Ann-Droid

Budapest, Hatszín Teátrum
Mi lenne a fabábú Pinokkió a 21. században? Természetesen robot. A BANDART előadása a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözve mutatja be a kalandos életű bábú/robot húsvér emberré válásának történetét.
50 perc

Rendező: Lengyel Katalin

 

Szereplők:

A BANDART (Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs) előadása Pinokkió történetét meséli el a 21. századba ágyazva.

A történetben Pinokkió egy kis robotlány, Ann, aki a mostani gyermekekhez hasonlóan otthonosan mozog a virtuális világban és játékos könnyedséggel használja a digitális eszközöket. Magányos tervezője kiüresedett emberi kapcsolatait pótolná új teremtményével, de a megannyi meglepetést tartogató, változatos akadályokkal és nehézségekkel telített út során mindkettőjüknek változnia kell.
 
Ann célja ebben a történetben is az, hogy húsvér emberré válhasson, aminek eléréséhez rengeteg kaland és megpróbáltatás vár rá, miközben meg kell tanulnia a legfontosabb erényeket. Tervezőjével együtt meg kell találnia az egyensúlyt a virtuális és a valódi világ között, és mindezeket kreatívan össze kell kapcsolnia a valós élményekkel. Interaktív vetítés, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos világot! Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt igazi mesebeli élményt nyújtó előadás! 
 
2017.12.14
|
Belvárosi Színház, 2018. augusztus 31., péntek

Majd, ha az eső eláll

Hatszín Teátrum, 2018. augusztus 10., péntek

Hozott lélek

Szkéné Színház, 2018. szeptember 12., szerda

Varsói melódia

Hatszín Teátrum, 2018. szeptember 14., péntek

Caligula helytartója

Nemzeti Színház, 2018. szeptember 21., péntek

Pöttöm Panna 4+

Újszínház, 2018. október 3., szerda

Pöttyös Panni az iskolában 4+

Thália Színház, 2018. október 6., szombat

A királylány bajusza 4+

Újszínház, 2018. október 14., vasárnap

Hamupipőke 3-6

Karinthy Színház, 2018. október 28., vasárnap
Játék
Az emlősszakértő Davis (Dwayne Johnson) különleges és szoros kapcsolatot alakított ki George-dzsal, a hihetetlenül intelligens ezüsthátú gorillával, amit egészen kölyökkora óta gondoz.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.