Isten hozott a majomházban

Budapest, MU Színház, március 29. 20:00
2018 januárjában mutatta be a Terminal Workhouse Kurt Vonnegut azonos című novellája alapján készült egyrészes sci-fi játékot.
MU Színház  (Budapest)
 
2018. március 29., csütörtök
20:00
 
2018. április 14., szombat
20:00
 
2018. április 30., hétfő
20:00
 
120 perc
Ajánlott korosztály: 18+
„Örömmel számolhatunk be kedves nézőinknek arról, hogy a FŐMÉRŐ higanyszála ismét egy fokot ment lejjebb az elmúlt fél évben! Azt hiszem, mindannyiunk nevében megköszönhetem a Kisasszonyoknak fáradhatatlan, áldozatos munkájukat, hogy kedvességükkel, megértésükkel és odaadó támogatásukkal a világ legharmonikusabb helyeivé varázsolják a Szalonokat. Ne feledjék: sosem késő ellátogatni az Önökhöz legközelebb eső ÖÖSZ-be, hogy az emberiség érdekében álomra hajtsák fejüket!
 
Valahol a jövőben járunk. De minden a múltban kezdődött, amikor a nemzeti kormányok születésserkentő propagandája olyan jól sikerült, hogy a Föld koordinálhatatlanul túlnépesedett és képtelenné vált fenntartani az addigi rendszert. A megalakult Világkormány új intézkedéseket vezetett be: a mindenki számára kötelező Erkölcsi Születésszabályozást, és az Önkéntes Öngyilkos-szalonok intézményét. Az új rendszer az emberiség egészének érdekeit nézi. Az új rendszer működik. Az új rendszerben mindenki elégedett. Vagy mégsem? 
 
Az előadás alatt a színpadon meztelenség látható. 
2018.03.09
|
Játék
Nemcsak új albumának megjelenést, hanem 10. születésnapját is megünnepli a banda.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.