolog kb. kimerült a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-filmek poénjainak újrafeldolgozásában. Ez azonban most megváltozott!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.